Carrefour

Orase: BUCURESTI,
Industrie: RetailCu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.  În România, Grupul Carrefour numără 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri 'Carrefour', 81 supermarketuri 'Market', 47 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

La Carrefour împartasim același vis: să facem din Carrefour o companie recunoscută și iubită pentru că își ajută clienții și consumatorii săi să se bucure de o calitate mai bună a vieții în fiecare zi.

Acesta este visul nostru. Și avem toate atuurile pentru a-l îndeplini. Împărtășim aceleași convingeri și suntem uniți prin trei valori adânc înrădăcinate în personalitatea noastră: suntem Dedicați, Responsabili și Optimiști.

La Carrefour suntem o echipă tânără de profesioniști. Politica noastră de resurse umane se bazează pe: împărtășirea valorilor grupului, egalitatea de șanse la angajare, pachete avantajoase de beneficii, condiții de muncă la standarde internaționale, o gestiune a carierei personalizată, formare și promovare internă.

Intră în lumea Carrefour!

www.carrefour.ro/cariere
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.