Enel este o companie prestigioasă care are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de organizatie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin care contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent.

E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

What profiles are you looking for?

La Enel apreciem foarte mult inovația, deschiderea și curiozitatea pe care le manifestă candidații în discuțiile pe care le avem cu ei. Totodată ne uităm atent la capacitatea lor de adaptare la nou, la preocuparea lor de a livra rezultate și la felul în care colaborează în echipă.

Echipa Enel este formată din persoane aparținând unor culturi diferite și cu un parcurs profesional diferit, întrucât considerăm că cea mai bună modalitate de a ne dezvolta, de a performa și de a inova este aceea de a învăța unii de la alții. Încurajăm o cultură organizațională a diversității și incluziunii, începând de la recrutare și continuând pe întreg parcursul călătoriei tale de dezvoltare alături de noi.

Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în 2005, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți.

Enel, prin cele peste 10 companii pe care le gestionează în România, are relații cu clienți rezidențiali, cu firme, cu clienți din administrația publică și toți sunt tratați cu respect. Punem clientul în centrul activității noastre: toți colegii sunt conștienți că munca lor se reflectă în final în calitatea serviciilor și în mulțumirea clienților și de aceea lucrăm mereu la a face lucrurile mai eficient. Dacă te vei alătura echipei noastre, e ceea ce așteptăm și de la tine!

 Ne mândrim cu peste 3000 de colegi la nivel național. S-ar putea spune că vei deveni corporatist dacă te alături echipei noastre! Ca atare, vei beneficia de oportunitățile de carieră pe care le presupune o companie mare. Nu suntem o companie cu o ierarhie cu multe trepte, ceea ce facilitează comunicarea și deciziile. Stilul de leadership pe care îl încurajăm este unul bazat pe empatie și incluziune, pe cultivarea talentelor fiecărui coleg, încrederea că echipa și fiecare membru vor obține rezultate, fără să fie nevoie de comandă și control.

Dacă te angajezi la Enel, ai ocazia să încerci un rol nou după câțiva ani, pentru că încurajăm mobilitatea internă. Avem „târguri de joburi” interne și oferim sesiuni de coaching colegilor care se gândesc să schimbe traseul de carieră.

Intranetul nostru e un univers întreg de informații despre activitatea Enel la nivel global și o sursă de oportunități: poate vrei să lucrezi în altă țară, poate chiar pe alt continent! Platforma reunește articole, cursuri, politici, proceduri, concursuri dedicate colegilor sau copiilor lor și integrează aplicații (în Enel avem multe aplicații!) specializate – pentru feedback, pentru dezvoltare și altele.Avem în desfășurare un program de internship în care deja am implicat peste 50 de interni, în toate liniile de business, iar numărul lor nu va face decât să crească! Durata programului este de 6 luni, cu posibilitatea angajării ulterioare în unul dintre departamentele companiei.

Află aici mai multe despre cum te susținem la început de drum!


La Enel apreciem foarte mult inovația, deschiderea și curiozitatea pe care le manifestă candidații în discuțiile pe care le avem cu ei. Totodată ne uităm atent la capacitatea lor de adaptare la nou, la preocuparea lor de a livra rezultate și la felul în care colaborează în echipă.

Află mai multe despre oamenii împreună cu care vrem să construim un viitor sustenabil AICI

Căutam candidati ambitiosi pentru ca si Enel are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de companie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent. Aceste măsuri – de organizare internă, de dezvoltare a afacerii, de investiții, de achiziții, de valorificare a tehnologiei și inovației se completează armonios și produc rezultate efective în ce privește performanța ESG (mediu, social, guvernanță corporativă), pentru care suntem recunoscuți.

Companiile Enel au birouri și angajați în București și în județele Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea. De asemenea, prin rețeaua noastră de magazine, suntem prezenți la nivel național și invităm profesioniștii din toata țara să aplice la posturile noastre.”

 

  Employer Ranking according to "Most Desired Employers Survey" 2022

# 7 Cei Mai Doriți Angajatori în Constanța
# 30 Cei Mai Doriți Angajatori în București
# 34 Cei Mai Doriți Angajatori în România
# 48 Cei Mai Doriți Angajatori în Timiș
BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara
Energie & Petrol

Joburi Enel Romania:

Internship HR

Enel Romania
BUCURESTI,

Procurement buyer

Enel Romania
BUCURESTI,

Specialist masurare

Enel Romania
BUCURESTI,

Economist

Enel Romania
BUCURESTI,

System Engineer

Enel Romania
BUCURESTI,

Receptioner

Enel Romania
BUCURESTI,

Tehnician - Timisoara/Resita

Enel Romania
Resita, Timisoara,

Inginer Coordonare Lucrari

Enel Romania
Buftea, BUCURESTI, Ilfov,

Inginer Proiectant

Enel Romania
Timisoara,

Locuri de munca Enel Romania