Tu ce voiai sa fii când te faci mare?


 

Astronaut? Profesor, medic, pompier sau pilot de Formula 1 poate? Cred ca fiecare dintre noi avea o imagine despre ce voia sa devina cand “se facea mare”. Fast forward pana astazi: esti aproape sa termini facultatea sau ai terminat studiile de curand si parca ai o idee generala de ce ai vrea sa faci (sau poate nu ai nicio idee 😊), dar nu iti dai seama cum sa procedezi. 

Înscrie-te aici la Top Talents România 2.0


Noi avem solutia ideala pentru tine: Top Talents Romania 2.0, cel mai mare eveniment dedicat tinerilor cu potential din Romania! 

Ce iti ofera Top Talents?

In primul rand, oportunitatea de a participa alaturi de un grup de tineri talentati, special selectati dintre toti aplicantii. In al doilea rand, SOCIALIZARE! Cu totii ne-am obisnuit cu evenimentele online, insa nimic nu se compara cu energia unei sali pline de oameni tineri, curiosi si dornici sa invete. 

In plus, am pregatit pentru tine o agenda plina de Masterclass-uri, Study cases, o super competitie si multe alte training-uri oferite de lideri din Romania și speakeri internationali în domenii precum Career Coaching, Marketing, HR, Business si multe altele. Vom avea alaturi de noi companii din Romania si nu numai, astfel incat vei avea posibilitatea sa adresezi toate intrebările si curiozitatile tale! 

Pe scurt, ne dorim sa facilitam un spatiu de dezvoltare pentru tinerii cu potential. Sa te ajutam sa ajungi cu cel puțin un pas mai aproape de cunoasterea de sine, de cariera pe care ti-o doresti, de un plan de cariera care sa iti dea incredere.  

Si pentru ca suntem bucurosi sa ne întoarcem la formatul fizic al evenimentului, spatiul in care se va desfasura evenimentul este si el de top: Hotel Novotel din Bucuresti.  

Vrei sa afli mai multe? Hai pe site-ul nostru si descopera tot ce ti-am pregatit! De asemenea, take your shot la quizz-ul nostru si afla ce surprize avem pentru tine!  

Chiar daca planurile tale s-au schimbat și poate nu mai vrei sa devii astronaut, inca ai o multime de oportunitati pentru cariera ta la Top Talents Romania 2.0! Nu le rata! 
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI