Zentiva cauta in permanenta talente, atat tineri profesionisti, cat si specialistiGrupul Zentiva Romania este parte a grupului european Zentiva, unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice din Europa. La nivel global, Zentiva detine 4 unitati de productie in Romania, Praga si Ankleshwar, dintre care 2 fabrici se afla la Bucuresti.

Zentiva are o cultura centrata pe oameni, cautam in permanenta talente, atat tineri profesionisti care doresc sa isi dezvolte o cariera intr-o industrie dinamica, cat si specialisti care doresc sa se implice in proiecte atat locale cat si globale.

In Romania, echipa Zentiva reuneste peste 1300 de angajati, dintre care 870 sunt implicati in activitati de productie industriala, 350 sunt angajati in activitati comerciale si aproximativ 100 de persoane in pozitii globale. Astfel, suntem unul dintre cei mai mari angajatori din industria de profil din Romania, ceea ce asigura continuitatea traditiei farmaceutice si perspectivele de dezvoltare pentru profesionistii din domeniu. In anul 2022, fabrica Zentiva din Romania implineste 60 de ani de activitate neintrerupta .

Am construit o cultura centrata pe oameni, un mediu de lucru in care membrii echipei se simt impliniti, respectati, apreciati si mandri de istoria si evolutia companiei. La Zentiva, lucram constant pentru a le oferi angajatilor nostri beneficii aliniate nevoilor lor.

Colegii nostri au acces la o gama variata de beneficii: de la platforma Benefit, unde fiecare angajat poate opta pentru categoriile de beneficii conform optiunilor personale (cursuri de dezvoltare, transport, activitati culturale, oferte personalizate etc.), la abonamente pentru servicii de sanatate in retele private, asigurare medicala si de viata, tichete de masa, tichete cadou, precum si abonament la biblioteca Bookster. De asemenea organizam constant evenimente pentru angajati de la competitii sportive, la cursuri de dans, seminarii de preventie pentru o viata sanatoasa, la campanii de CSR cu implicarea colegilor ti alte evenimente foarte apreciate.Pentru grija fata de echipa noastra si pentru bune practicile de resurse umane, Zentiva Romania a fost recunoscuta drept Top Employer 2022 de catre organizatia Top Employer Institute.

Echipa noastra este formata din colegi din 4 generatii diferite, diversitatea fiind unul dintre motoarele progresului si inovatiei. Suntem mandri sa avem in Zentiva colegi care lucreaza de mai bine de 30 de ani in companie.

Colegii nostri sunt creativi, conectati, rapizi, eficienti, incluzivi si responsabili.

Daca si tu impartasesti aceste valori, vino sa ne cunosti!
 

Vezi toate oportunitatile disponibile la Zentiva aici

Va recomandam si:

Descopera ce iti rezerva viitorul profesional in 15 minute cu SPEED INTERVIEWS!

ULTIMELE JOBURI