ASER| Noua ta experienta digitala


Anul acesta, ASER revine cu cea de-a opta editie a proiectului Ingenius, in mediul online! In perioada 14-30 aprilie, fa primii tai pasi in lumea Digital Marketingului si invata cum sa construiesti de la zero o campanie de promovare online.

Enter into Marketing reality: Timp de doua saptamani,  vei lua parte la prezentari tinute de specialisti in Content Marketing, Social Media, Search Engine Marketing si multe altele. Astfel, Ingenius îți ofera sansa de a invata intr-un mod practic si de actualitate domeniul Marketingului Digital, proiectul fiind o rampa de lansare pentru o viitoare cariera in aceasta arie.

Let your creativity pop: Raspunzand atat necesitatii studentilor de a acumula informatii, dar si de pune in practica, Ingenius este locul unde tot ce este invatat, va fi si aplicat prin intermediul pitch-ului. Pitch-ul este ocazia perfecta in care poti pune in aplicare noile skill-uri pe care l-ai dobândit în zilele de proiect.

Scan the Marketing experience: Proiectul iti ofera o experienta completa: de la prezentari tinute de oameni din agentii cunoscute pana la o zi de lucru in cadrul unei corporatii. Astfel, Ingenius iti da sansa de a vedea cum se lucreaza intr-o companie in timpul “Open Days” oferite de catre partenerii nostri.

Ce mai astepti? Inscrie-te AICI pana pe data de 10 aprilie si ia parte la cea mai autentica experienta din studentia ta, alaturi de Ingenius! Fii cu ochii pe paginile de Instagram si Facebook ASER pentru mai multe oportunitati pregatite pentru tine!

Asociaţia Studenţilor Economişti din România este un ONG care dezvoltă personal şi profesional studenţi din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuţi drept tinerii care au adus şi aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.
 

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI