Spring IT se intoarce!


Spring IT revine si in primavara aceasta, in perioada 1 - 20 martie. Proiectul organizat de Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) isi desfasoara cea de-a X-a editie, fiind astfel o editie aniversara. SiSC este cea mai veche organizatie studenteasca din Academia de Studii Economice din Bucuresti, al carei scop principal este de a reprezenta studentii facultatii. Anual, acestia au avut oportunitatea de a-si extinde aria de cunoastere prin numeroasele proiecte desfasurate in cadrul organizatiei.

Spring IT este un proiect ce ofera studentilor oportunitatea de a intalni angajatorii unor firme recunoscute din domeniul IT si de a avea o viziune cat mai ampla asupra pietei muncii. De asemenea, studentii au ocazia sa dobandeasca informatii benefice pentru inceputul carierei lor.

Din cauza situatiei actuale, proiectul se va desfasura exclusiv online, dar acest lucru nu ne opreste din a fi inovativi. Astfel, pe langa evenimentele ce se desfasurau in fiecare editie, anul acesta se vor organiza si doua podcasturi (in data de 6 martie respectiv 20 martie), unde vom avea ca invitati un reprezentant al companiei partenere Infosys si fondatorii comunitatii 4MAYO, pentru a dezbate subiecte captivante din domeniul tehnologiei.

Prima etapa interactiva a proiectului va fi Meet the Companies (1 - 7 martie), ale carei inscrieri vor fi in saptamana anterioara (22 - 28 februarie). Scopul acestei etape este de a facilita interactiunea intre studenti si de a afla posibilitatile de angajare ale companiilor partenere.

In continuarea acestei etape vor exista Webinariile (8 - 12 martie) ale caror inscrieri se vor desfasura in perioada 1 - 7 martie. Studentii vor avea ocazia sa invete, dar si sa-si consolideze cunostintele pe partea de hardskills si softskills.

Inscrierile pentru cele doua evenimente vor fi in totalitate online. Completand formularul aflat pe site-ul http://springit.sisc.ro/, participantii vor trebui sa isi incarce CV-urile, care ulterior vor fi preluate de companiile partenere.

Mai multe informatii se gasesc la un click distanta, pe site si pe pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/spring.it.sisc, unde va fi mereu un membru al echipei dornic sa raspunda oricarei nelamuriri. Stati cu ochii in special pe pagina de Facebook pentru mai multe surprize!

Pentru orice problema, coordonatorii proiectului va stau la dispozitie:
Ilinca - Bianca Pop, telefon: 0733307251, mail: popilinca2@gmail.com
Raluca - Elena Nicoara, telefon: 0767230837, mail: ralucaelenanicoara04@gmail.com
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania