Scoala de vanzari IT&C

Daca nume precum Apple, Oracle, Adobe, IBM, Microsoft, IDG, Romsys, Wizrom sau System Plus iti spun cevaatunci este sansa ta sa inveti de la oamenii din aceste companii si sa le demonstrezi ca ai si tu ceva de spus.

Scoala de vanzari IT is business este un proiect marca BOS care se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor IT&C. Asadar, daca te pasioneaza programarea, vanzarile sau marketingul e timpul sa afli niste tips & tricks de la niste oameni beeeton.

Studentii participanti vor fi pregatiti timp de o saptamana de catre specialisti in domeniul vanzarilor si al marketing-ului din cadrul acestor companii, iar apoi vor fi impartiti in echipe si vor avea inca o saptamana in care sa conceapa o strategie pentru a vinde un produs IT&C. La final, va avea loc o conferinta in cadrul careia fiecare echipa isi va prezenta strategia de vanzare elaborata, iar cea mai buna strategie va fi premiata.

Pentru a te numara printre participantii la scoala de vanzari IT is business trebuie:

  • Sa fii student in anul I, II, III sau masterand in anul I.
  • Sa completezi aplicatia si sa o trimiti impreuna cu CV-ul tau la adresa de mail specificata (deadline 18.11.2008, ora 12:00).
  • Daca vei fi ales in urma aplicarii, mai ai un singur pas: interviului individual .

Daca te intrebi cu ce te alegi la sfarsitul acestui proiect trebuie sa-ti spunem ca tu vei fi cel care va avea cel mai mult de castigat. Asadar:

In primul rand vei avea acces la informatii de la niste persoane avizate si vei stii ce altii nu au avut ocazia sa afle.

  • Vei primi o diploma semnata de catre toti reprezentantii companiilor (IBM, Microsoft, Oracle, Adobe, Apple, IDG, Romsys, Wizrom, System Plus) care va fi cartea ta de vizita atunci cand vine vorba de vanzari sau IT&C. Cu siguranta va cantari mult in CV-ul tau.
  • Daca te vei numara printre membri echipei castigatoare, companiile iti vor oferi si premii materiale substantiale.
  • Daca te vei remarca in cadrul proiectului, vei avea ocazia sa-ti dezvolti o cariera in randul companiilor partenere care pun mare pret pe oamenii pregatiti, creativi si dornici de a acumula informatii noi.


Si nu in ultimul rand. vei avea ocazia sa-ti dezvolti diferite abilitati de strategie si negociere, vei descoperi cali tati noi de care habar nu aveai si iti vei putea pune in practica ideile.

Pentru mai multe detalii intra pe www.cucuriguuu.blogspot.com. Tot aici vei gasi si aplicatia.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI