Model autobiografie - afla cum se completeaza si descarca document exemplu

model_autbiografie
 
Planuiesti ca anul viitor sa te inscrii la Facultatea de Politie, Facultatea de Pompieri sau cea de Jandarmerie? Daca da, inseammna ca in momentul in care vei aplica va trebui sa redactezi un model de autobiografie.

Autobiografia model este un document care trebuie sa se regaseasca in dosarul tau de candidat, alaturi de diploma de bacalaureat, CV-ul Europass, foaia matricola din perioada studiilor liceeale, copii dupa cartea de identitate si certificatul de nastere, avizul psihologic, cazierul judiciar, doua fotografii color ¾ cm, fisa medicala, cazierul judiciar al candidatului si certificatul de examinare psihologica.

Autobiografia este modalitatea prin care comisia de admitere va analiza nivelul tau de dezvoltare cognitiv-aptitudinal, motivatia si asumarea deciziilor si nivelul de cunoastere de sine. De ce? Pentru ca autobiografia este modul prin care se vor identifica punctele tari si slabe ale candidatului si se mentioneaza posibilitatile de dezvoltare persoana si profesionala.

 

Descarca model autobiografie

Descarca autobiografie model completat

 


Unde vei avea nevoie de model autobiografie

Modelul de autobiografie este necesar tuturor candidatilor care decid sa participe la concursul de admitere din cadrul urmatoarelor institutii: Facultatea de Politie, Facultatea de Politie de Frontiera, Facultatea de Jandarmi, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative, Facultatea de Pompieri, Facultatea de Arhivistica, institutiilor de invatamanat din subordinea Ministerului Apararii Nationale, a Serviciului Romana de Informatii, a Inspectoratului General al Politiei Romania, a Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, a Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane si a Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Cum se completeaza autobiografia model

Modelul de autobiografie se poate redacta personal de catre candidat, in scris, in mod lizibil si cu cerneala de tip albastru. In cazul in care vrei sa actualizezi bibliografia, vei actualiza doar elementele cu caracter de noutate intervenite de la ultima completare sau actualizare si se poate redacta la calculator, caz in care va fi semnata si datata pe fiecare pagina.


Cum trebuie sa arate sectiunea Date personale din autobiografie model completat

La sectiunea date personale din modelul de autobiografie, trebuie sa completezi cu urmatoarele informatii: numele si prenumele, C.N.P., data si locul nasterii, numele si prenumele parintilor, domiciliul, cetatenia, etnia, religia, starea civila, studiile, limbile straine cunoscute si la ce nivel, profesia de baza, locul de munca si functia, numarul de telefon.
 
Subsemnatul Popescu Mihai, (numele purtat anterior daca este cazul) CNP:1941005123456, nascut la 05.10.1994, in municipiul Bucuresti, fiul lui Popescu Nicolae si Popescu Andreea, cu domiciliul in orasul Bucuresti, strada Postavarul, nr.12, bl. C20, sc.F, et.1, ap.20, judetul Bucuresti, de cetatenie romana, etnie , religie ortodoxa, necasatorit, absolvent al Colegiului National ,,Mihai Viteazul”, Bucuresti, profil real, cunoscator al limbii engleze de nivel avansat, in prezent elev, numar de telefon de acasa 0211234567 si de la scoala 0211234567.Descarca autobiografie model


Descarca autobiografie exemplu 

 


Date privind activitatea desfasurata din Model Autobiografi

La sectiunea Date privind activitatea desfasurata, vei nota cronologic si detaliat activitatea desfasurata pe perioade, incepand cu ciclul gimnazial si pana in prezent (scoli, cursuri, locuri de munca), inclusiv intreruperile si motivele.

Aceasta sectiune este asemanatoare sectiunii Experienta profesionala din cadrul unui CV clasic. Si in cadrul modelului de autobibliografie va trebui sa mentionezi functiile indeplinite, titulatura completa a institutiilor in care ti-ai desfasurat activitatea sau ti-o desfasori, precizand si adresa acestora.

In cazul in care ai indeplinit serviciul militar (activ, alternativ sau in rezerva) vei mentiona perioada, arma si specialitatea militara, indicativul, resedinta unitatii si gradul avut in rezerva.

Nu uita ca pentru fiecare perioada descrisa trebuie sa mentionezi 2-3 persoane care cunosc bine activitatea ta de la acea vreme in autobiografia model.
 
2001-2008- elev, al Scolii generale cu clasele l-Vlll - nr.50, Bucuresti;
Din aceasta perioada, ma cunosc:
Popa Ioana - invatatoare,
Glavan Anca - profesoara de limba engleza,

2009-2013-elev, al Colegiului National ,,Mihai Viteazul”, Bucuresti;
Din aceasta perioada, ma cunosc:
Dumitrescu Raluca - diriginta,
Vasile Dragos - profesor,
Voiculescu Andreea - profesor,

2013 - si in prezent student la Universitatea din Bucuresti - Facultatea de Drept, Bucuresti;
Din aceasta perioada, ma cunosc:
Ionescu Adrian - decan facultate,
Barbu Ana Maria - profesor universitar,Descarca model autobiografie

Descarca autobiografie model completat


Date despre rude din Modelul de autobiografie pentru M.A.I.

La aceasta sectiune va trebui sa oferi date despre parintii, sotia/sotul, fratii/surorile tale. Va trebui sa mentionezi numele si prenumele, data si locul nasterii, cetatenia, studiile, ultimul loc de munca si functia actuala, domiciliul si numarul de telefon.

In cazul in care candidatul are copii sau este casatorit va fi nevoie sa ofere datele si despre copii si parintii partenerului de viata.
 
POPESCU NICOLAE - tatal candidatului, este nascut la data de 09.07.1972, in municipiul Galati, jud. Galati, fiul lui Popescu Ion si Popescu Elena, cu domiciliul in Bucuresti, strada Postavarul, nr.12, bl. C20, sc.F, et.1, ap.20, judetul Bucuresti, de cetatenie romana, etnia..... , religie ortodoxa, casatorit are un copil, absolvent de liceu, in anul 1983, de profesie electrician, în
prezent constructor la SC Construct SA., jud.Bucuresti, telefon 0211234567.
 
POPESCU ANA, fosta Matei - mama candidatului, este nascuta la data de 04.10.1971, in orasul Suceava, jud.Suceava, fiica lui Matei Marin si Matei Ioana, cu domiciliul in orasul Bucuresti, strada Postavarul, nr.12, bl. C20, sc.F, et.1, ap.20, judetul Bucuresti, de cetatenie romana, religie ortodoxa, etnia...., casatorita are un copil, absolventa de liceu, in prezent contabil la SC
Construct SA, jud.Bucuresti, telefon 0211234567.


In incheierea modelului de autobiografie trebuie mentionat:
„Imi asum responsabilitatea asupra exactitatii datelor furnizate In prezenta autobiografie si sunt de acord cu prelucrarea informatiilor cu caracter personal, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.”


Descarca model de autobiografieDescarca autobiografie exemplu


Desi poate parea ca trebuie sa oferi destul de informatii, este important sa fii atent la acuratetea acestora. Nu ti-ai dori sa iti reduci sansele de a fi admis doar pentru ca nu ai mentionat toate detaliile.

Citeste si:

 

Va recomandam si:

Angajatori de TOP Tech 2021 - 75 la suta dintre companii oferă joburi remote

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI