Model de CV

model-cv

Daca nu ai timpul necesar sa faci un CV online sau pur si simplu vrei sa iti trimiti CV-ul direct angajatorului, iti oferim un model de CV in limba romana care contine toate sectiunile de care ai nevoie. Modelul de CV reprezinta primul contact dintre tine si angajator, de aceea este necesar sa ii aloci timp pentru a il face sa arate impecabil. Trebuie sa stii ca angajatorii primesc sute de modele de cv online si acorda, in medie, cateva 15 secunde pentru fiecare in parte. Asadar, este foarte important sa acorzi o atentie sporita crearii acestuia.


Poti sa descarci modelul de Curriculum Vitae in doua formate:

 Model CV in format Word


CV Model CV in format PDF


Vezi model CV 2024 aici

Structura clasica a modelului de CV este urmatoarea:

1. Obiectiv profesional
2. Date contact
3. Experienta profesionala
4. Educatie
5. Competente/Abilitati
6. Model CV

1) Obiectivul profesional din Modelele de cv de angajare

Nu neglija mentionarea obiectivului profesional. Competitia pe piata fortei de munca este foarte mare, iar aceasta rubrica iti ofera sansa sa te remarci. Evita formularea unui obiectiv general si axeaza-te, in schimb, pe unul specific domeniului in care vrei sa te angajezi. Include intr-o fraza atat obiectivele tale profesionale, cat si modalitatile prin care vei contribui la dezvoltarea companiei angajatoare.

In cazul in care vor fi mai multi candidati pentru acelasi post, cu siguranta ca recrutorul va face o scurta lista cu cele mai bune modele de CV-uri pentru angajare si va fi atent la cuvintele cheie care demonstreaza motivarea ta de a obtine jobul, de experienta si competentele tale.

Descriere CV model
Sunt o persoana articulata, pasionata de literatura. Imi place sa ma bucur de fiecare etapa a scrierii unui articol, de la documentare pana la scrierea acestuia. Una dintre reusitele mele este publicarea a peste 200 de articole in publicatii de top in ultimul an.

Model descriere personala CV pentru un profesionist cu experienta
Sunt o persoana deschisa cu o experienta de peste 5 ani in crearea si dezvoltarea de siteuri si baze de date. Competentele tehnice dezvoltate de-a lungul carierei mele in sectorul IT, precum si bunele abilitatil interpersonale imi ofera bazele necesare pentru a continua dezvoltarea mea in aceasta industrie.
 

2) Date de contact din Model CV online 

Aceasta sectiuni din modelul de CV standard este una importanta, fiind modalitatea prin care specialistul HR te va contacta in cazul in care va vrea sa discute mai multe cu tine in cadrul unui interviu. In cadrul acestei este important sa incluzi numarul de telefon corect si o adresa de e-mail profesionista, adica nu adresa pe care ai creat-o prima oara in clasa a V a.

In ceea ce priveste includerea unei fotografii nu exista un raspuns corect. Majoritatea specialistilor HR considera ca nu este nevoie, mai ales ca astfel nu se pot face discriminari de rasa, varsta sau sex. In cele din urma, decizia iti apartine.


3) Experienta profesionala din Model CV pentru angajare simplu 

Experienta profesionala este considerat factorul cel mai important de decizie in procesul de recrutare, conform Jessicai H. Hernandez, executive resume writer. Aceasta recomanda sa mentionam in model de cv de angajare doar experienta care este relevanta sau in relatie cu jobul pentru care vrem sa aplicam si sa folosim cuvinte cheie corelate cu experienta pe care anuntul jobului o cere.

Axeaza-te pe rezultatele obtinute in urma experientelor de lucru mentionate, foloseste cuvinte-cheie pe care le cauta angajatorul tau si adapteaza-ti modelele de CV pentru angajare in functie de fiecare job la care aplici.

Notarea experientei profesionale se face incepand cu cel mai recent job avut, listand apoi si restul rolurilor ocupate. Mentioneaza taskurile realizate, evitand sa copiezi identic responsabilitatile din fisa postului. Pune aceasta sectiune in valoare, sublinind abilitatile si realizarile tale.

Responsabilitati job

 • Asistarea farmacistului in consilierea pacientilor si in eliberarea de medicamente si produse nonfarmaceutice corespunzatoare nevoilor acestora.
 • Receptionarea,verificarea si aigurarea depozitarii produselor farmaceutice si nonfarmaceutice pentru a mentine stocurile de produse la un nivel optim
 • Participarea la implementarea si derularea campaniilor promotionale in scopul indeplinirii obiectivelor comerciale ale companiei.monitorizarea si gestionarea stocurilor,sugerarea de achizitii pentru asigurarea unei aprovizionari optime.

Realizari profesionale

 • Am obtinut premiul pentru cel mai bun agent de vanzari in octombrie 2011
 • Am redus cu aproximativ 10% timpul de asteptare al clientilor
 • In parteneriat cu Cargus am obtinut un bonus de 15% din valoarea contractului de prestari servicii, 3 ani consecutiv


4) Educatie in Model CV completat romana 

Aceasta sectiune este, in special, importanta pentru studentii sau absolventii care nu au acumulat o experienta profesionala vasta, dar care isi pot dovedi abilitatile cu ajutorul studiilor absolvite, al activitatilor extracurriculare si de practica.

 • Voluntar si coordonator al departamentului de strangere de fonduri al Consiliului Studentilor Universitatii Bucuresti (2014-prezent)
 • Participant la workshop-ului „Diplomatia in era digitala” in august 2016
 • Programul „Work and Travel” in Lubec, Maine (iunie 2013-septembrie 2013

In aceasta situatie, este important sa mentionezi in Modelul de CV Romana simplu mai mult decat numele facultatii, specializarea si perioada in care ai urmat facultatea. Descrie cursurile pe care le-ai urmat si care consideri ca iti ofera cunostintele pentru jobul sau internship-ul dorit.

 • Perioada: 1.10-2004-1.07.2007
 • Diploma obtinuta: Licenta – Sociologie – Resurse Umane
 • Discipline studiate: Psihologie Sociala, Teorii Sociologice contemporane, Sociologia organizatiilor, Introducere in Managementul Resurselor umane, Comportament organizational, Resurse Umane in contextul globalizarii
 • Institutia de invatamant: Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala


5) Competente in modelul de cv necompletat

Sectiunea competentelor din modelul de cv necompletat simplu include informatii despre nivelul abilitatilor lingvistice, dar si al celor personale, al celor care dovedesc aptitudinile tale tehnice si de organizare.

Aceasta sectiune este la fel de importanta ca si sectiunea experientei profesionale. Specialistii HR sunt interesati sa stie ce fel de abilitati si competente vei aduce in cadrul companiei. Inainte sa listezi o sumedenie de lucruri pe care le poti face, acorda-ti 30 de minute pentru a intelege mai bine care sunt competentele cheie pe care compania le cauta si care sunt cele mai relevante pentru job-ul dorit.

Cand mentionezi competentele ofera si un exemplu despre cum ai dobandit aceasta abilitate. Este foarte important sa tii cont de urmatoarele lucruri inainte de a completa:

- Fii sincer. Nu include competente pe care nu le detii doar pentru a iti creste sansele de a fi chemat la interviu
- Pentru fiecare abilitate scrisa gandeste-te si la o experienta din parcursul tau profesional cand a trebuit sa o folosesti, deoarece, cu siguranta recruterul iti va adresa intrebari precum “Da-mi exemplu de un moment in care ai dat dovada de bune abilitati de organizare”
- Evalueaza corect nivelul cunostintelor lingvistice, deoarece de cele mai multe ori angajatorii testeaza aceste abilitati in cadrul interviului sau cu ajutorul testelor.

Am mentorat 5 interni din departamentul de audit. Le-am oferit feedback constant, am discutat despre aspiratiile lor si le-am crescut nivelul de productivitate. La 6 luni de la inceperea programului cei 5 interni au fost angajati full-time

Afla mai multe despre cum sa completezi fiecare camp din CV aici

Model CV

Descarca modele de CV completate in functie de domeniul si nivelul de experienta care te intereseaza:Descarca Model de CV student
Descarca Model de CV proaspat absolvent
Descarca Model de CV vanzari junior
Descarca Model de CV vanzari senior
Descarca model de CV manager
Descarca model de CV secretara
Descarca model de CV aplicatie spontana student marketing
Descarca model de CV contabil junior
Descarca model de CV contabil senior
Descarca model de CV programator
Descarca Model de CV assistant manager
Descarca Model de CV economist
Descarca Model de CV general manager
Descarca Model de CV inginer proiectant
Descarca Model de CV marketing senior
Descarca Model de CV profesor limbi straine
Descarca Model de CV project manager
Descarca Model de CV social media manager
Descarca Model de CV specialist HR
Descarca Model de CV avocat
Descarca Model de CV consilier juridic
Descarca Model de CV educator
Descarca Model de CV inspector resurse umane
Descarca Model de CV manager resurse umane
Descarca Model de CV farmacist
Descarca Model de CV psiholog
Descarca Model de CV administrator firma
Descarca Model de CV agent imobiliar
Descarca Model de CV arhitect
Descarca Model de CV asistent farmacist
Descarca Model de CV asistent medical
Descarca Model de CV inginer constructor
Descarca Model de CV inginer mecanic
Descarca Model de CV jurnalist
Descarca Model de CV medic
Descarca Model de CV medic stomatolog
Descarca Model de CV gol
Descarca Model de CV pompieri
Descarca Model de CV bucatar
Descarca Model de CV contabilitate primara
Descarca Model de CV SRI
Descarca Model de CV electrician
Descarca Model de CV manager vanzari

 

Descarca si modele de scrisoare de intentie si de recomandare >>


Alte modele de CV:

CV-ul European este esential in cazul in care doriti sa va angajati sau sa obtineti o oportunitate de studiu in UE. Este un standard care va ajuta sa va faceti CV-ul mai clar, usor de citit si de inteles de catre angajatori.

Modele de CV European - format Word

Modele de CV European completate - format PDF

 

 Completeaza-ti CV-ul pe HiPo.ro!

 • Iti poti descarca automat CV-ul in format .pdf
 • Aplici la joburi in companii de top
 • Cei mai doriti angajatori din Romania te pot contacta pentru un job

Click aici pentru a-ti crea un CV nou ACUM!


Te simti pregatit pentru a incepe procesul de recrutare? Atunci pune-ti la punct CV-ul si pregateste-te pentru a fi chemat la interviu.

 

Citeste si:


 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI