Care sunt cele mai bune 63 de programe de internship din România? Companiile nominalizează, studenții votează


National Intern Day: Internships under the spotlight

Programele de internship reprezintă mai mult decât o simplă etapă către lumea profesională; sunt experiențele practice care susțin cunoștințele acumulate în perioada facultății. Sunt teoria pusă în practică. Pentru tinerii care își încep carierele, internshipurile sau traineeshipurile sunt ideale pentru că oferă un spațiu sigur unde pot greși, unde pot experimenta, unde pot descoperi ce le place și ce nu și pot schimba instant traiectoria.

În afara dezvoltării profesionale și personale, aceste programe sunt, în aceeași măsură, benefice și pentru angajatori, cultivând o cultură a inovației și a perspectivelor proaspete în cadrul organizațiilor, dar și formând următoarele generații de specialiști.

Astfel, am ajuns la a doua ediție a National Intern Day, o inițiativă unică în România, susținut de Hipo.ro, pe care o vom sărbători pe 23 mai!
 

Voting for the Best Internship Programs, A Pioneering Ranking

În perioada ianuarie - martie, 63 de angajatori și-au nominalizat oportunitățile pentru tinerii aflați la început de carieră, iar acum este momentul în care studenții și proaspăt absolvenții pot să voteze Cele mai Bune Programe de Internship din 2024!



 

,,National Intern Day, alături de ,,Best Internship Programs in 2024", a fost creat cu scopul de a aduce în prim plan importanța programelor de internship și trainee atât pentru angajatori, astfel formand viitoarele generații de profesionisti, cât și pentru voi, tinerii. Cu toții am trăit acele clipe din facultate sau curând după terminarea ei, în care nu știam ce domeniu să alegem sau către ce companie să mergem, ce vrem să învățăm în continuare, spre ce vrem să ne dezvoltăm. Anul acesta vom avea 63 de programe votate de tineri pentru tineri, iar pe 23 mai vom afla cine va fi pe primul loc.”, Maria Marin, Project Manager National Intern Day.
 

Tu pe cine votezi? 👇

Descoperă programele aici!