GraduatE.ON is more than ON…it’s ON fire



Am dat start celei de-a 16-a editii a programului pentru absolventi, GraduatE.ON! 

Cel mai probabil ai auzit si tu despre GraduatE.ON. Da, e acel program tare despre care i-ai auzit vorbind probabil si pe colegii tai, dedicat absolventilor talentati. Noua ne place sa ne mandrim cu el pentru ca, trebuie sa iti spunem, odata ajunsi la noi in companie, ei devin un fel de super putere a noastra si investim in ei de mai bine de 15 ani.

Posturile disponibile sunt:

In tot acest timp, in care toti am invatat unii de la ceilalti, s-au angajat la noi peste 140 de tineri absolventi, dintre care aproximativ 80% si-au construit mai departe o cariera in cadrul companiei si mai mult de jumatate au ajuns sa coordoneze echipe sau proiecte. De ce? E simplu! Pentru ca ne-a placut de ei si lor de noi. Si au ramas!

Povestea fiecaruia dintre ei este aparte si te asiguram ca merita sa o afli.

Spre exemplu, Loredana Petru ni s-a alaturat inca din 2006, iar in prezent ocupa pozitia de Director Controlling & Sisteme IT HR. In toti acesti ani, Loredana a invatat foarte multe si considera ca a fost pusa in fata a numeroase provocari, fructificate in sanse, care au contribuit la evolutia sa profesionala.



De asemenea, un alt veteran al programului GraduatE.ON, Petrica Lucaci, este de 10 ani in companie si ocupa in prezent pozitia de Coordonator Tehnic al Centrului de Operatiuni Retea Electricitate Iasi. El ne-a marturisit ca printre avantajele majore ale programului se numara faptul ca poti sa inveti foarte multe lucruri despre procesele de business ale companiei, dar si faptul ca ai ocazia de a intra in contact cu foarte multi colegi, parte dintre acestia ajungand sa iti fie colaboratori directi in activitatea de zi cu zi.

Daca ti-am starnit curiozitatea, te invitam sa intri pe pagina oficiala a programului si sa afli povestea din spatele experientei GraduatE.ON si a altor trainee talentati care acum fac parte din compania noastra.

In programul pentru absolventi GraduatE.ON este vorba despre activitati diverse, o multime de oameni interesanti si mereu ceva nou de explorat. Asadar, monotonia nu va face parte din agenda ta din companie. Ce mai... merita traita din plin aceasta experienta!

Daca deja GraduatE.ON ti-a facut cu ochiul, trebuie sa stii ca in acest an cautam:

  • studenti in an terminal, licenta sau master
  • in domeniul tehnic (inginerie, IT) sau economic
  • cu rezultate foarte bune, cu interese si activitati extra-curriculare (voluntariat, organizatii studentesti, sesiuni de comunicari stiintifice)
  • ce au cunostinte foarte bune de limba engleza
  • cu disponibilitatea de a calatori si de a efectua stagii in diferite orase din tara.

Te gandesti sa aplici? Trebuie sa stii ca procesul de aplicare este unul foarte simplu:

  1. Accesezi platforma de recrutare
  2. Iti creezi un cont
  3. Parcurgi intrebarile de departajare
  4. Incarci CV-ul

Posturile disponibile sunt:

In fiecare an ne asiguram ca ai totul pregatit pentru a-ti putea incepe cea mai frumoasa aventura la care stim ca ai visat de ceva timp:

  • Un job cu toate beneficiile pe care le are un angajat E.ON
  • Stagii diverse pentru a experimenta si a vedea care este locul in care te potrivesti cel mai bine
  • Mentori unul si unul, care sunt la fiecare pas alaturi de tine in tot acest proces

Avem un scop si ne dorim sa-l ducem la bun sfarsit de fiecare data, iar acela este de a te ajuta sa iti gasesti locul cel mai bun in cariera si in E.ON. Noi vrem ca oamenii sa isi creeze jobul, sau daca acel job exista deja, sa-l gaseasca in locul si la momentul potrivit.

Aplica acum si fa primul pas! Daca e ”perfect match”, iti spunem de pe acum bun venit in lumea energiei 😊