<<Locatie                                                                                                                                                                 >>Inscrie-te


Curios ce a insemnat editia trecuta pentru tinerii participanti?

 
  • “Un mediu foarte placut, locatie deosebita, multi oameni cu acelasi scop si multe invataturi de aplicat in viitor. O experienta pe care as repeta-o! ”
  • “A fost un eveniment util care ne-a pus pe noi, tinerii, fata in fata cu companii importante si cu siguranta am avut de invatat macar cate un lucru de la fiecare dintre speakerii prezenti. Personal mi-a placut si admir implicarea si energia frumoasa care a inconjurat acest eveniment. Multumesc pentru o zi frumoasa pentru care nu am simtit ca am pierdut timpul!”
  • “Consider ca a fost o experienta placuta, am avut ocazia sa aflu lucrcuri noi despre Sales, precum si despre oportunitati noi de carierea in domeniul internshipurilor. Mi-ar placea sa mai particip la astfel de evenimente, organizarea fiind de asemenea bine pusa la punct si speakerii prezenti parand oameni foarte competenti, de succes, reprezentand companii importante.”
  • “Foarte frumos workshopul, interactiv si plin de viata. Mi a placut si faptul ca au fost multe premii si stimuli pentru a convinge publicul sa se deschida si sa interactioneze. Felicitari tuturor din echipa de organizare!”
  • ‘’Mi-a placut mult daruirea echipei Bosch si faptul ca au raspuns oricarei intrebari. Au avut planificate activitati interesante de unde am putut cu totii sa invatam cate ceva. Felicitari!’’
  • ‘’ A fost suuuper tare! Oameni faini care chiar au ceva de oferit!’’

Inscrie-te si tu si fa parte din povestea Sales & Marketing Boot Camp 2019!


Sales Boot Camp 2018 in imagini, mai jos:



  Sales Boot Camp 2018