Politica GDPR - TotalSoft

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), TotalSoft SA are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, ori o alta persoana.

Total Soft prin intermediul departamentului Resurse Umane si departamentelor pentru care se realizeaza recrutarile, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate/manuale.

Scopul prelucrarii datelor este: Recrutare in cadrul Total Soft SA.

Acceptarea termenilor continuti in acest formular reprezinta acordul dumneavoastra prin care Total Soft SA prelucreaza datele incredintate de dumneavoastra exclusiv in scopul precizat mai sus.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Total Soft SA, in calitate de operator, si sunt comunicate exclusiv intern numai urmatorilor destinatari: responsabilii de Resurse Umane delegati cu procesul de recrutare si managerii departamentelor unde exista o nevoie de angajare.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat, dreptul de a fi uitat, precum si toate celelalte drepturi prevazute de Regulament

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa in orice moment, cu o cerere scrisa transmisa prin utilizarea serviciilor postale la Global City Business Park, Str. Bucuresti Nord, nr. 10, Cladirea O2, Etaj 8, Voluntari, Ilfov  – in atentia departamentului Recrutare sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa dpo@totalsoft.ro.

Totodata, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul In Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Termenul se stocare al datelor este 2 ani, dar in tot acest timp aveti posibilitatea de a interveni catre Total Soft SA pentru a va exercita drepturile specificate mai sus.

Informatii suplimentare referitoare la activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal puteti obtine consultând pagina noastra de internet  la Sectiunea Politica de confidentialitate si protectie a datelor: https://totalsoft.ro/politica-confidentialitate.