Reprezentant Vanzari Subscriptii Online

Angajator: Mediafax S.A.
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Media - Jurnalism
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.12.2018
  Scurta descriere a companiei

  Mediafax este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real.

  Echipa editorială Mediafax reflectă echidistant actualitatea internă şi internaţională din domeniile politic, economic, social, cultural şi sportiv, fluxuri de fotografie de presă, precum şi înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate.

  De-a lungul timpului, Mediafax a stabilit standarde de profesionalism în jurnalism şi a lansat în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.

  Cerinte

  Stii sa negociezi creativ ? Stii sa vinzi B&B?
  Iti place sa inovezi ? Iti place sa comunici inteligent ?
  Iti place sa-ti asumi ceea ce faci ? Iti doresti ca ceea ce faci sa aiba rezultate ?

  Ai raspuns afirmativ la toate aceste intrebari? Atunci te anuntam ca suntem in cautarea ta pentru a consolida divizia noastra de vanzari. Aplica la acest job si vom reveni noi in functie de evalurea profilului tau.

  Responsabilitati


  - identificarea clientilor in vederea promovarii si vanzarii pachetelor de subscriptii online aferente produselor: Ziarul Financiar, Flux de Stiri, Monitorizare Presa, Arhiva Foto,
  - negocierea conditiilor de colaborare cu partenerii de lucru,
  - gestionarea bazelor de date cu clienti,
  - realizarea planului de vanzari alocat pe fiecare linie de produs.