Junior Specialist procesare credite

Angajator: Evolve today
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.07.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  At Evolve today we offer complex Human Resources services, from business consulting to headhunting and recruitment. We have extensive experience in finding talented professionals, for a variety of industries, especially in the IT sector.
  We started with a dream: to create a Human Resources company with a strong, unique profile on the market, deeply shaped by our core values: commitment to performance, professionalism, a balanced approach and deep satisfaction for our clients.
  From that moment, we nurtured special relationships and we continuously evolved, being flexible, but staying true to our values. We aim higher and higher and we invite you to EVOLVE with us!

  Cerinte

  Pentru partenerul nostru - o companie din domeniul brokerajului bancar ce activează de 10 ani in aceasta industrie si care face parte din Asociatia Romana a Brokerilor de Credite, cautam un Junior Specialist procesare credite.

  Vei oferi consultanta de specialitate si suport clienților in procesul de accesare a celor mai potrivite produse financiar-bancare oferite de bancile partenere.

  Activitatea se desfasoara de la sediul companiei, aflat intr-o locație exclusivistă in zona Piața Unirii.
  Cerinte:

  Studii superioare, de preferat in domeniul economic sau financiar bancar
  Minim 6 luni de experiența pe o poziție similara sau companie de intermediere credite
  Cunoștințe foarte bune de operare cu aplicatiile din suita Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  Abilități de lucru cu aplicații de tip CRM/ ERP
  Excelente abilități de comunicare verbală si in scris
  Orientarea către client si găsirea celei mai potrivite soluții, in concordanță cu nevoia acestuia
  Integritate si profesionalism  Responsabilitati

  Preluarea solicitarilor clientilor, analizarea cu atenție a nеvoile acestora in matеrie de servicii finаnciаr-bancаre si propunerea cele mai potrivite soluții identificate in oferta băncilor partenere.
  Pregatirea ofertele pentru clienți in concordanță cu profilul acestora si asistarea acestora cu completarea documentelor necesare accesarii produselor financiar-bancare selectate.
  Colectarea si verificarea tuturor documentelor necesare in vederea intocmirii dosarului de credit, asigurandu-se ca sunt îndeplinite toate condițiile pentru acordarea unui credit clientului, in conformitate cu normele si procedurile bancilor partenere;
  Pastrarea legăturii cu clienții pe tot parcursul procesului de acordare a creditului, oferind informații cu privire la stadiul dosarului, necesitatea altor documente sau informații solicitate de instituția bancară.
  Menținerea legăturii cu reprezentanții băncilor partenere si monitorizează procesului pana cand clientii intra in posesia sumelor aprobate.
  Informarea clienților cu privire la deciziile băncii finanțatoare si verificarea coordonatelor creditului aprobat pentru a fi in concordanță cu cererea acestora;
  Asigurarea suportului necesar retelei de francize si partenerilor companiei privind fluxul de lucru, înțelegerea procedurilor interne sau utilizarea sistemelor folosite in cadrul organizației.

  Alte informatii

  Beneficii:

  Oferta salariala atractiva
  Tichete de masa
  Oportunitati de dezvoltare profesională continua (traininguri de specialitate, participarea la evenimente specifice domeniului)

  Beneficii

  • Training-uri
  • Tichete de masa

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  Hybrid

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (15)