Domain Support Specialist with French

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Timisoara
 • Actualizat la: 22.07.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  For our client, a multinational company from telecommunication industry, we are recruiting a Domain Support Specialist

  - Intermediate level of technical expertise is required, able to troubleshoot a variety of incidents received from Level 1 Engineers.
  - Good understanding of telecommunication networks and network elements;
  - Strong verbal and written communication skills are essential for effectively sharing knowledge and collaborating with team members.
  - Familiarity with Ericsson/Huawei Equipment;
  - Fluent English written and spoken;
  - Intermediary French knowledge ( B1 level or above);
  - Incident handling: Perform commonalities, initial diagnostics, and associated resolution;
  - Bachelor's degree in telecommunications/ IT.

  Responsabilitati

  - Monitor and perform troubleshooting activity: real-time operational control of RAN, IP Fixed and Mobile Transport Collection (including PTN, Omega Collection), Fixed Access equipment (OLT and DSLAM) systems, ensuring the efficient collection of Radio, Mobile Access, OLT, and DSLAM streams;
  - Participate in the creation / updating of the procedures and the Technical Instructions in order to be in line with the technical standards in force;
  - Escalates the unresolved incidents towards the responsible groups and aims to observe the performance indicators mentioned in the OLA.

  Beneficii

  • Abonament medical
  • Training-uri
  • Decontarea transportului
  • Tichete de masa

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Hybrid

  Hybrid

  Hybrid

  Vezi job-uri similare (29)