Inginer textile

Angajator: Akkodis Romania
Domeniu:
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Sibiu
 • Actualizat la: 13.07.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Akkodis este un jucător global în inginerie și IT și un lider în industria smart. Ne sprijinim clienții în proiectele lor de transformare digitală prin 4 linii de servicii: Consultanță, Soluții, Talent și Academie. Akkodis este un partener tehnologic de încredere pentru clienții săi din întreaga lume. Creăm și imaginăm soluții de ultimă oră pentru a răspunde provocărilor majore ale societății noastre, fie că implică accelerarea tranziției energetice și dezvoltarea mobilității ecologice, fie construirea de abordări centrate pe utilizator.
  Cu o cultură puternică a incluziunii și diversității, cei 50.000 de experți în inginerie și IT, prezenți în 30 de țări, combină cele mai bune abilități tehnologice cu cunoștințe interfuncționale din toate industriile pentru a modela un viitor mai durabil. Suntem pasionați să inventăm împreună un viitor mai bun.
  Akkodis România numără peste 800 de experți în inginerie și IT în birourile din București, Pitești, Iași, Timișoara și Cluj, angajați care împărtășesc valori puternice precum onestitate, respect, corectitudine și incluziune. Angajamentul nostru: să le dăm posibilitatea să fie ei înșiși la locul de muncă în fiecare zi și actori în viața și dezvoltarea lor în cadrul Akkodis.
  .........................

  Akkodis, is a global player in engineering and IT and a leader in the smart industry. We support our clients in their digital transformation projects through 4 service lines: Consulting, Solutions, Talent, and Academy. Akkodis is a trusted technology partner for its customers worldwide. We co-create and imagine cutting-edge solutions to meet the major challenges of our society, whether it involves accelerating the energy transition and developing green mobility or building user-centric approaches.
  With a strong culture of inclusion and diversity, our 50,000 IT and engineering experts, present in 30 countries, combine the best technological skills with cross-functional knowledge of all industries to shape a more sustainable future. We are passionate about inventing a better future together.
  Akkodis Romania counts over 800 engineering and IT experts in its offices in Bucharest, Pitesti, Iași, Timișoara and Cluj, employees who share strong values such as honesty, respect, fairness, and inclusion. The commitment: to give them our opportunity to be themselves in the everyday place and actors in their life and development within Akkodis.

  Cerinte

  Studii : Inginerie, Tehnologia Tricotajelor si Confectiilor
  Este obligatorie cunoașterea software-ului CAD, dacă este posibil să cunoașteți Gerber.
  Experiența de lucru cu vânzători de bunuri moi (săli de mostre, fabrici de produse finite, țesători de țesături, fabrici de vopsele de țesături etc.) pentru a aduce produse la produse comerciale noi.
  Competența in construirea de pachete de desen de bunuri moi, cum ar fi tehnologia. pachete și cereri de mostre.
  Experiența de lucru in cadrul sistemelor structurate de dezvoltare a produselor pentru a organiza dezvoltarea noi produse experiența PLM (gestionarea ciclului de viață al produsului) reprezintă un avantaj.
  Abilități excelente de organizare, atenție la detalii și un puternic sentiment de urgență și de urmărire.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  Colaboreaza cu managerul de proiect și echipele de dezvoltare pentru a înțelege viziunea și direcția pentru produs.
  Colaboreaza cu echipele interne și cu partenerii externi de producție pentru a avansa un produs de la fazele de prototip pana la producția de masa de succes.
  Colaboreaza cu managerii de proiect pentru a ințelege clar calendarul proiectului și pentru a respecta etapele de referința și livrabile.
  Realizarea designului, materialului și detaliilor de tăiere necesare pentru a executa proiectul dorit.
  Colaboreaza cu designerii pentru a livra și comunica pachetele de desene tehnice partenerilor de producție.
  Comunică cu partenerii fabricii pentru a facilita procesul de eșantionare a produsului pentru a se asigura că intenția de proiectare este executată în mod corespunzător, iar tehnicile și modelele de construcție sunt optimizate.
  Lucreaza indeaproape cu calitatea produsului pentru a se asigura că toate proiectele atribuite îndeplinesc standardele exigente ale tuturor produselor.
  Gestioneaza testarea produselor finite cu laboratoare de testare interne și externe pentru a califica noi modele pentru lansarea în producție. - teste de rupere, coasere
  Colaboreaza indeaproape cu alți dezvoltatori interni de trim pentru a dezvolta în mod eficient noi materiale, ornamente și hardware.

  Softuri utilizate: CAD, Gerber, PLM

  Beneficii

  • Prima pentru relocare
  • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
  • Asigurare medicala
  • Decontarea transportului
  • Tichete de masa

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  BUCURESTI, Ilfov, Sibiu,

  Aplica fara CV
  7500 - 12500 RON NET / luna
  Cluj Napoca, Sibiu, Satu-Mare,