Tehnician Frigotehnist-Suceava/ Hunedoara/ Caransebes/ Dambovita

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Botosani
 • Brasov
 • Constanta
 • Actualizat la: 24.06.2024
  Remote work: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA Human Capital Solutions este in cautare de Tehniciani frigotehnisti pentru o importanta companie importatoare si distribuitoare de echipamente profesionale si solutii dedicate HoReCa si Retail.

  Cerinte:
  - Scoala profesionala, studii postliceale, dupa caz, cursuri de specialitate in frigotehnie;
  - Experienta in domeniu minim 3 ani;
  - Cunostinte solide in domeniul frigotehnic;
  - Cunostinte de lucru pe echipamente non-frig si frig (friteuze, cuptoare, etc), pentru care se va oferi training suplimentar;
  - Disponibilitate obligatorie pentru permanenta weekend o data pe luna (se plateste suplimentar);
  - Abilitati de comunicare si lucru in echipa;
  - Disponibilitate pentru deplasari in afara localitatii : 1-2 deplasari/luna;
  - Disponibilitate si perseverenta in acumularea de cunostinte noi.

  Responsabilitati

  - Capacitatea de a interveni la solicitarea clientilor, in locatiile acestora, in vederea remedierii defectelor aparute la echipamentele frigotehnice, precum si constatarea cauzelor pentru cele non-frigotehnice;
  - Capacitatea de completare cu responsabilitate, atentie si corectitudine a procesului verbal de interventie;
  - Obligatia de a face poze echipamentului si a pieselor de schimb, inainte si dupa interventie si incarcarea acestora in sistemul CRM;
  - Oferirea de informatii necesare clientilor, cu privire la defect si modul de remediere a acestuia;
  - Oferirea de feedback, cu privire la diverse situatii care pot apare, legate de echipamente si de interactiunea cu clientii;
  - Abordarea unei atitudini profesioniste in relatia cu clientul, de respect a principiilor de integritare si de confidentialitate asupra furnizarii informatiilor din companie.

  Beneficii

  • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
  • Abonament medical
  • Training-uri
  • Laptop
  • Telefon mobil
  • Masina de serviciu
  • Tichete de masa

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  4000 RON NET / luna
  Constanta,