Business Developer

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Altele
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 21.06.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

  We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

  Cerinte

  - Experienta de minim 3 ani in vanzari (in domeniul constructiilor reprezinta un avantaj);
  - Studii tehnice absolvite;
  - Excelentele abilitati de comunicare, negociere si persuasiune;
  - Limba engleza nivel avansat;
  - Cunostintele pachetului MS Office - nivel avansat;
  - Permis de conducere - categorie B.

  Responsabilitati

  - Identifica si contacteaza potentiali clienti, cum ar fi arhitectii, proiectantii, designerii si dezvoltatorii imobiliari, pentru a prezenta si promova produsele companiei.
  - Conduce procesul de vanzare consultativa, negociaza si finalizeaza contracte de vanzare in conditii avantajoase pentru ambele parti.
  - Furnizeaza consultanta si solutii personalizate clientilor, adaptate la nevoile si cerintele lor specifice.
  - Monitorizeaza si raporteaza progresul vanzarilor, mentinand in acelasi timp o relatie solida cu clientii pentru a asigura satisfactia si loialitatea acestora.
  - Construieste si mentine relatii cu clientii existenti, contribuind la dezvoltarea unei retele de clienti stabila si loiala.
  - Ramane la curent cu tendintele din industrie, concurenta si nevoile pietei, adaptand strategiile de vanzare in consecinta.
  - Viziteaza si mentine relatii de lunga durata cu clientii din zona alocata, asigurandu-se ca sunt indeplinite nevoile si cerintele acestora.
  - Raporteaza regulat rezultatele vanzarilor catre superiorul direct, oferind informatii relevante si sugestii pentru imbunatatirea performantei.
  - Actualizeaza si mentine baza de date a clientilor si a potentialilor clienti ai companiei, asigurandu-se ca informatiile sunt precise si actualizate.
  - Participa la targuri si evenimente de promovare, reprezentand compania si produsele sale in fata potentialilor clienti si a industriei.
  -Imbunatatirea constanta a abilitatilor de vanzare, participand la training-uri si ramanand la curent cu cele mai bune practici din domeniu, pentru a asigura o performanta optima.

  Alte informatii

  Locatie: Popesti Leordeni

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (81)