INTERNSHIP@BRD

Angajator: Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Domeniu:
 • Banci
 • Internship
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 15.07.2024
  Remote work: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

   

  Internship@BRD îţi propune să exersezi un domeniu specific până la 6 luni, alături de specialişti. Vei înţelege cum se lucrează în domeniul financiar-bancar, ce metode şi proceduri stau în spatele unei relaţii bune cu clienţii şi cum valorizăm oamenii din organizaţia noastră şi încurajăm spiritul de echipă. Pe parcursul proiectului, programul tău va fi flexibil, între 4 şi 6 ore/zi, timp în care vei lucra alături de un tutore care te va îndruma în dezvoltarea carierei tale. Nu va fi simplu, dar promitem ca va merita!

  Locurile vor fi acordate în funcție de potrivirea cu profilul selectat și numărul de posturi disponibile în fiecare echipă în momentul candidaturii.

  I. Automation team, Integration team, Manual testing team:

  Dacă ești student la o facultate cu profil tehnic ( Automatică și calculatorare, Matematică Informatică, Cibernetică) și ai cunoștințe de programare OOP ( C++, Java, etc.), algoritmi, hai la noi!

  Vei învăța despre:

  - limbajul de programare și instrumentele folosite în automatizare Python, Selenium, Appium, Git, HP-QC, HP-UFT, Jira, Zephyr;

  - care este ciclul de dezvoltare al software-ului, metodologii de testare, ecosistemul aplicațiilor bancare, Agile – Scrum, QA tools: Jira, Zephyr, HP-QC;

  II. Pol Global Corporate, Corporate Credit Group

  Dacă ești student la o facultate cu profil economic, știi cel puțin o limbă străină la un nivel avansat (engleză, franceză), ai și cunoștinte tehnice (Microsoft Office, Access), vino în echipa noastră!

  Vei învăța despre:

  - cum se pun în practică cunoștințele bancare;

  - care este structura băncii;

  - care sunt atribuțiile fiecărui departament;

  - unde vei ajunge să înțelegi și să analizezi situațiile financiare ale unei companii, precum și să dobândești noțiuni de analiză financiară;

  - întocmirea unui cash flow, precum și alte lucruri menite să contribuie la dezvoltarea ta profesională, dar și personală!

  III. Factoring, Trade Services și Bănci corespondente

  Dacă ești o persoană deschisă, comunicativă, atentă la detalii, flexibilă, motivată să învețe, fluentă în limba engleză (scris, vorbit, citit), un bun utilizator de Word, Excel, Power Point, Access, atunci detaliile de mai jos ți se vor părea extrem de interesante.

  Vei învăța despre:

  - ce sunt băncile corespondente și importanța lor pentru desfășurarea activității băncii;

  - cum se inițiază, gestionează și dezvoltă relațiile de cooperare cu băncile locale și străine;

  - procesul de cunoaștere a clientelei în domeniul corespondenței bancare;

  - activități operaționale curente;

  - noțiuni generale despre factoring: cadrul legal, tipuri de operațiuni, clientelă specifică;

  - tehnici de vânzare produse factoring;

  - gestionare operațiuni de factoring;

  - analiză și monitorizare operațiuni de factoring;

  - aspecte specifice factoringului internațional;

  - noțiuni generale privind produsele de comerț internațional: acreditiv, scrisoare de garanție bancară, incasso;

  - etapele derulării unui acreditiv de export respectiv import;

  - emiterea scrisorilor de garanție;

  - etape derulare incasso;

  - aspecte operaționale curente;

  IV. Finanțări structurate

  Dacă ești absolvent de studii superioare în domeniul economic, sau urmezi un master în domeniul economic, cunoști limba engleză la un nivel avansat, ai abilități de analiză financiară și cash flow, spirit de echipă și o atitudine pozitivă și proactivă, atunci trimite repede un e-mail!

  Vei învăța despre:

  - unde vei înțelege piața de Real Estate precum și mecanismele care o guvernează;

  - să întelegi termenii specifici vehiculați în domeniul Real Estate, precum și principalele produse de creditare pentru Real Estate;

  - unde vei întelege etapele și procesele aferente unei tranzacții sindicalizate, a mecanismelor și documentelor aferente fiecarei etape, dar și pieței sindicalizarilor;

  V. Top Corporate Coverage

  Dacă ești absolvent de studii superioare în domeniul economic, sau urmezi un master în domeniul economic, cunoști engleză la un nivel avansat, ești orientat către domeniul vânzărilor, și ai abilități de prezentare, comunicare și negociere, spirit de echipă, orientat spre rezultate și o atitudine pozitivă proactivă, poate asta este ceea ce cauți.

  Vei învăța despre:

  - cum să realizezi o analiză calitativă și cantitativă a unui client corporate din punct de vedere al produselor care i se potrivesc;

  - să întelegi mecanismele care guvernează comportamentul clienților corporate în alegerea diferitelor produse;

  - să întelegi politica de creditare și produsele de bază în activitatea de creditare;

  VI. Comunicare

  Dacă urmezi sau ai terminat studii de comunicare/ relații publice/ marketing/ jurnalism, atunci noi ne dorim un intern cu inițiativă, proactiv și dornic să învețe prin proiectele în care va fi implicat în BRD.

  Vei învăța despre:

  - Comunicare de brand: strategie de poziționare și susținere;

  - Rolul educației/ culturii/ sportului în construcția unui brand;

  VII. Conformitate

  Dacă urmezi sau ai absolvit studii economice (Cibernetică, Finanțe, Bănci) sau juridice, atunci locul tău poate fi în această echipă, mai ales daca ești într-un an terminal de facultate sau master.

  Ne-ar placea să ai și competențe IT: Microsoft office ( Excel, Word, PPT) - preferabil nivel mediu - ridicat. Orice alt skill tehnic este considerat un avantaj (Access, baze de date), dar și limbile străine: engleză (mediu- avansat) preferabil limbaj de specialitate economic, eventual franceză.

  Vei învăța despre:

  - analiză CONF/DEO (deontologie, indicatori, produse);

  - analiză Conf/Piețe (verificări de conformitate produse piețe financiare).

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro >>

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  3011 RON NET / luna
  BUCURESTI, Iasi,

  Aplica fara CV
  Hybrid

  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (580)