Inginer Mecanic Design - SolidWorks

Angajator: Akkodis Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Mioveni
 • Actualizat la: 23.06.2024
  Remote work: Hybrid
  Scurta descriere a companiei

  Akkodis este un jucător global în inginerie și IT și un lider în industria smart. Ne sprijinim clienții în proiectele lor de transformare digitală prin 4 linii de servicii: Consultanță, Soluții, Talent și Academie. Akkodis este un partener tehnologic de încredere pentru clienții săi din întreaga lume. Creăm și imaginăm soluții de ultimă oră pentru a răspunde provocărilor majore ale societății noastre, fie că implică accelerarea tranziției energetice și dezvoltarea mobilității ecologice, fie construirea de abordări centrate pe utilizator.
  Cu o cultură puternică a incluziunii și diversității, cei 50.000 de experți în inginerie și IT, prezenți în 30 de țări, combină cele mai bune abilități tehnologice cu cunoștințe interfuncționale din toate industriile pentru a modela un viitor mai durabil. Suntem pasionați să inventăm împreună un viitor mai bun.
  Akkodis România numără peste 800 de experți în inginerie și IT în birourile din București, Pitești, Iași, Timișoara și Cluj, angajați care împărtășesc valori puternice precum onestitate, respect, corectitudine și incluziune. Angajamentul nostru: să le dăm posibilitatea să fie ei înșiși la locul de muncă în fiecare zi și actori în viața și dezvoltarea lor în cadrul Akkodis.
  .........................

  Akkodis, is a global player in engineering and IT and a leader in the smart industry. We support our clients in their digital transformation projects through 4 service lines: Consulting, Solutions, Talent, and Academy. Akkodis is a trusted technology partner for its customers worldwide. We co-create and imagine cutting-edge solutions to meet the major challenges of our society, whether it involves accelerating the energy transition and developing green mobility or building user-centric approaches.
  With a strong culture of inclusion and diversity, our 50,000 IT and engineering experts, present in 30 countries, combine the best technological skills with cross-functional knowledge of all industries to shape a more sustainable future. We are passionate about inventing a better future together.
  Akkodis Romania counts over 800 engineering and IT experts in its offices in Bucharest, Pitesti, Iași, Timișoara and Cluj, employees who share strong values such as honesty, respect, fairness, and inclusion. The commitment: to give them our opportunity to be themselves in the everyday place and actors in their life and development within Akkodis.

  Cerinte

  - Minim 3 ani de experienta in design industrial
  - Cunostinte cotari ISO
  - Cunostinte lanturi de cote
  - Cunostinte organe de masini
  - Experienta de lucru cu SolidWorks sau capcitate mare de adaptare la SolidWorks de la un alt software CAD/CAO
  - Experienta conceptie dispozitive mecano-sudate
  - Conceptie piese 3D
  - Experienta de lucru cu baze de date si softuri PLM
  - Absolvent de studii superioare – facultate tehnica (constructii de masini, inginerie mecanica)
  - Cunostinte si abilitati tehnice: SolidWorks, PLM, ARAS, AutoCad.

  Responsabilitati

  - Conceperea pieselor si dispozitivelor pentru nacele si dispozitive de ridicare la inaltime, biroul de studii inginerie mecanica
  - Colaborarea cu echipele conexe : electric, hidraulic, sistem
  - Participarea la sedintele echipei

  Beneficii

  • Prime ocazii speciale (ex: Paste, Craciun, 8 mar etc)
  • Asigurare medicala
  • Training-uri
  • Decontarea transportului
  • Tichete de masa

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Mioveni,

  Aplica fara CV
  Mioveni,

  Aplica fara CV
  Mioveni,

  Vezi job-uri similare (5)