TELLER - Cluj

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile TBI Bank active.


Vezi toate job-urile TELLER - Cluj active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: TBI Bank
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 16.05.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Cine suntem:

  Esti interesat sa te alaturi unei banci altfel, cu o abordare inovatoare si o cultura moderna?

  tbi, este una dintre cele mai profitabile banci care se dezvolta intr-un ritm alert. Suntem o banca cu un background de succes care functioneaza ca un start-up, mereu in cautare de noi oportunitati pentru a ne dezvolta. Cum facem acest lucru?

  Contributia principala la succesul nostru o au oamenii din tbi. Echipa noastra este ghidata de trei trasaturi distinctive: curaj, pasiune si atentie, fiind deschisi sa iasa din tipare si sa redefineasca banking-ul.

  Cei care lucreaza in tbi bank sunt extrem de multumiti - 80% dintre ei ar recomanda cu incredere tbi ca angajator pentru prieteni si familie. Echipa noastra se implica in proiecte ambitioase pe termen lung si este ghidata de o determinare constanta de a-si dezvolta potentialul si cariera. Suntem dedicati si incurajam invatarea continua si luarea de decizii. Iar acestea nu sunt simple afirmatii corporatiste, ci reflecta experientele autentice ale colegilor nostri.

  Cerinte

  Ce ai nevoie pentru a reusi:
  studii superioare minim 1 an experienta in casierie spirit de organizare si prioritizare a propriei activitati; abilitati de comunicare cu clientii bancii

  Responsabilitati

  Ce vei face:
  Efectueaza operatiuni de depunere si retragere numerar in lei si valuta ale clientilor, cu respectarea stricta a prevederilor interne si legale. Efectueaza operatiuni de schimb valutar in cadrul casei de schimb valutar aflata la sediul bancii. Inainteaza spre supervizare documentele de casierie care reprezinta tranzactii cu numerar ale clientilor, conform limitelor stabilite de conducerea bancii. Efectueaza operatiuni de deschidere respectiv lichidari de conturi pentru persoane fizice si juridice cu aprobarea persoanelor competente. Asigura integritatea numerarului si a tuturor valorilor incredintate.

  Alte informatii

  Ceea ce oferim:
  oportunitati de a continua cariera intr-un mediu de munca dinamic si provocator in care competenta, calitatea, pasiunea si creativitatea joaca un rol important; abonament servicii medicale privat; salariu fix si comision motivant din vanzarea proprie si din realizarile sucursalei; training de specialitate.

  Viziteaza pagina noastra de cariere pentru a afla mai multe despre ceea ce ne deosebeste.


  Daca suna interesant, ne-ar placea sa aplici, ca sa discutam mai multe detalii!

  Ne-am dori sa raspundem tuturor aplicantilor, dar din cauza numarului mare de candidaturi pe care le primim, putem contacta doar candidatii selectati. Toate candidaturile sunt tratate cu cea mai mare confidentialitate.  Prin trimiterea aplicatiei tale de angajare catre tbi bank, confirmi ca ai citit documentul intitulat "Informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru candidati", disponibil public pe pagina de cariere tbi.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Cluj Napoca,

  Aplica fara CV
  Cluj Napoca,

  Aplica fara CV
  Cluj Napoca, Job national

  Vezi job-uri similare (5)