Area Sales Manager POS Bucuresti

Angajator: TBI Bank
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.06.2024
  Remote work: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  Cine suntem:

  Esti interesat sa te alaturi unei banci altfel, cu o abordare inovatoare si o cultura moderna?

  tbi, este una dintre cele mai profitabile banci care se dezvolta intr-un ritm alert. Suntem o banca cu un background de succes care functioneaza ca un start-up, mereu in cautare de noi oportunitati pentru a ne dezvolta. Cum facem acest lucru?

  Contributia principala la succesul nostru o au oamenii din tbi. Echipa noastra este ghidata de trei trasaturi distinctive: curaj, pasiune si atentie, fiind deschisi sa iasa din tipare si sa redefineasca banking-ul.

  Cei care lucreaza in tbi bank sunt extrem de multumiti - 80% dintre ei ar recomanda cu incredere tbi ca angajator pentru prieteni si familie. Echipa noastra se implica in proiecte ambitioase pe termen lung si este ghidata de o determinare constanta de a-si dezvolta potentialul si cariera. Suntem dedicati si incurajam invatarea continua si luarea de decizii. Iar acestea nu sunt simple afirmatii corporatiste, ci reflecta experientele autentice ale colegilor nostri.

  Cerinte

  Ce ai nevoie pentru a reusi:
  Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare; Experienta in vanzari produse financiare bancare reprezinta un avantaj; Are capacitatea de a organiza, coordona si controla un portofoliu de parteneri ; Capacitate de analiza, sinteza; Abillitati de comunicare si de negociere; Auto-motivare si capacitatea de a performa eficient in perioade dificile; Cunoştinţe operare PC (Windows, Word, Excel, Internet); Permis de conducere, categoria B.

  Responsabilitati

  Ce vei face:
  Sa planifice, coordoneze si sa controleze un portofoliu de parteneri ; Crearea si mentinerea relatiilor cu clientii aflati in portofoliul tbi; Indeplinirea obiectivelor lunare si anuale; Propunerea de solutii si recomandari pentru consolidarea vanzarilor; Monitorizeaza in permanenta piata si competitia pentru a se asigura ca oferta tbi este adaptata .

  Alte informatii

  Ceea ce oferim:
  oportunitati de a continua cariera intr-un mediu de munca dinamic si provocator in care competenta, calitatea, pasiunea si creativitatea joaca un rol important; participarea la diverse proiecte , traininguri & cursuri; abonament servicii medicale privat ; bonus lunar din vanzari raportat la targetul stabilit.
  Viziteaza pagina noastra de cariere pentru a afla mai multe despre ceea ce ne deosebeste.


  Daca suna interesant, ne-ar placea sa aplici, ca sa discutam mai multe detalii!

  Ne-am dori sa raspundem tuturor aplicantilor, dar din cauza numarului mare de candidaturi pe care le primim, putem contacta doar candidatii selectati. Toate candidaturile sunt tratate cu cea mai mare confidentialitate.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  BUCURESTI, Constanta, Timisoara,

  4500 - 6500 RON NET / luna
  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (258)