Participa la Workshop SLB - 9 martie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile SLB active.


Vezi toate anunturile Participa la Workshop SLB - 9 martie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Companie: SLB
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Internship
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 06.03.2024
  Remote work: On-site


   

  Cariera ta are nevoie de un jumpstart? Knowledge is power, asa ca ia-ti avant cu un workshop interactiv!

   

  Te invitam sa participi la workshopul sustinut de reprezentantii SLB in cadrul evenimentului Finance Recruitment Day, ce va avea loc pe data de 9 martie, la Institutul Bancar Roman!


  De ce să participi?

  Participa si tu workshopul propus de SLB, fa cunostinta cu echipa si descopera insight-uri valoroase din domeniul financiar, chiar de la profesionistii cu experienta! Vei avea oportunitatea sa interactionezi cu liderii din Finance ai organizatiei, sa le descoperi parcursul profesional si sa primesti sfaturi pentru actuala sau viitoarea ta cariera in domeniul financiar.

  Echipa SLB asteapta cu nerabdare sa ii intalneasca pe cei mai ambitiosi studeti si proaspat absolventi si sa le ofere posibilitatea sa patrunda, pentru o zi, in culisele lumii Finance.


   

  Iata cateva elemente de care vom tine cont, in procesul de selectie al participantilor la acest Workshop:

  • Esti student sau ai absolvit in ultimii 3 ani o facultate cu profil economic - business si esti pasionat de domeniul financiar (audit, banci, contabilitate, taxe, finante, drept);

  • Esti in cautarea unei rampe de lansare pentru viitoarea ta cariera de succes in finante sau ai deja experienta profesionala si esti in cautarea unor oportunitati de dezvoltare;

   

     Asigura-te ca ai CV-ul actualizat pe Hipo.ro, inscrie-te chiar acum pentru a-ti rezerva locul si vino sa faci cunostinta cu echipa SLB. Locurile sunt limitate!


  Good to Know: Participarea ta la acest workshop este Gratuita, fiind o activitate pe care o poti adauga la CV-ul tau!

  Persoanele selectate vor primi un mail de confirmare!  *Prin inscrierea la acest eveniment, esti de acord ca datele tale personale sa ajunga catre Catalyst Solutions si sa fie folosite pentru a-ti permite participarea la eveniment (prin inscriere, confirmare, inregistrare la eveniment). De asemenea, intelegi si accepti termenii de folosire si aspectele sectiunii Confidentialitate Hipo.ro.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Hybrid

  Hybrid

  Hybrid

  Vezi job-uri similare (107)