Arhitect Senior - cu drept de semnatura

Angajator: BIA Human Capital Solutions
Domeniu:
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 25.02.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Capital Solutions, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA Human Capital Solutions in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA Human Capital Solutions desfasoara procesul de recrutare.
  Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA Human Capital Solutions care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA Human Capital Solutions este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  BIA Human Capital Solutions este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Arhitect Senior cu drept de semnatura - pozitie deschisa in cadrul unei companii din domeniul constructiilor - antreprenor general.

  Cerinte:

  -Studii superioare absolvite (Facultatea de Arhitectura);
  -Experiență minimă de 5 ani în poziția de architect cu drept de semnătură;
  -Cunoaște bine noțiunile de proiectare, normativele tehnice și legislația specifică în vigoare, înțelege elementele de arhitectură, modul și etapele în care se execută lucrările, pentru a putea stabili soluțiile tehnico-economice optime și pentru a putea optimiza procesul de proiectare;
  -Cunoаștе programul AutoCAD si suita Microsoft Office;
  -Perfectionare continua si să fie la curent cu modificările legislative;
  -Disponibilitatea de a se deplasa la faze determinante pe șantier (dacă este cazul);
  -Permisul cat. B reprezintă un avantaj, dar nu este obligatoriu

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  -Comunică cu clientul în vederea definirii temei de proiectare și pe parcursul proiectului.
  -Coordonează activitatea de concepție a designului general în activitatea de proiectare si executie a elementelor de constructie și asigură punerea de acord a obiectivelor ce constituie tema de proiectare cu planul urbanistic general.
  -Întocmește și semnează documentațiile care țin de specificul firmei pentru toate fazele de proiectare (concept, D.T.A.D., D.T.A.C, P.T.+D.E.) și pentru autorizațiile de funcționare: proiectare conceptuală, întocmirea părților scrise și desenate conform normativelor tehnice și a legislației în vigoare si se implică activ în coordonarea tuturor proiectelor pe specialități și a fazelor determinante, în șantier.
  -Urmărirește execuția lucrărilor în baza documentației elaborate și oferă suport tehnic.
  -Participă, în cazul în care este solicitat, la antemăsurători și măsurători pentru relevare a constructiilor existente si a terenurilor, precum si la verificarea pe santier a cotelor si dimensiunilor de executie.
  -Reprezinta societatea in relatiile cu autoritatile municipale, judetene si celor care se ocupa de avizele si acordurile necesare in proiectele pe care le coordoneaza.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Capital Solutions. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Capital Solutions >>