Consultant in Vanzari | Skvot

This job is no longer active!

View all jobs Skillab active


View all jobs Consultant in Vanzari | Skvot active on Hipo.ro

View all jobs Sales active on Hipo.ro


Employer: Skillab
Domain:
 • Sales
 • Job type: full-time
  Job level: 1 - 5 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 21.01.2024
  Remote work: On-site
  Short company description

  Probabil te întrebi ce este Skillab – hai să îți spunem! Suntem o platformă de educație online internațională, care ajută oamenii să își dezvolte afacerile și cariera. Oferim cursuri de marketing, management, finanțe, resurse umane și multe altele. Suntem asemănători cu Udemy sau Coursera – doar că mai buni.

  Requirements

  Ce căutăm?

  Persoană motivată, competitivă și dornică de a-și depăși obiectivele de vânzări Vrei să ajuți clienții să găsească cursul potrivit pentru a se dezvolta profesional Poți lucra și rezolva probleme independent Nu renunți ușor la un client și aduci idei noi Îți place să lucrezi cu oamenii

  Responsibilities

  Ce vei face?

  Vei contacta potențialii clienți și le vei răspunde la întrebări prin e-mail sau telefon Vei prezenta prețurile și conținutul cursurilor noastre Vei menține și gestiona task-urile pe care le ai cu ajutorul CRM-ului Fără apeluri la rece! Toți clienții vor fi interesați de cursurile noastre.

  Other info

  Ce oferim?

  Program full time de la 9:00 - 18:00 la biroul nostru confortabil din București Salariu de bază + comision Acces gratuit la tot portofoliul nostru de cursuri după încheierea perioadei de probă


  Ce cred viitorii tăi colegi despre SKVOT:
  — Mă dezvolt în fiecare zi. Am o pronunție îmbunătățită, vorbesc mai tare, mai clar și devin mai creativ când lucrez cu clienții. SKVOT este compania în care simt cu adevărat aprecierea și respectul pentru munca mea. MULȚUMESC!
  — Cel mai mult îmi place că pot ajuta și sunt ajutat să învăț și să mă dezvolt. Este foarte ușor să lucrezi cu CRM-ul și îmi place programul de lucru. Ador cursurile și abia aștept să le prezint și să le vând clienților.
  —SKVOT este locul perfect pentru ca un angajat, să se dezvolte. Colegii te sprijină mereu cu experiența și cunoștințele lor. Lucrul într-un mediu atât de rapid îți oferă o motivație puternică să te implici și să te dezvolți.

  Trimite-ne CV-ul tău și vino în echipa SKVOT !