CARIERE PENTRU TINERI @Coca-Cola HBC Romania

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Coca-Cola HBC Romania active.


Vezi toate job-urile CARIERE PENTRU TINERI @Coca-Cola HBC Romania active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Coca-Cola HBC Romania
Domeniu:
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 09.03.2021
  Remote work: On-site


  CARIERE PENTRU TINERI

  Indiferent dacă îți începi cariera prin programul Coke Internship, RISE Management Trainee sau printr-un rol entry-level, vei avea parte de o dezvoltare accelerată care te va ajuta să pui bazele unei cariere de succes.

  Experiența nu este necesară, dar pasiunea și dorința de învățare, DA!

  Ready to accelerate?

  RISE MANAGEMENT TRAINEE 

  Ca Management Trainee la Coca-Cola HBC intri într-o aventură de doi ani în care prinzi viteză și te dezvolți accelerat. 

  Înveți business-ul Coca-Cola HBC, experimentezi proiecte Agile, lucrezi în echipe multiculturale, coordonezi echipe, te cunoști, îți descoperi punctele forte și prinzi încredere în tine. Iar, la final, vei fi pregătit pentru a face parte din următoarea generație de lideri Coca-Cola HBC România.

  Află mai multe de la colegele noastre, urmărind clipul alăturat.
  Ce spun foștii Management Trainee?

  „Programul Rise Management Trainee a însemnat o rampă de lansare. A fost un moment zero atât în plan personal, cât și în plan profesional.” – Vlad Petca, Production Supervisor

  COKE INTERNSHIP - VIRTUAL

  Coke Internship, programul nostru de internship cu o durată de 3 luni, part-time (4/6h), este alegerea perfectă pentru tine dacă vrei să te familiarizezi cu mediul de business, să înveți de la liderii și specialiștii noștri, să îți dezvolți abilități noi și să le pui în practică.


  Urmărește clipul alăturat pentru a vedea cum s-a desfășurat prima ediție desfășurată integral în online în cadrul Grupului Coca-Cola HBC.
  ROLURI ENTRY-LEVEL

  Pe langă cele două programe, ai posibilitatea să ni te alături și printr-o poziție entry-level. Îi vei avea alături atât pe Buddy-ul tău care te va ajuta să te integrezi mai ușor în echipă și companie, cât și pe Managerul directul care te va ajuta să te familiarizezi cu job-ul.

  Vei avea parte de training-uri și vei învăța continuu, vei lucra pe proiecte cu impact în organizație și te vei dezvolta rapid.

  Descoperă de la colegii noștri care este ingredientul secret din Coca-Cola HBC în video-ul alăturat.

  Dacă ți-am stârnit interesul, înregistrează-te  în rețeaua noastră de talente pentru a rămâne în contact cu noi și cu oportunitățile noastre de carieră.

   


  Ce-ţi va aduce succesul?

  Suntem în căutare de absolvenți sau studenți în ultimul an de studii cu următoarele abilitătăți:

  • CURIOZITATE ȘI SETE DE ÎNVĂŢARE - Îți plac experiențele noi și îți dorești să înveți rapid pentru a te dezvolta. Ești deschis să înveți de la echipă și să colaborezi pentru a obține mai mult;
  • DORINŢA DE A AVEA IMPACT ȘI DE A TE AUTODEPĂȘI - Ești interesat și motivat de atribuții complexe și variate, îți place să duci lucrurile la bun sfârșit și te bucuri de rezultate;
  • ADAPATABILITATE ȘI GASIREA DE SOLUŢII - Vrei să ai impact și să te autodepăşeşti, inspirându-i în acelaşi timp pe ceilalţi. Scopul tău este să te dezvolți ca lider păstrându-ţi autenticitatea.
  Cu ce completăm noi rețeta?
   
  • INVĂȚARE ACCELERATĂ - Treci printr-un program de dezvoltare accelerată care îți va aduce experiențe critice de invățare;
  • MENTOR & TRAININGURI - Ai un mentor care îți e alături, participi la trainguri și participi la proiecte cu impact;
  • FORMARE PROFESIONALĂ - Te formezi profesional în domeniul ales de tine și ai ocazia de a descoperi și alte domenii;
  • BENEFICII ATRĂGĂTOARE - Program flexibil, short Friday, zi liberă de ziua de naștere, evenimente interne faine,  tichete de masă, bonusuri de sărbători,  Bookster, beneficii flexibile și nu numai.

  Te asteptam!