Kaufland Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Retail
Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

Anul 2017 a venit cu o altă veste bună: Kaufland România devine, pentru al doilea an consecutiv, una din companiile căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top printr-o certificare internațională acordată de institutul independent Top Employers Institute din Olanda. Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa fii manager de magazin?

Kaufland Management Program este pentru tine!
 

Ia parte la o experienta de invatare rotationala in cadrul programului nostru si vei avea posibilitatea de a intelege, pe parcursul celor 12 luni de training, mecanisme si procese din departamentele de Vanzari, Logistica cat si din departamentele Sediului Central.

Daca esti o persoana dinamica si perseverenta, ai studii universitare finalizate sau in curs de finalizare, cunosti o limba straina, ai experienta in voluntariat, ai permis de conducere si esti dispusa sa calatoresti prin tara, nu mai sta pe ganduri si profita de sansa!

Uite ce spun colegii nostri din editiile anterioare!

„Cu fiecare departament nou pe care il descopar, sunt tot mai multumit de decizia pe care am luat-o atunci cand am decis sa ma alatur companiei Kaufland.

Am aplicat la acest program plin de sperante si asteptari, contrar filozofiei conform careia este indicat sa ai asteptari cat mai mici pentru a nu fi dezamagit. Kaufland m-a impresionat in mod placut.

Cateva lucruri care mi-au placut in mod deosebit:

  • Volumul de informatii de care ai parte pentru dezvoltarea ta, atat ca angajat Kaufland, dar si personala.
  • Faptul ca am intrat in contact cu oameni deosebiti. Oameni pasionati de ceea ce fac si de la care am invatat foarte multe. Am apreciat, totodata, deschiderea acestora de a da mai departe din cunostintele lor.
  • Sprijinul si suportul pe care mi l-au oferit mentorul si alti colegi binevoitori sa ma ghideze!
  • Prieteniile pe care  le-am legat cu diverse persoane cu care am intrat in contact de-a lungul perioadei. Si in special faptul ca programul este facut in asa fel incat sa primesc mereu feeback pentru a ma ajuta sa ma dezvolt continuu.”

Gherca Gabriel Iulian – Kaufland Management Program 2016 - 2017
 

„Programele de trainee sunt foarte diversificate si adaptate pentru fiecare pozitie in parte, de aceea trebuie sa stim foarte bine ceea ce ne dorim sa devenim inca de la inceput. A fi trainee intr-o companie pentru mine inseamna, in primul rand, sa beneficiez de un program bine pus la punct si variat, dar in acelasi timp pe care sa il pot parcurge impreuna cu un mentor care sa se implice activ in formarea si dezvoltarea mea.
 

De asemenea, atunci cand ma uit la o pozitie de trainee intr-o companie, imi doresc ca acea companie sa imi exprime incredere. Pe parcursul programului, mi-a placut faptul ca aproape tot timpul am avut ocazia sa-mi depasesc limitele, sa invat sa privesc din mai multe perspective, dar si sa cunosc o multime de oameni cu vechime in companie. Diversitate si adaptabilitate sunt doar doua cuvinte care m-au insotit de-a lungul calatoriei mele prin companie.
 

Poate ca cel mai important lucru in acest program de trainee este acela ca ai posibilitatea sa cunosti in intregime toate departamentele companiei si poti intelege mult mai bine importanta fiecaruia.
 

Cred ca cel mai bun sfat pentru urmatorii trainee ar fi sa profite la maxim de aceasta oportunitate de a cunoaste compania, iar pe tot parcursul programului sa ramana curiosi si dornici sa invete de la cei alaturi de care vor lucra.”
 

Livius Diaconu – Kaufland Management Program 2016 - 2017

Ti-am starnit curiozitatea? Nu mai sta pe ganduri si aplica! 


 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Kaufland Romania

Companie Oras(e) Data
Employer Branding Specialist (f/m)

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Kaufland Romania BUCURESTI
26.02.2018
Kaufland Management Program (f/m)

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Kaufland Romania BUCURESTI
Constanta
Galati
26.02.2018

Joburi Kaufland Romania

Companie Oras(e) Data