Mega Image

Orase: BUCURESTI
Industrie: Retail FMCGFondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 410 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD, Mega Drive. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

 In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

Compania detine in prezent pe piata locala patru formate de magazine: Mega Image, Shop& Go, AB COOL FOOD si Mega Drive. La finalul anului 2014, Mega Image este considerat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprindea 410 magazine, dintre care 200 magazine Mega Image, 208 magazine Shop&Go, un magazin sub brandul AB Cool Food si un magazin Mega Drive.

Mega Image este una din companiile care a facut un numar mare de angajari, de la inceputul anului si pana in prezent avand peste 1300 de noi angajati, care lucreaza la sediul central, depozit si in magazine. 


Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Mega Image

Companie Oras(e) Data
Store trainer fresh

full-time0 - 1 an experienta

Mega Image BUCURESTI
21.10.2019
Mega Image angajeaza pentru magazinele din BRASOV

full-time0 - 1 an experienta

Mega Image Brasov
21.10.2019
Mega Image angajeaza pentru magazinele dinBrasov

full-time0 - 1 an experienta

Mega Image Brasov
21.10.2019
NFR Sourcing Category Manager Assistant

full-timeStudent/Absolvent

Mega Image BUCURESTI
21.10.2019
Finance Process Manager

full-timepeste 5 ani experienta

Are you ready to take on a challenge that would change your career and launch you on a path that leads to success? Mega Image is looking for the next member of our Finance team!

Mega Image BUCURESTI
21.10.2019
Category supervising manager NFR Sourcing

full-time0 - 1 an experienta

Are you ready to take on a challenge that would change your career and launch you on a path that leads to success? Mega Image is looking for the next member of our Not for Resale (NfR) Sourcing team, part of Finance team.

Mega Image BUCURESTI
21.10.2019
Mega Image angajeaza pentru magazinele din Bragadiru

full-time0 - 1 an experienta

Alatura-te echipei Mega Image pe unul dintre posturile de CASIER, VANZATOR, LUCRATOR COMERCIAL, SEF DEPARTAMENT.

Mega Image Ilfov
21.10.2019
Consilier Vanzari Equilibrium MI Pipera

full-time1 - 5 ani experienta

Mega Image BUCURESTI
21.10.2019
Mega Image angajeaza pentru magazinele din Bucuresti

full-time0 - 1 an experienta

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 410 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD, Mega Drive. Mega Image face parte...

Mega Image BUCURESTI
21.10.2019

Joburi Mega Image

Companie Oras(e) Data