BRD - Groupe Société Générale

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare


BRD - Groupe Société Générale

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.

Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am cosntruit brandul sunt :

Jucatori de echipa: toti cei aproximativ 7.700 de angajati functionam ca un tot, ne sprijinim inititativele si  colaboram  eficient. Doar asa, putem sa crestem gradul de satisfactie al celor 2,2 milioane de clienti pe care ii avem.

Inovativi: zi de zi interactionam cu clientii nostri ca sa aflam cum prefera sa-si faca operatiunile sau cum planurile lor pot prinde viata cu ajutorul nostru. Drept urmare, avem grija ca oferta comerciala sa raspunde cat mai bine nevoilor si comportamentelor lor.  

Adaptabili: avem forta necesara pentru a demonstra ca ne putem adapta si chiar reusi cu succes intr-un mediu de multe dificil, cu rigori si riscuri in permanenta schimbare. Ne intelegem meseria si o practicam cu responsabilitate.

Profesionisti: suntem diversi din punct de vedere al talentelor, al cunostintelor si al abilitatilor, ne prefectionam permanent si cautam sa ne respectam intotdeauna responsabilitatile fata de echipa in care lucram si clientii pe care ii servim.

Pe scurt :

4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup : Responsabilitate, Angajament, Inovare, Spirit de echipa.

7 competente unice pentru toti salariatii Grupului: orientare spre rezultate, orietare spre client, cooperare, dezvoltarea capitalului uman, deschidere spre schimbare, managementul echipei, contributie la strategie.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca BRD - Groupe Société Générale

Companie Oras(e) Data
Internship @BRD

part-time Student/Absolvent

Acest proiect implica oferirea de suport clientilor in explicarea si realizarea operatiunilor la automatele bancare. Program part-time/ full-time (4 ore/zi) pana la sfarsitul proiectului.[..]

BRD - Groupe Société Générale Job national 21.06.2018
Receptioner

full-time Student/Absolvent

Responsabilitati principale: · Asigura indeplinirea operatiunilor specifice receptiei – efectuare/inregistrare rezervari, inregistrare cazari conform diagramei si documentelor de rezervare/cazare validate; · Factureaza si incaseaza contravaloarea serviciilor de cazare; · Raspunde si asigu[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
21.06.2018
Universal Banker @ Front Office

full-time Student/Absolvent

[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
Iasi
Timisoara
Job national
21.06.2018
Ofiter KYC

full-time 0 - 1 an experienta

Responsabilitati principale: - Verifica si analizeaza documentatia aferenta dosarelor clientilor PF/ PFA/PJ din perspectiva KYC primita din FO, pe baza Checklistului agreat, precum si completitudinea si corectitudinea datelor KYC, existente in sistemele informatice, conform prevederilor din regle[..]

BRD - Groupe Société Générale Brasov
21.06.2018
Internship Software Tester

part-time Student/Absolvent

Internshi opportunity @ BRD GSG[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
21.06.2018
Assistent Manager - BRD AM - Contract Perioada Determinata

full-time 0 - 1 an experienta

- Realizeaza evidenta pentru corespondenta documentelor primite / trimise in interiorul entitatii si repartizarea acesteia in functie de decizia directorului; - Primeste si transmite apelurile telefonice - Redacteaza documentele (corespondenta, prezentari, etc) ce privesc problemele zilnice ale or[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
21.06.2018
Senior Financial Reporting

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

BRD - Groupe Société Générale BUCURESTI
21.06.2018

Joburi BRD - Groupe Société Générale

Companie Oras(e) Data