Auchan Retail Romania

Orase: Bacau, Baia Mare, Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: Retail


Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.auchan.ro, sectiunea Cariera.
 

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.auchan.ro, sectiunea Cariera.
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Auchan Retail Romania

Companie Oras(e) Data
Specialist produse proaspete - Timisoara

full-time 0 - 1 an experienta

- Activitati de cofetarie, patiserie, brutarie; [..]

Auchan Retail Romania Timisoara
20.03.2019
Warehouse Receptionist

full-time 0 - 1 an experienta

- Preia si verifica documentele specifice de insotire a marfii; - Verifica, inainte de descarcare, daca marfa primita a fost incarcata si transportata corespunzator; - Efectueaza receptia fizica a marfii; - Descarca marfa si o preia de pe rampa; - Controleaza marfa din punct de vedere al canti[..]

Auchan Retail Romania Timisoara
20.03.2019
Pizzer - Auchan Timisoara Calea Sagului

full-time 0 - 1 an experienta

- pregateste pizza in conformitate cu standardele in vigoare; - realizeaza finisarea estetica a preparatelor in vederea comercializarii - asigura mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare. - debaraseaza si asigura curateni[..]

Auchan Retail Romania Timisoara
20.03.2019
Inspector Calitate (Platforma logistica)

full-time 1 - 5 ani experienta

Controlul Calitatii produselor alimentare[..]

Auchan Retail Romania BUCURESTI
20.03.2019

Joburi Auchan Retail Romania

Companie Oras(e) Data