Grup Renault Romania

Orase: BUCURESTI, Mioveni, Oarja, Pitesti, Titu,
Industrie: Auto


 


Grup Renault Romania (www.gruprenault.ro)

Romania, cu cei peste 16.600 de angajati, este a doua tara a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

A face parte din Grup Renault Romania astazi inseamna a beneficia de intreaga paleta de activitati existente in industria automobilului, desfasurate in cinci locatii: Bucuresti, Pitesti, Mioveni, Titu si Oarja.

Grup Renault Romania reuneste Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic AILN, Centrul de design Renault Design Central Europe, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu), Directia Comerciala “Renault Commercial Roumanie” (tri-marca Dacia-Renault-Nissan) si Matrite Dacia Pitesti.

La sfarsitul anului 2014, operatiunile Renault din Romania au generat o pondere de 3 % din PIB-ul Romaniei. Grup Renault Romania este una dintre companiile cu cea mai mare dinamica a dezvoltarii in ultimii ani pe plan national, o organizatie responsabila, preocupata permanent atat de viitorul angajatilor sai, cat si de viitorul clientilor sai.

 

 
Pe platforma de la Mioveni se regasesc trei mari tipuri de activitati:  
 
  • Cea mai mare Uzina Vehicule (7.200 de salariaţi) din Grupul Renault care asigura atat productia gamei de vehicule Dacia, cat si fabricarea de piese de schimb.
  • A doua Uzină Mecanica ( 3.700 salariați) din Grupul Renault la nivel mondial,  care asigura uzinarea si asamblarea motoarelor, a cutiilor de viteze, fabricarea pieselor brute din aluminiu,  uzinarea pieselor şi montajul puntii fata si spate, sudura osii pentru vehiculele din gama Dacia si pentru vehicule Renault produse in intreaga lume.
  • Cea mai mare platformă logistică a Alianţei AILN, Direcția Logistică România are ca primă misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a organelor mecanice în uzinele Dacia de la Mioveni, precum şi în cele 22 de uzine Renault-Nissan ce produc vehicule din gama Global Access la nivel internațional.

 

In cadrul Dacia se regasesc si o serie de activitati precum singurul centru de proiectare şi fabricare a matriţelor din Grupul Renault si unul dintre cele mai mari centre de distributie a pieselor de schimb.

Directia comerciala (Renault Commercial Roumanie) cuprinde o retea de puncte de vanzare Dacia, Renault si Nissan. 

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru de inginerie auto din Europa de Est şi zona mediterană şi cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei.

RTR are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate şi comercializate pe pieţele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană.

Inginerii din cadrul RTR lucreaza pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică.

La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi.

La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune. Studioul Renault Design Central Europe este de asemenea localizat în Bucureşti.

La Titu, Centrul Tehnic are drept misiune realizarea unor testări de vehicule şi organe mecanice concepute de către birourile de proiectare ale Grupului Renault.

Centrul Tehnic Titu

Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).

Centrul cuprinde zeci de bancuri de încercări, destinate vehiculelor întregi şi componentelor acestora (amortizoare, punţi, Grup Motopropulsor etc.), care permit recrearea unor condiţii de funcţionare extreme: rezistenţa la frig, simulator de expunere la soare, cabină de ploaie etc.

Pentru a analiza comportamentul vehiculelor sunt prevăzute şi zece tipuri de piste, cu o lungime totală de 32 de km. Pista rapidă, pistele cu îmbrăcăminte specială, zonele de proiecţie pietre sub caroserie sau zonele de trecere prin vaduri cu apă reproduc condiţii de rulare ale maşinilor pe care clienţii le pot întâlni în toată lumea.

 

 


 
Viziunea 2017 a Grupului Renault Romania

O companie deschisa la international, dispunand de toate competentele unui constructor auto, recunoscuta pentru performanta sa, pentru calitatea managementului si pentru profesionalismul oamenilor sai.
  • Este in centrul gamei Global Access, avand un inalt nivel de competente si expertiza in design si inginerie si un pol industrial de referinta, prin nivelul sau de calitate si satisfactie a clientilor, de performanta si de competitivitate.
  • Este lider incontestabil cu Dacia si Renault pe piata romaneasca, printr-o imagine a produselor, o cota de piata, servicii si o rentabilitate la cel mai inalt nivel.
  • Inoveaza constant in ceea ce priveste produsele, serviciile si bunele practici, in beneficiul Regiunii Eurasia, al Renault si al Aliantei.
  • Este format din echipe responsabile, etice, care pun oamenii in centrul preocuparii lor si care au parteneri de nivel inalt.

Mediul de lucru
 

In Grupul Renault Romania cea mai importanta resursa o reprezinta oamenii. De aceea, pe langa Imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor noastre, acordam o atentie deosebita dezvoltarii angajatilor nostri.

Grupul asigura tuturor angajatilor sai un mediu de lucru competitiv si o atmosfera de lucru placuta.

Calitatea vietii la locul de munca este unul dintre obiectivele strategice pentru grupul Renault la nivel global. In urma sondajelor In randul angajatilor s-a pus accentul pe modalitatea de protejare a sanatatii acestora si propunerea unor conditii de munca motivante. Astfel, angajatii beneficiaza de asigurare medicala privata, transport, restaurante si micro-cantine, desfasurarea activitatii zilnice In spatii moderne si ergonomice.

Primii pasi in echipa

Sa te alaturi unei companii precum Grup Renault Romania inseamna sa faci parte dintr-o echipa de aproximativ 117.000 de angajati din intreaga lume, fiecare dintre ei fiind experti intr-un domeniu de activitate. De asemenea, sa faci parte din echipa Grupului Renault Romania inseamna sa iti pui toate cunostintele la dispozitia unei singure strategii, aflata intr-o continua dezvoltare. Primul an in cadrul Renault Romania este o etapa cheie in dezvoltarea profesionala a fiecaruia, de aceea a fost creat un program de integrare dedicat sa te ghideze si sa te familiarizeze cu noul mediu de lucru. Acesta se numeste ,,1st Steps ”, este utilizat peste tot in lumea Renault si are particularitatile sale in functie de tara unde se desfasoara.
Prin intermediul acestui program, Grupul Renault Romania creeaza pentru nou angajati conditiile necesare pentru ca acestia sa descopere activitatile din Romania, incepand cu etapa de design si terminand cu activitatea de comercializare a vehiculelor.
 


SHE Science - THE Best Day for Science

Atunci cand pasiunea se intalneste cu creativitatea, iau nastere lucruri minuntate. Astfel s-a intamplat si cu proiectul ce ne aduce mai aproape de tinerele studente si masterande care isi doresc o cariera in industria auto.

Pe 27 Februarie vrem sa sarbatorim Ziua internationala a Doamnelor de Stiinta printr-un eveniment special – SHE Science. A conference from a GENder perspective.

Te asteptam cu workshopuri, surprize, photobooth si sesiune de photoshooting pentru LinkedIn, discutii cu femei din lumea Renault si nu numai.

Intrarea este libera iar voia buna e din partea casei.

Inscrie-te acum si nu pierde ocazia de a participa!


Transforma-ti pasiunea in cariera!

Visul tuturor celor care doresc sa isi construiasca o cariera este sa gaseasca acel job unde pot face ceea ce le place. Unde sunt inconjurati de oameni care sa le impartaseasca pasiunea. Unde au conditiile necesare pentru a-si desfasura activitatea la cele mai inalte standarde. Unde sunt provocati, in fiecare zi, sa fie mai buni.

Daca adaugi si pasiunea pentru domeniul auto, nelipsita fiecarui angajat, atunci iti uram bun venit si te invitam in Grupul Renault Romania!

Grupul Renault Romania - o companie prezenta în viata studentilor!
 
Intre Grupul Renault Romania si Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatile din Pitesti, Craiova, Iasi, Galati exista de cativa ani o relatie solida de parteneriat în dublu sens, atat cu cadrele didactice, cat si cu studentii.
 
Relatia cu mediul universitar a devenit una dintre prioritatile Grupului Renault Romania. De cinci ani participam activ la dezvoltarea invatamantului si la apropierea dintre mediul universitar si cel industrial, prin diferite actiuni realizate pentru a fi cat mai aproape de preocuparile tinerilor si ale universitatilor si pentru a impartasi din cunostintele noastre.

Drive Your Future

Prin organizarea Drive Your Future, Grup Renault România vine in intampinarea studentilor si masteranzilor care vor sa faca primul pas in cariera si sa se familiarizeze cu activitati specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienta relevanta in domeniul ales, indrumarea specialistilor Renault Romania pe toata perioada stagiului, posibilitatea realizarii lucrarii de licenta, dar si de ocazia de a participa la ateliere de insertie profesionala.

Studentii si masteranzii beneficiaza de o bursa lunara, iar la sfârsitul perioadei de stagiu unii dintre ei sunt angajati. Un exemplu in acest sens este Cristian Dumitru Popescu, fost stagiar al promotiei 2015, in prezent angajat al Renault Technologie Roumanie, la Centrul Tehnic Titu. In lunile petrecute la Titu a participat la diverse teste realizate pe vehiculele din gama Dacia. Spera ca va contribui la calitatea acestora alaturi de echipa Directiei Inginerie Teste si Servicii:
          

Pentru a deveni parte a Grupului Renault te invitam sa consulti pozitiile disponibile mai jos si sa iti depui CV-ul.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data
Electronic Development Engineer for Multimedia Systems*

full-time Student/Absolvent

Day to day development activities of Electronic Control Units (ECUs – automotive computers), such as Media, Navigation, Cluster, Lighting, Airbag, etc. Responsible of coordinating the suppliers in order to successfully implement the ECUs (development – serial life – end of life) Assures el[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Analist Servicii Client Incidentologie

full-time 1 - 5 ani experienta

Animate the LUP Quality Service (QS) process that aims to detect, correct, and capitalize errors and malfunctions encountered by the after-sales network in all diagnostic and repair methods and tools; - Animate LUP QS on perimeters that have been assigned to it; - Ranking quality issues according [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Analist Calitate Incidentologie

full-time 0 - 1 an experienta

- Detecting and prioritizing network incidents occurred in Dacia and Renault Service; - Providing information about incidents occurring in network Service for their resolution within the enterprise, aimed at improving product quality and services to customer satisfaction; - Animating resolve inc[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Ing. Metode Turnare sub Presiune Aluminiu

full-time 0 - 1 an experienta

- Garanteaza asigurarea calitatii produs-proces in Departamentul Aluminiu; - Analizeaza non-conformitatile si piloteaza realizarea planurilor de actiuni, impreuna cu membrii grupurile transverse (fabricatie, mentenanta masini si cochile, inginerie); - Realizeaza audituri de verificare respectare [..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Inginer Specialist Mentenanta Mecanica

full-time 0 - 1 an experienta

- Raspunde de mentinerea si cresterea performantei utilajelor, prin mijloace proprii atelierului de mentenanta; - Participa la reuniunile de fiabilitate cotidiene, saptamanale, lunare; - Gestioneaza actiunile de fiabilitate si planul de progres dedicat cresterii performantei mijloacelor; - Contri[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Logistician Gestiune Flux Uzina Vehicule Dacia

full-time 0 - 1 an experienta

- Gestioneaza aplicarea modificrilor de piese (motorizari) in Uzina de Vehicule Dacia, in sensul reducerii termenelor de aplicare ale acestora, evitarii blocajelor de fabricatie si a reducerii stocurilor de piese; - Urmareste modficarile: ia in calcul modificarile prevazute in loturile de aplicare[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Specialist Masurari Metrologice

full-time 1 - 5 ani experienta

Realizeaza/ analizeaza/ ruleaza programe de masura de complexitate medie si mare in regim manual / automat, atat pe maina de masurat3D si OGP, cat si prin masurari universale. Principalele rezultate asteptate: - Recepioneaz(de la Clienti) si examineaz piese, DMM-uri si documentaiile aferente; - T[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Specialist Calitate Motoare

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizeaza analize de motoare in cazul defectelor de fabricatie, de montaj sau de functionare constatate; - Examineaza si propune solutii la defectele constatate si identifica posibilitatile de retusare sau de recuperare pentru analiza pieselor in afara tolerantei; - Contacteaza clientul si sect[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Specialist Prestatie Vehicul

full-time 0 - 1 an experienta

- Realizeaza evaluari subiective de prestatii pe vehicule atat din cadrul proiectelor in derulare, cat si pe vehicule din concurenta, tinand cont de ponderea data de practica obisnuita a clientului si asteptarile acestuia; - Realizeaza analize de nivel 1 in cazul depistarii de puncte slabe (diferen[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Specialist prestații etanseitate, anti-murdarire si antigravilonaj*

full-time 0 - 1 an experienta

Rezerva, receptioneaza si se asigura de conformitatea vehiculului suport de incercare necesar masuratorilor; Verifica echiparea si instrumentarea corecta a vehiculului in raport cu Planul de Studii (sisteme de masura, bransamente, racorduri,..); Intocmeste, valideaza si publica Nota Tehnica referi[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Co-Arhitect Inginerie Electrica/Electronica*

full-time 1 - 5 ani experienta

-Coordoneaza realizarea si starea de avansare a planului de validare/integrare electric si electronic si defineste mijloacele de validare necesare -Contribuie la eficienta globala a intreprinderii prin gasirea de solutii tehnice robuste -Coordoneaza realizarea si starea de avansare a planului de[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialist metode de incercare – baterii

full-time 0 - 1 an experienta

- Asigurarea standardizarii metodelor si mijloacelor de testare precum si transferul cunostiintelor catre RTR; - Adapteaza procedurile la metodele RTR si distribuie ghidurile necesare pentru o buna aplicare a lor ; - Asigura suport in legatura cu aplicarea procedurilor sau cu utilizarea mijloacelo[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Inginer planificare

full-time 0 - 1 an experienta

- Participă la sedintele de identificare a nevoilor de aprovizionare cu componente; - Redactează contractul intern și îl trimite către logisticieni pentru lansarea comenzilor și pentru obținere termenelor și referințe pentru piese; - Documentează și actualizează termenele în baza de d[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Specialist testare – bancuri de motor

full-time 0 - 1 an experienta

Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvo[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Inginer Fiabilitate /Specialist Prestati Vehicule

full-time 0 - 1 an experienta

Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvo[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Electronic Hardware Developer for Electrical & Hybrid Vehicle

full-time 0 - 1 an experienta

We are the first European automaker to believe in the all-electric vehicle. Since 2012, Renault is the first to develop a complete range of vehicles as Zoe, Twizy, Kangoo, Fluence. Renault ranks number one for electric vehicle sales in Europe in 2016. We have the leadership in electric vehicle an[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Electromagnetic Compatibility Specialist for electrical & hybrid vehicle

full-time Student/Absolvent

We are the first European automaker to believe in the all-electric vehicle. Since 2012, Renault is the first to develop a complete range of vehicles as Zoe, Twizy, Kangoo, Fluence. Renault ranks number one for electric vehicle sales in Europe in 2016. We have the leadership in electric vehicle an[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Specialist Integrare & Validare

full-time 0 - 1 an experienta

- Dezvoltarea strategiilor de control motor (embedded software); - Integrarea specificatiilor de control motor; - Definirea functionalitatilor unui soft in functie de alegerea facuta de seful de proiect sistem; - Verificarea coerentei intre functionalitatile unui soft de control motor; - Definir[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
HIL Specialist – Automotive software validation at its finest

full-time 0 - 1 an experienta

HIL simulators allow developers to validate new hardware and software automotive solutions interfacing the car’s Electronic Control Units with a virtual MATLAB environment. In a typical HIL Simulator: A dedicated real-time processor executes mathematical models which emulate engine dynamic[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Specialist Materiale

full-time 1 - 5 ani experienta

- Asigura in mod autonom suportul tehnic in domeniul materialelor metalice auto si al proceselor asociate, in conformitate cu cerintele proiectelor, tinand cont de reglementarile in vigoare, pentru Ingineriile RTR, Inginerie produs / proces, cumparari si zona geografica de responsabilitate DE-TC RTR[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Numerical Simulation Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

The automotive industry is one of the most challenging in the world and in Romania it produces a large share of the country's GDP. In an extremely dynamic and competitive market, the automotive design is a very complex and challenging process, which must respond to the vehicles of the future, which [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer Documentatie Tehnica

full-time Student/Absolvent

- Raport de analiza pe anomaliile calitatii documentare rezultate in urma validarii dosarelor de evolutie si starea de inchidere a acestora; - Asigura suport actorilor documentatie in intelegerea anomaliilor documentare; - Raport de anomalii recurente cu propuneri de actiuni preventive; - Raport [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialist Software Embedded

full-time 0 - 1 an experienta

- Dezvoltarea strategiilor de control motor (embedded software); - Integrarea specificatiilor de control motor ; - Definirea functionalitatilor unui soft in functie de alegerea facuta de seful de proiect sistem; - Verificarea coerentei intre functionalitatile unui soft de control motor; - Defini[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Inginer planificator - suporti de incercare

full-time 0 - 1 an experienta

- Preluarea planning-ului proiect si expression de besoin client Analizarea necesarului si stabilirea numarului de vehicule dedicate si partajate; - Verificarea coerentei cererilor intre diverse sectoare de activitate; - Verificarea faptului ca termenele cerute sunt posibile; - Negocierea cu di[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Numerical Simulation Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

The automotive industry is one of the most challenging in the world and in Romania it produces a large share of the country's GDP. In an extremely dynamic and competitive market, the automotive design is a very complex and challenging process, which must respond to the vehicles of the future, which [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialiste Prestations Vehicule

full-time 0 - 1 an experienta

- Gestionarea administrativa a parcului de vehicule RTR cu ajutorul sistemului GDParc; - Urmarirea planning-urilor integrand toate testele meserie inginerie pe fiecare proiect si transmitere sinteza catre parcul fizic; - Tratare solicitari client ( identificare suporti, alocare, rezervare) Organiz[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Ingenieur Securite Passive

full-time 0 - 1 an experienta

The Passive Safety Engineer position is opened within our Passive Safety Customer Requirements team, which is responsible for ensuring the safety and protection of the driver, the passengers and pedestrian for the Logan / Duster vehicles. You will have the opportunity to work in an international [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer proiectant

full-time 0 - 1 an experienta

Inginerul proiectant este responsabil de conceptia produs/proces si de validarea pieselor sau subansamblelor, cu respectarea calitate, costuri, termene si utilizand instrumentele IAO si procesele de caracterizare (analiza functionala, cotatie functionala): - Asigura conceptia produs/proces si speci[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Analist motor

full-time 0 - 1 an experienta

Analistul are drept misiune urmarirea si analiza motoarelor care efectueaza probe pe banc, vehicul si banc organe: - Primeste informatiile despre noile proiecte sau modificari in viata serie si transmite ulterior avizul; - Participa la reuniunile de avansare cu echipa de pilotaj si la cele de plan[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Lider Inginerie - Platforma

full-time 1 - 5 ani experienta

Misiune. Asigura dezvoltarea produs/proces sau o industrializare conforma regulilor meserie si caietelor de sarcini adaptate perimetrului sau, respectand reglementarile, obligatiile legale de securitate generala a produsului (SGP) sau a sistemului de conceptie Renault (SCP) si propune optimizari. A[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer Conceptie Diagnoza auto

full-time 1 - 5 ani experienta

Misiune: Conceptie, productie si validare de metode, subiecte si documentatie diagnostic auto post-vanzare pentru fiecare prestatie si sistem electronic ale automobilului (atat in faza de proiect cat si viata serie) Renault si Dacia. Activitati principale: -Planificare livrabile in faza de dema[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Passive Safety Performance Leader

full-time 0 - 1 an experienta

The Passive Safety Performance Leader position is opened within our Passive Safety Customer Requirements team, which is responsible for ensuring the safety and protection of the driver, the passengers and pedestrian for the Logan / Duster vehicles. You will be able to contribute to the convergence [..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Integrator Electrica/Electronica

full-time 1 - 5 ani experienta

-Gestioneaza suportii de test necesari unui plan de validare arhitectura si asigura verificarea prestatiilor electrice/electronice pe vehicul. -Intervine in uzina si analizeaza in faza de proiect problemele de natura electrica/electronica. -Anima in transversal responsabilii de piese electrice/ele[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Arhitect Inginerie Electrica/Electronica

full-time 1 - 5 ani experienta

-Coordoneaza realizarea si starea de avansare a planului de validare/integrare electric si electronic si defineste mijloacele de validare necesare -Contribuie la eficienta globala a intreprinderii prin gasirea de solutii tehnice robuste -Coordoneaza realizarea si starea de avansare a planului de v[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialist Validare Platforma De Integrare Electronica

full-time 0 - 1 an experienta

Testeaza si valideaza din punct de vedere intresistem calculatoarele electronice (ECU) conform standardelor, specificatiilor si caietelor de sarcini pentru verificarea conformitatii lor Implementeaza secventele de test pentru testarea inter-sistem automata si/sau manuala a unui calculator/calculato[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Robotic Process Automation Developer

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a Robotic Process Automation Developer, shortly RPA Developer:) who will work as a valuable team member, of the newly created Robotic Process Automation Division within Renault Group. To be successful in this role, you should have experience in process analysis, requirements gath[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Responsabil Digital Dacia & Renault

full-time 0 - 1 an experienta

In rolul de responsabil marketing digital: - Vei gestiona realizarea site-ului dacia.ro si actualizarea informatiilor in timp real precum si conceperea, realizarea si actualizarea oricarui site promotional care face parte din planul de comunicare marketing/produs/servicii. - Vei propune periodi[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Manager Proiect - Platforma

full-time 0 - 1 an experienta

Coordonează proiectele din perimetrul sau de activitate, asigurându-se de realizarea etapelor de proiect in fazele de dezvoltare sau industrializare; Coordonează acțiunile de realizare a pieselor si sistemelor asigurând coerenta produs/proces; Participa la reuniuni de animare cu Șefii de Pro[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Modelator 3D (plan de formă)

full-time 0 - 1 an experienta

Pentru că avem o mulțime de proiecte pe care vrem să le punem în practică, avem nevoie de un coleg care să completeze echipa noastră de design. Ce zici, ți-ar plăcea să ni te alături? Atunci află mai jos care sunt cerințele necesare pentru a face parte din echipa Renault Design Central [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Analist Calitate Design

full-time > 5 ani experienta

Validare piese aspect, din punct de vedere Design, pe durata intregului ciclu de viata al unei masini, atat la Centrul Design cat si in mediul industrial (uzina Dacia, site furnizori etc) urmarind urmatoarele aspecte: - forma, conform cu ceea ce a fost desenat de catre designeri +/ Plan de Forma; [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialist Cablaje Auto

full-time 1 - 5 ani experienta

o Sa asigure comunicarea intre proiecte o Sa asigure legatura cu TechnoCentre pentru toate intrebarile meserie cablaj o Sa anime reuniunile meserie si sa formeze resursele meserie in local o Sa aplice cu rigurozitate procesele ingineriei vehicul o Sa intocmeasca si sa arhiveze rezumatele de anal[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer proiectant- Matrite Dacia

full-time Student/Absolvent

- Concepe si elaboreaza procese tehnologice de ambutisare cu reprezentari grafice 3D si 2D, pentru reperele interioare si exterioare din tabla ale automobilului; - Contribuie la convergenta produs-proces ambutisare incepand cu jalonul sincro, in stransa colaborare cu responsabilii proces din Ingine[..]

Grup Renault Romania Pitesti
25.04.2018
Project Manager web deployment

full-time 1 - 5 ani experienta

-Coordinate all relevant stakeholders and third parties for the flawless execution of projects; -Establish, manage and maintain relationships with all the parties involved; -Ensure that all projects are delivered on-time, within scope; -Develop/follow a detailed project plan to track progress[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Responsabil publicare conținut digital

full-time 1 - 5 ani experienta

În calitate de Responsabil publicare conținut vei fi responsabil de producția, implementarea şi publicarea conținutului digital (texte, fotografii, video) pe platformele digitale Renault respectând calitatea şi termenele de lansare ale vehiculelor precum şi nevoile meseriilor. Misiuni : [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer Conceptor- Turnatorie

full-time 0 - 1 an experienta

•Realizeaza conceptia de piese brute turnate sub presiune pentru piese de motor si cutie de viteza, respectand standardele meserie pentru piesele turnate sub presiune; •Realizeaza macheta numerica 3D, plan 2D, cotatie ISO pentru piesele de industrializat; •Analizeaza si valideaza propunerile[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Specialist proces Turnatorie

full-time 1 - 5 ani experienta

• Colaboreaza cu conceptorul de produs pentru stabilirea mijloacelor de fabricatie a produsului; • Participa la studiile generale ale liniei inaintea stabilirii caietelor de sarcini functionale ale mijloacelor si utilajelor; • Concepe gama program pentru o piesa, un organ sau pentru asamblar[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Inginer Geometru Sasiu

full-time 0 - 1 an experienta

•Piloteaza proiectele de mijloace de control (redactare caiete de sarcini, consultari ,comenzi ,receptia si punerea in functiune, formari necesare); •Stabileste metoda si valideaza studiile de realizare a mijloacelor de control pentru piesele simple; •Participa la realizarea planurilor de su[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Inginer Uzinaj

full-time 0 - 1 an experienta

Intocmeste caiete de sarcini pentru utilaje, precum si cereri de oferta; • Analizeaza ofertele tehnice si intocmeste grila de selectie; • Asigura urmarirea studiilor si realizarea mijloacelor; • Valideaza dispozitivele pentru utilajele cuprinse in gama de lucru; • Executã receptia util[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Inginer Logistica Proiecte Industriale

full-time 0 - 1 an experienta

Piloteaza performanta industriala a proiectelor pentru departamentele Caroserie sau Montaj ; Dimensioneaza logistica pieselor: nevoia in suprafete, efective, mijloace ; Concepe fluxul pieselor din gara rutiera pana in punctul final al lantului logistic: solutii logistice de aprovizionare, implanta[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Specialist metode si instrumente

full-time 0 - 1 an experienta

- Actualizeaza si redacteaza documente; - Planifica si realizeaza audituri; - Coordoneaza planul de actiune de la audituri si planul de actiune pentru ameliorarea calitatii; - Participa la supravegherea planului de progres; - Pune la zi tablourile de bord pentru indicatorii de calitate din cadru[..]

Grup Renault Romania Titu
25.04.2018
Specialist Validare Start & Stop

full-time 0 - 1 an experienta

- Defineste si organizeaza activitatea de integrare, validare si verificare (inclusiv aspecte bugetare) din perimetrul sau; - Este responsabil de realizarea si punerea in functie a bancurilor de teste; - Exprima nevoile de adaptare si realizare a bancurilor de teste; - Adapteaza dosarele de valid[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Area Sales Manager Dacia&Renault

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer Proiectant – Piese Plastice, Faruri, Scaune

full-time 1 - 5 ani experienta

Asigură concepția de piese injectate; Aplica standardele, procedurile si procesele de funcționare, cu scopul de a permite exercitarea activității delegate; Respecta obiectivele de calitate si termenele proiectelor; Implementează in numeric modificările din perimetrul de activitate; Gestio[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialist Mijloace de Validare

full-time 0 - 1 an experienta

- Se asigura de buna functionare si adaptare a bancurilor de teste din punct de vedere hardware si software (configurarea diverselor tipuri de semnale, standardizarea cartelelor electronice și a necesarelor informatice, realizare/update interfete utilizator); - Realizarea modelelor Matlab Simulink[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Specialist Compatibilitate Electromagnetica (CEM)

full-time 0 - 1 an experienta

Suntem in cautarea persoanei potrivite care sa se alature echipei noastre de Specialisti CEM si sa se implice in proiecte interesante cu impact la nivelul intregului Grup Renault. Pasiunea, curiozitatea si dorinta de a imbina teoria cu practica completeaza profilul cautat. • Asigurarea calitati[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
HW Specialist - Serial Life Modification Responsible

full-time 0 - 1 an experienta

The role of a Serial Life Modification Responsible is to work together with suppliers and development leaders of the electronic modules, ECUs (Electronic Control Units), and the electronics reliability team. Being part of the Electronics Reliability Team, his role is to understand all the proposed [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Electronic Software Validation Specialist

full-time 0 - 1 an experienta

- Participates to the HIL bench validation and testing process for the software dedicated to electric/electronic systems control of the ECU; - Main activity consists in vehicle functions remote validation (from Bucharest engineering headquarter) on HIL benches (located at Titu Technical Center) aft[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Electronic Engineer in Network and Communications Standards

full-time 0 - 1 an experienta

- Assure implementation of network and communication standards embedded in vehicles - Develop and keep up to date validating procedures - Define, keep up to date and validate the Projects topologies - Evaluate suppliers' feedback at our requirements for best nominalization - Build network speci[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Electronic Test / Validation Engineer - Body Control Module

full-time 1 - 5 ani experienta

- Engineering degree in Electronics, Automatics, or Mechatronics. - 1-2 years’ previous similar experience as a Test/Validation Engineer is an advantage; - Specific electronics (microcontrollers), programming (C/C++) knowledge; - Intermediate use of measuring means (oscilloscope, multimeter); [..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Chassis Numerical Simulation Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

The Numerical Simulation Engineer is the first person who evaluates the performance of the future car and contributes to obtain a robust solution for the product.The Mission is...quite heavy but challenging. A lot of calculations, analyses and syntheses, reports, interactions and so on... More pr[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
ANALIST CUMPARARI

full-time > 5 ani experienta

Identifica furnizori si asigura actiunile de negociere in scopul optimizarii conditiilor de cumparari prestabilite, pe baza politicii de cumparari a grupului. Asigura respectarea angajamentelor Dacia - furnizori. Participa la procesul de evaluare si reevaluare a performantei furnizorilor.[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
SPECIALIST IN DOMENIUL CALITATII

full-time 0 - 1 an experienta

Inginerul Calitate Meserie isi îndeplineste responsabilitatile intre jaloanele Pre-Contract si Acord de fabricatie, in cadrul perimetrului Inginerie si interfetelor acestuia, asupra jaloanelor Calitate pe meserii (Jalonarea Calitatii Proiectelor Vehicul). - Asigura calitatea in cadrul meseriilor[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
SPECIALIST IN DOMEMNIUL CALITATII

full-time 0 - 1 an experienta

Inginerul Calitate Meserie isi îndeplineste responsabilitatile intre etapele (jaloanele) Pre-Contract si Acord de Fabricatie, in cadrul perimetrului Inginerie si interfetelor acestuia, asupra etapelor (jaloanelor) Calitate pe meserii (Jalonarea Calitatii Proiectelor Vehicul). - Asigura calitatea[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer Proiectant – Șasiu

full-time 1 - 5 ani experienta

Realizează concepția pieselor din perimetrul său; Se asigura de existenta documentelor necesare pentru piesele din perimetrul sau; Validează fezabilitatea produs/proces pentru piesele din perimetrul sau; Contribuie la obiectivele de calitate si costuri; Capitalizează experiența pentru îmb[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Inginer Proiectant Mecanic Senior

full-time 0 - 1 an experienta

- Asigură proiectarea pieselor, ansamblelor și sub-ansamblelor platforma pentru vehiculele in etapele de proiect și fabricație; - Realizează studii/piese (3D, secțiuni tip, desene) utilizând proiectarea asistata (CATIA) și definește elementele de legătură dintre piese, ținând cont de t[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Web Analytics Support Responsible

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Analist de cost

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Tools Developer with VBA@Renault

full-time Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
Shortage Logistics Responsible

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018
DRIVE YOUR FUTURE 2018 - INGINERIE

practica Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Pitesti
Titu
25.04.2018
DRIVE YOUR FUTURE 2018 - INGINERIE

practica Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Pitesti
Titu
25.04.2018
DRIVE YOUR FUTURE 2018 - IT Software

practica Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Pitesti
Titu
25.04.2018
DRIVE YOUR FUTURE 2018

practica Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Pitesti
Titu
25.04.2018
DRIVE YOUR FUTURE 2018

practica Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Pitesti
Titu
25.04.2018
DRIVE YOUR FUTURE 2018

practica Student/Absolvent

[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
Pitesti
Titu
25.04.2018
Specialist Validare Fiabilitate/ Durabilitate

full-time 0 - 1 an experienta

• Construieste planul de validare Fiabilitate/Durabilitate organe/sistem adaptat definitiei tehnice pentru perimetre din cadrul Sasiuri si GMP: punte fata, punte spate, montaj de roata, suspensie, roti, sistem de directie, sistem de franare, sistem de suspensie motor, esapament. • Construieste[..]

Grup Renault Romania Mioveni
25.04.2018
Tools Support Assistant with English and French

full-time 1 - 5 ani experienta

The role provides assistance in the exploitation of information systems in the field of Incidentology (LUP, New LUP and BI – internal tools).[..]

Grup Renault Romania BUCURESTI
25.04.2018

Joburi Grup Renault Romania

Companie Oras(e) Data