Coca-Cola HBC Romania

Orase: BUCURESTI, Ploiesti, Timisoara, Vatra Dornei,
Industrie: FMCG

Site https://ro.coca-colahellenic.com
Facebook www.facebook.com/CCHBCCareersRomania
Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.

Un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni, de aceea in anul 2015 am fost desemnati Cel mai Dorit Angajator din FMCG.

Secretul succesului nostru este ca punem in fiecare zi o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali, dinamici si lideri de piata.


 Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketingul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Nectar si Cappy Pulpy), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Viziteaza-ne pe www.cchbcjobs.ro si urmareste-ne pe https://www.facebook.com/Cariere.CocaColaHBC/!


 
Am creat pentru tine un program de Apprenticeship menit sa te ajute sa cresti in echipa noastra. Vei intra in fabrica in rolul de intern, timp de 2 luni, urmand ca apoi sa devii Production Apprentice, daca iti doresti si demonstrezi dorinta de dezvoltare!

Vei invata ce inseamna sa faci parte din echipa noastra de operatori si vei creste, treptat, spre un rol de supervizare.

Ce ne dorim de la tine?

• Studii: scoala profesionala sau studii universitare (an terminal/master)
• Cunostinte tehnice de baza in domeniul mecanic/electric
• Cunostinte tehnice de baza in domeniul productiei industriale / echipamente automatizate
• Atitudine pozitiva, dorinta de invatare, energie si idei
• Spirit de echipa, abilitati de invatare rapida
• Disponibilitatea de a lucra full time, dupa cele doua luni de internship, in cazul in care vei fi selectat

Ce inseamna sa fii Production Apprentice la noi?

Departamentul de Productie face parte din Supply Chain. Departamentul Supply Chain este responsabil pentru fluxul de productie si transport al sticlei de Coca-Cola, de la linia din fabrica si pana la raftul de magazin. Departamentul de Productie este responsabil pentru tot procesul de imbuteliere, prin cele trei fabrici din Romania: Ploiesti, Timisoara si Dorna (Poiana Negrii).


In calitate de Production Apprentice iti vei putea dezvolta cunostintele si abilitatile profesionale prin implicarea in activitatile specifice Departamentului de Productie.


Vei incepe in primul an cu rolul de Production Apprentice si, in functie de performanta si de dorinta ta de dezvoltare, vei trece mai departe in etapele urmatoare, obtinand
pozitii de supervizare ca Lead Operator si apoi ca Shift Supervisor.


 
 

www.cchbcjobs.ro


Coca-Cola HBC
Romania a dat startul programului de Management Trainee Rise, un program de dezvoltare profesionala accelerata, pe o durata de 2 ani, dedicat studentilor in ultimul an si tinerilor absolventi de studii superioare.

Programul Rise urmareste selectarea tinerilor cu valori si atitudine de invingatori, cu ambitii profesionale, care isi doresc sa faca parte dintr-o familie extinsa si sa isi construiasca o cariera in cea mai mare companie din industria bauturilor din Romania.

Candidatii sunt integrati in business in roluri relevane si vor fi implicati in proiecte cu impact in business, vor face parte dintr-o comunitate internationala si vor avea alaturi un mentor, pentru a-i ajuta sa se dezvolte profesional si personal.

Sase posturi de Trainee sunt pregatite pentru tineri proactivi, curiosi, implicati in activitati extra-curriculare si cu dorinta de dezvoltare profesionala continua!

Da click pe rolul care te incanta si aplica!

Pe langa salariul atractiv si un consistent pachet de relocare (pentru rolurile din Productie), iti oferim o experienta de business completa, prin care te poti alatura noii generatii de lideri din Coca-Cola HBC!

 

 

 

Unbottle your potential!

   

 

Dan Timotin, Country Sales Manager, despre leadership si    despre o cariera la Coca-Cola HBC Romania: "Un leadership bazat pe valori este un leadership adevarat. In Coca-Cola HBC am vazut acest leadership bazat pe valori si condus prin prisma valorilor intamplandu-se." 

Razvan Botezatu, Commercial Excellence Manager la Coca-Cola HBC Romania, povesteste de ce si cui ar recomanda un job la Coca-Cola HBC Romania: "Daca esti tanar, ambitios, vrei sa faci ceva diferit, este un loc foarte bun in care sa pornesti. Daca esti experimentat, este un loc bun in care sa inveti ceva nou si sa ai parte de o provocare interesanta aproape in fiecare zi".
 

Patricia Babu, Haulage Planning Supervisor in departamentul Supply Chain, povesteste despre ce e deosebit in experienta de a lucra la Coca-Cola HBC Romania si ce o motiveaza zi de zi.DupaNoi

V-ati gandit vreodata ce ramane dupa noi? Oare cum va fi lumea? La fel de buna ca cea pe care am cunoscut-o? Sau poate chiar mai buna? Vom ramane doar niste trecatori sau dimpotriva, vom lasa o mostenire aparte?

Pentru ca ceea ce lasam dupa noi conteaza, Coca-Cola HBC Romania a initiat la mijlocul lui 2015 proiectul DupaNoi, care este in acelasi timp o calatorie si o sursa de inspiratie. Vrem sa le aratam celor din jurul nostru acele parti frumoase si bune din Romania care merita pastrate, promovate si protejate, pentru ca si generatiile urmatoare sa se bucure de ele. Oameni cu povesti extraordinare si locuri de poveste, adevarate comori nationale. Cu acest proiect, ne dorim mai mult decat sa vorbim despre sustenabilitate, vrem sa facem ceva si sa construim o lume mai buna. DupaNoi este o invitatie la un trai sustenabil. Iar primul capitol se numeste Tara Dornelor.Proiectul de re-amenajare eco-turistica a Cascadei Bigar

Bucuresti, 6 iulie 2016 – Coca-Cola HBC Romania, cea mai mare companie din industria bauturilor de pe piata locala, initiaza - cu sprijinul Asociatiei ViitorPlus si al Administratiei Parcului National Cheile Nerei-Beusnita - un proiect important, care are ca obiective principale valorificarea potentialului turistic si protejarea cadrului natural din zona Cascadei Bigar. Proiectul a aparut la initiativa unei echipe de angajati Coca-Cola HBC Romania din Timisoara, care au propus aceasta idee spre finantare de către companie. Initiativa de a amenaja zona Cascadei Bigar, faimoasa pentru frumusetea sa, se inscrie in platforma Dupa Noi, recent lansata de Coca-Cola HBC, prin care compania isi propune sa inspire cat mai multi oameni sa constientizeze cat de important este ce lasa in urma lor si sa adopte un stil de viata cat mai responsabil, pe care sa-l transmita si generatiilor viitoare.

Principalele lucrari de reabilitare au vizat:
  • amenajarea unui traseu pietonal intre parcare si intrarea in Parcul National, de-alungul DN57B
  • amenajarea unui drum de acces de la intrarea in Parc si pana la baza Cascadei;
  • realizarea unei treceri catre Grota Bigar, aflata in imediata apropiere a Cascadei;
  • dotarea zonei cu panouri informative, pubele ecologice, marcaje de atentionare, locuri de repaus.

Pentru toate aceste interventii au fost folosite materiale naturale, asa cum sunt pietrisul sau lemnul, care au un impact redus asupra mediului inconjurator.
                                                                                                      

http://www.coca-colahellenic.ro/Towardssustainabilit/
www.cchbcjobs.ro
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data
Microbiolog - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

In prezent suntem in cautarea unui coleg care sa ocupe functia de Microbiolog in cadrul fabricii noastre din Timisoara. Daca esti pasionat de microbiologie si ai mai lucrat intr-un laborator de asigurarea calitatii, atunci nu mai astepta, vino si alatura-te echipei noastre de profesionisti![..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
QA Technician - Timisoara

part-time Student/Absolvent

Responsabilitati: • Preleveaza probele si se ocupa de efectuarea analizelor si testelor specifice pe parcursul intregului proces tehnologic de preparare a bauturilor racoritoare, conform programelor, procedurilor si instructiunilor de lucru inscrise in Manualul Sistemului Calitate-Mediu-Siguranta[..]

Coca-Cola HBC Romania Arad
Timisoara
Lugoj
24.04.2019
Mecanic - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

- Realizezi lucrari de intretinerea preventiva, predictiva si de reparatii, reprectand tehnologiile recomandate si raspunzand de calitatea muncii depuse; - Realizezi activitatile prevazute de graficele de verificare, lucrari, manevre periodice, de ungere, de masuratori si de reglare in conformitate[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
Country Sales Manager Assistant

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
24.04.2019
BUSINESS DEVELOPER

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
Business Developer

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
Microbiologist

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
Production Apprentice

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
Tehnician de Asigurare a Calității

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania Timisoara
24.04.2019
Senior Revenue Analyst

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
24.04.2019
Category Insights Coordinator

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
24.04.2019
Tax specialist

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
24.04.2019
Commercial Trainee @Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

THIRSTY FOR A GREAT CAREER? Join our MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM and apply until 10th of May. Commercial is where the action is happening. You'll thrive in a fast paced environment with amazing colleagues and one team spirit![..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Ilfov
Ploiesti
Job national
24.04.2019
Production Trainee - Ploiesti @Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

THIRSTY FOR A GREAT CAREER? Join our MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM and apply until 10th of May. Production is where the magic takes place! You'll work in our plant, discover automated technologies and bring innovative ideas to life![..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Ilfov
Ploiesti
Job national
24.04.2019
Production Trainee - Dorna @Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania Iasi
Suceava
Job national
24.04.2019
Production Trainee - Timisoara@Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

THIRSTY FOR A GREAT CAREER? Join our MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM and apply until 10th of May. Production is where the magic takes place! You'll work in our plant, discover automated technologies and bring innovative ideas to life![..]

Coca-Cola HBC Romania Arad
Timisoara
Lugoj
Job national
24.04.2019
Public Affairs&Communication Trainee@Rise Management Trainee

full-time Student/Absolvent

THIRSTY FOR A GREAT CAREER? Join our MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM and apply until 10th of May. PA&C is where creative ideas turn into reality. You'll be part of an enthusiastic team who takes care of corporate communication.[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Ilfov
Job national
24.04.2019
Quality Assurance Trainee - Ploiesti@Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

THIRSTY FOR A GREAT CAREER? Join our MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM and apply until 10th of May. Quality Assurance is the place where you'll work closely with our colleagues to ensure the greatest quality of our products.[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Ilfov
Ploiesti
Job national
24.04.2019
Finance Trainee @Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Ilfov
Job national
24.04.2019
Supply Chain Trainee @Rise Management Trainee Program

full-time Student/Absolvent

[..]

Coca-Cola HBC Romania BUCURESTI
Ilfov
Job national
24.04.2019

Joburi Coca-Cola HBC Romania

Companie Oras(e) Data