Valoris Center

Orase: BUCURESTI, Ramnicu Valcea,
Industrie: Servicii&BPO


Activam de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 2 sedii in Bucuresti si Valcea.
Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto,  etc.)
Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.
Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.
Valoris Center reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa isi dezvolte cunostintele. In plus, programul este flexibil si ai posibilitatea de a lucra part time sau full time.  
In continuare poti afla mai multe despre noi, de la colegii nostri Georgiana si Valentin :).
 Poti consulta oricand pozitiile disponibile si in sectiunea Cariere a site-ului nostru www.valoris.ro.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Valoris Center

Companie Oras(e) Data
Suport Tehnic (Level 1) Lb. Engleza

full-time 0 - 1 an experienta

• Activitatea presupune preluarea solicitarilor si oferirea de suport tehnic clientilor via telefon, e-mail si chat; • Participi la sesiuni periodice de training care sa te ajute sa te dezvolti personal si profesional.[..]

Valoris Center BUCURESTI
23.06.2017
Consultant Servicii Telecom Part Time/Full Time

part-time 0 - 1 an experienta

Fiind un membru important al echipei, vei fi responsabil cu: - intregirea atmosferei placute de la locul de munca; - mentinerea legaturii cu clientii celei mai iubite companii de telecomunicatii din tara; - customizarea ofertelor adaptate la nevoile clientilor existenti in baza de date. [..]

Valoris Center BUCURESTI
23.06.2017

Joburi Valoris Center

Companie Oras(e) Data