Cele mai Active Companii
din Piata Participa la
Angajatori de Top BucurestiEsti in cautarea unui job? Descopera cei mai activi angajatori din Romania prezenti toamna aceasta la cel mai mare eveniment de cariera. De la programe de internship, roluri full time si pozitii de top management regasesti in articolul de mai jos.

BCR

Cei 30 de ani de experienţă bancară pe care îi avem şi-au pus amprenta asupra modului în care facem banking. A fost nevoie de decizii dificile pentru a schimba perspectiva structurii organizaţionale şi a proceselor de lucru şi de implementare a unor noi modele de business ca să putem rămâne Banca pentru România.

Oamenii sunt centrul culturii noastre organizaţionale şi de aceea ne-am ascultat şi respectat întotdeauna angajaţii reuşind să creăm o echipă unită şi o atmosferă plăcută, în care făcând lucruri interesante, să nu simţi că munceşti. În acest context, banii au o altă valoare, iar recompensa materială devine mai mult de atât.

Concentrix + Webhelp

Suntem un lider global in furnizarea de solutii si tehnologie in industria CX. Prezenti in peste 70 de tari si 6 continente, oferim servicii premium in mai multe industrii cheie - de la tech la finance, comunicatii si media pana la turism, fashion si multe altele. Prin toate actiunile noastre, credem ca trebuie sa facem ceea ce este corect pentru oamenii, clientii si comunitatea noastra. Aici, tu faci diferenta. Tu iti creezi drumul catre succes. Alaturi de noi, totul este posibil. Indiferent de cum vrei sa arate cariera ta.

DB Schenker Logistics SA

Cu aproximativ 1,000 de angajați, 4 sucursale, peste 45 de puncte de lucru și sediul în București, DB Schenker în România este unul dintre liderii pieței naționale de transporturi de mărfuri și logistică. Compania deține un portofoliu complet de servicii pentru gestionarea lanțului de aprovizionare, accesat de numeroși jucători importanți din industrii cheie. DB Schenker în România se dedică dezvoltării sustenabilității corporative și a unui mediu de lucru care prioritizează incluziunea.

EY Romania

At EY, we bring extraordinary people, like you, together to build a better working world.

We’re change agents and cyber gurus. Performance improvers and problem solvers. Data scientists and growth hackers. Risk managers and confidence builders. We're unicorn makers and bot builders.

We’re 270,000 global perspectives ready to welcome yours. In Romania, EY has been a leader on the professional services market since 1992.

Our over 850 employees in Romania and Moldova provide seamless assurance, tax, transactions, and advisory services to clients ranging from multinationals to local companies.

Our offices are based in BucharestCluj-NapocaTimisoaraIasi and Chisinau.

Finastra

Cu peste 7.000 de angajați în 48 de țări diferite la nivel global, Finastra este una dintre cele mai importante companii FinTech din lume. Avem acoperire globală și un portofoliu de aproximativ 8.100 de clienți, incluzând 45 dintre top  50 de bănci la nivel global. Dezvoltăm și livrăm tehnologie inovatoare, disponibilă și în cloud, ceea ce ne permite să influențăm industria financiar-bancară.

București este un centru strategic pentru Finastra, unde vom continua să investim. În prezent, avem aproximativ 25 de oportunități disponibile în diferite departamente - de la R&D la marketing, finanțe, operațiuni de vânzări sau suport tehnic. În general, majoritatea rolurilor disponibile au cerințe tehnice - C++ / C# / .NET / DevOps / Cloud / QA automation, dar căutam și candidați cu experiență și cunostințe în domeniul financiar – în special pe parte de trezorerie și piețe de capital, Universal banking, creditare sau plăți.

De asemenea, în primăvara anului viitor vom relua procesul de recrutare pentru programul nostru unic pe piața locală – FinStart – acesta este adresat absolvenților și studenților din ultimul an care doresc să experimenteze un mediu multinațional prin participarea la un program de dezvoltare pe parcursul a 2 ani de zile. Candidații selectați vor lucra alături de colegii noștri pe proiecte reale, având în același timp un parcurs de învățare consecvent, cu ateliere, traininguri și sesiuni de mentorat, având totodată oportunitatea de a experimenta mai multe departamente.

Finastra este o companie FinTech unde credem cu tărie intr-o cultură deschisă, în care oportunitățile sunt accesibile tuturor și ne adresăm tuturor candidaților de pe piața locală, de la studenți la seniori. Open, Together este ceea ce ne definește și sperăm ca o mare parte dintre candidații noștri să se regasească în acest mesaj!

GE Vernova

GE Vernova’s Digital business is focused on providing a suite of software products and services to customers aiming to accelerate a new era of energy by electrifying and decarbonizing the energy ecosystem through intelligent and efficient data analytics, monitoring, and management. Our Global Delivery Center in Bucharest has been growing over the last eight years, contributing solid business results and leadership excellence to the business through the engagement and technical skillset of our team in Romania. Our teams support software solutions for R&D, services, and support for Digital’s products while liaising with stakeholders and customers all around the globe.

INTERBRANDS ORBICO

Orașe : București, Iași, Timișoara, Cluj, Brasov, Oradea, Constanța, Bacău, Suceava

Suntem un jucător important pe piața de distribuție FMCG din România, parte a Grupului Orbico, cel mai mare distribuitor FMCG din Europa, cu o prezență activă în 20 de țări.

Interbrands Orbico reprezintă cel puțin 150 de branduri din peste 29.000 de clienți din România. Strategia noastră de vânzări ne-a adus un loc fruntaș în topul companiilor românești de vânzări și distribuție

Puterea noastră vine de la oamenii noștri. Ne mândrim cu o echipă de peste 2000 de oameni experimentați și dinamici, ce pun pasiune în ceea ce fac și demonstrează constant dorința de a progresa. Ne propunem excelență, iubim brandurile cu care lucrăm și ne străduim constant să le evidențiem, astfel încât să le oferim locul lor de drept pe piață și în inima consumatorilor.

Și tu poți veni în echipa noastră! Află despre pozițiile deschise aici - Careers - Jobs - INTERBRANDS ORBICO (recruitee.com)

Mega Image

Mega Image a fost fondat în 1995 și face parte din grupul Ahold Delhaize. Avem o rețea ce cuprinde peste 900 de magazine în toată țara, 3 depozite și un Sediu Central în București. Suntem unul dintre cei mai mari retaileri din România, cu peste 12.000 de angajați.

În #ComunitateaMega vorbim despre puterea lui „împreună” și despre grija pentru oameni.

Suntem preocupați de crearea unui mediu de lucru incluziv și punem accent pe recunoașterea meritelor, evoluția profesională, pachete de beneficii și discounturi speciale. În 2023 Mega Image a obținut certificarea Top Employer.

Noi, cei 12.000 colegi Mega Image știm că atunci „Când suntem împreună, suntem Mega!”.

Renault Group Romania

Cu mașinile sale iconice, conceptele futuriste, succesul din Formula 1 si vehiculele electrice pionieriste, Grupul Renault este un producător de automobile si furnizor de servicii de mobilitate cu renume mondial. Suntem o companie internațională cu puternice rădăcini franceze si o bogata istorie a inovației. Cu cele cinci mărci captivante: Renault, Dacia, Lada, Alpine si Mobilize, si susținuți de puternica Alianța unica cu Nissan si Mitsubishi, oferim clienților noștri soluții de mobilitate durabila si inovatoare. Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Acesta se concentrează pe dezvoltarea de noi tehnologii și servicii, o nouă gamă de vehicule care sunt și mai competitive, echilibrate și electrificate. În linie cu provocările de mediu, Grupul Renault își propune să obțină neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în Europa până în 2050.

SAP Romania

În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, SAP ajută companiile de toate mărimile și din toate industriile să funcționeze la maximum. Tehnologiile noastre de machine learning, Internet of Things (IoT) și de advanced analytics transformă companiile în întreprinderi inteligente, iar aplicațiile și serviciile SAP permit clienților din mediul de afaceri și din sectorul public din 25 de sectoare de activitate la nivel global să funcționeze în mod profitabil și să se adapteze continuu. Cu o rețea globală de clienți, parteneri, angajați și lideri, SAP ajută lumea să funcționeze mai bine și să îmbunătățească viața oamenilor. At SAP, we build breakthroughs, together.

Siemens Energy

At Siemens Energy, we are more than just an energy technology company. We meet the growing energy demand across 90+ countries while ensuring our climate is protected.​ By pushing the boundaries of what is possible, our global team of 94,000 employees is committed to making sustainable, reliable, and affordable energy a reality. We uphold a 150-year legacy of innovation that encourages our search for people who will support our focus on decarbonization, new technologies, and energy transformation.​ As we partner and drive the energy transition, we need your collaborative mindset and ideas so we can make tomorrow different today.​

Superbet

Fondat în anul 2008, Superbet este o companie de Tech & Entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. De asemenea, grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia, Polonia și Serbia.
Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și singura companie românească premiată de patru ori în cadrul Central and Eastern European Gaming Conference cu trofeul de excelență în regiune - Cel mai bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

În echipa Superbet îți poți pune în valoare calitățile și te poți dezvolta profesional, în fiecare zi. Hai să faci parte din echipa noastră! 

Tenneco


Tenneco Bucharest is a global player in the Automotive industry with over 100 years of experience, currently boasting more than 71,000 active members across over 230 locations, including factories, distribution centers, and headquarters. At present, Tenneco is represented locally through the Global Service Center in Bucharest and the Brake Pad Factory in Ploiesti. Tenneco Bucharest provides professional services to the organization's internal clients in various areas, including Human Resources, Finance and Accounting, Customer Service, IT, Supply Chain, and Procurement.

Unilever

Scopul nostru este de a face din traiul sustenabil o practică obișnuită.

Suntem cunoscuți pentru portofoliul nostru extins de branduri cunoscute la nivel mondial în categorii precum: Nutrition, Home Care, Personal Care, Beauty & Wellbeing, Ice Cream. Dedicarea noastră pentru sustenabilitate și practici responsabile în afaceri are un impact pozitiv în comunitățile locale și în proiectele de mediu.

Unilever este locul unde scopul tău prinde viață prin munca pe care o faci - creând o afacere mai bună și o lume mai bună.

Alături de noi vei lucra cu branduri cunoscute care îmbunătățesc viața consumatorilor noștri și a comunităților din jurul nostru. Vei învăța de la lideri recunoscuți și colegi care oferă susținere și inspirație astfel încât să poți deveni o versiune mai bună a ta.

Noi suntem Unilever. Suntem o companie care produce cele mai iubite branduri la nivel global.

Departamentele noastre Vânzări și Marketing sunt combinația dinamică a companiei. Echipele de vânzări sunt „smooth talkers care cuceresc clienții cu un zâmbet. Iar echipele de marketing? Reprezintă mintea creativă care dezvoltă strategii care pot vinde gheață eschimoșilor și pot face pe toată lumea să ne dorească produsele.

Departamentele Supply Chain și Logistică reprezintă magia din culisele companiei, asigurându-se că produsele ajung fără probleme de la producție în mâinile clienților. Cele două departamente sunt practic GPS-ul afacerii.

Departamentul Financiar și Contabilitate este ca un supererou al companiei, purtând pelerine făcute din foi de calcul și manevrând calculatoarele ca niște săbii. Sunt cei care se asigură că ne putem permite întâlniri ocazionale cu pizza la birou fără a intra în faliment.

Departamentul Cercetare și Dezvoltare (R&D) este centrul de inovație, unde mințile creative se adună pentru a descoperi noutăți. Este un spațiu dedicat brainstorming-ului, unde ideile geniale prind contur, se nasc experimente și se conturează viitorul.

Departamentul nostru de Producție și Fabricație este inima companiei, unde materiile prime sunt transformate în produse tangibile care modelează lumea noastră. În acest departament fiecare zi este o aventură în care „Made with Care” devine „Ready for the World”.

Brandurile noastre pe care le cunoști și le iubești: Dove, Rexona, LUX, Axe, Dero, OMO, Domestos, Cif și Coccolino, Savo, Hellmann's, Knorr, Deli'Kat, Betty Blue, Cornetto, Napoca, Ben & Jerry's și Magnum.

La Unilever vei avea oportunitatea de a te simți bine făcând bine în munca de zi cu zi, lucruri cu care ne mândrim. Vino să contribui și tu cu experiența și cunoștințele tale pentru a optimiza metodele noastre de lucru în întreaga companie. Utilizează tot ceea ce ai la dispoziție pentru a te dezvolta și pentru a-ți contura cariera. Fii convins că fiecare acțiune pe care o desfășori în rolul tau aduce un beneficiu pozitiv lumii!

Noi Suntem Unilever și indiferent unde ne întâlnești în lume, scopul, viziunea, misiunea și valorile noastre sunt aceleași.

#UniquelyUnilever

Agricover

Agricover este liderul pieței de agribusiness din România, un generator de soluții inovatoare care transformă agricultura și viața fermierilor pe termen lung, creând progres și prosperitate la scară socială. 
 
Încă de la înființare, Grupul Agricover și-a propus să deservească fermierii români și să le ofere soluții inovatoare, adaptate nevoilor lor reale, astfel încât aceștia să își poată consolida în mod sustenabil productivitatea, prin acces la tehnologii agricole performante la nivel internațional, la soluții de finanțare adaptate specificului sectorului agricol și la servicii de agricultură digitală.  
 
Grupul Agricover derulează afaceri în valoare totală de peste 3,5 miliarde RON și deservește un portofoliu total de 9.000 de clienți fermieri profesioniști, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național. La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding își desfășurau activitatea 470 de angajați. 
 
Agricover Holding SA administrează Agricover Distribution SA - specializată în distribuția de inputuri agricole, Agricover Credit IFN SA - instituție financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor și Agricover Technology SRL prin care Grupul oferă fermierilor acces la cele mai noi inovații în agricultura digitală mondială.  

Cegedim Service Center

Cegedim Service Center, parte a grupului francez Cegedim, are peste 450 de angajați care au ales sa construiasca alaturi de noi un centru de excelenta operationala.
Oferim solutii creative si eficiente pentru nevoile de business ale clientilor, a caror satisfactie e pe loc prioritar. 
Cultura noastra pune accentul pe oameni si pe potentialul lor. Lansam noi activitati si proiecte, dezvoltam echipele si continuam sa ne optimizam expertiza. Oferim un mediu de lucru placut, dinamic, plin de oportunitati, in care initiativa fiecarui coleg este incurajata si apreciata.

E.ON Romania

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 7000 de colegi în România, de 18 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Scopul nostru este conectarea tuturor la energie bună.

Lactalis Group

GRUP LACTALIS ROMÂNIA este liderul pieței de lactate din România și parte a GRUP LACTALIS, cea mai mare companie de produse lactate din lume.

GRUPUL LACTALIS ROMÂNIA reunește companiile ​​ALBALACT, DORNA LACTATE, COVALACT, LACTATE HARGHITA, RARĂUL, PARMALAT, LACTALIS ROMÂNIA ȘI LACTALIS LOGISTIC, operate printr-o structură de conducere consolidată la nivel național. Peste 2100 de angajați lucrează în România, în 6 sedii administrative mari și 5 fabrici moderne situate în Alba, Harghita, Covasna, Suceava, București și Ilfov, precum și în structuri de colectare, vânzare și distribuție, care acoperă toată țara. Ne lăudăm cu un portofoliu impresionant de branduri și produse locale și internaționale recunoscute, care au devenit parte din obiceiurile de consum ale românilor în ultimii 50 de ani: Zuzu, Fulga, Albalact, Covalact De Țară, LaDorna, Rarăul, President, Galbani, Santal.

Avem porțile deschise pentru profesioniști cu experiență și pentru tineri la început de carieră și oferim locuri de muncă și oportunități pentru internship în domenii complexe precum vânzări, marketing, resurse umane, legal, finanțe, achiziții, calitate si colectare lapte.

Schneider Electric

 

Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, cu 25 de ani de activitate în România. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului. 

 

Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări. 

 

https://www.se.com/ro/ro/ 

ZENTIVA

Strategia noastră de resurse umane se axează pe investiții în talente, programe de dezvoltare, academii pentru proaspeții absolvenți, internshipuri și relații solide cu universitățile de profil. Prioritizăm atragerea și retenția celor mai talentați angajați, oferindu-le oportunități de creștere și dezvoltare profesională continuă. Prin intermediul academiilor și programelor de internship, facilităm tranziția tinerilor absolvenți în piața muncii și le oferim experiență practică în domeniul lor de specializare. Colaborăm strâns cu universitățile, organizând evenimente și sesiuni de informare pentru studenți, și oferind burse și stagii de practică, pentru a atrage și recruta cei mai talentați absolvenți. Această strategie ne permite să rămânem competitivi și să avem o forță de muncă pregătită pentru provocările viitoare. Cautam continuu talente care sa se alature echipei noastre, de diferitesenioritati, cu diverse specializari.