Top Companii
cu Cele Mai Puternice
Culturi OrganizationalePreferintele profesionale se schimba, la fel si tendintele din piata muncii! In 2024, cultura organizationala este in centrul atentiei!

Tu te-ai intrebat cum arata angajatorul ideal pentru care iti doresti sa lucrezi? Ultimele studii au aratat ca 45% dintre respondentii pun accentul pe mediul de lucru prietenos de la job, in timp ce 44% dintre acestia afirma ca echilibrul dintre viata personala si cea profesionala reprezinta un factor decisiv in alegerea angajatorului potrivit.

Pentru ca ne dorim sa descoperi cele mai bune oportunitati de cariera care se potrivesc nevoilor tale, ti-am pregatit o selectie variata de companii de top din Romania care construiesc activ cel mai bun mediu de lucru pentru angajatii lor! Afla acum care sunt acestea si descopera alaturi de cine poti ajunge mai aproape de cariera ideala!

BAT Romania

British American Tobacco is a leading tobacco group, with brands sold in more than 200 markets. We employ more than 57,000 people and, with over 200 brands in our portfolio, we make the cigarette chosen by one in eight of the world’s one billion adult smokers. We hold robust market positions in each of our four regions – Americas; Asia-Pacific; Eastern Europe, Middle East and Africa; and Western Europe – and we are leaders in more than 60 markets.

At BAT, we are committed to our Purpose of creating A Better Tomorrow. This is what drives our people and our passion for innovation.

See what is possible for you at BAT.

  • Global Top Employer with 53,000 BAT people across more than 180 markets
  • Brands sold in over 200 markets, made in 44 factories in 42 countries
  • Newly established Tech Hubs building world-class capabilities for innovation in 4 strategic locations
  • Diversity leader in the Financial Times and International Women’s Day Best Practice winner
  • Seal Award winner – one of 50 most sustainable companies

BCR

Cei 30 de ani de experienţă bancară pe care îi avem şi-au pus amprenta asupra modului în care facem banking. A fost nevoie de decizii dificile pentru a schimba perspectiva structurii organizaţionale şi a proceselor de lucru şi de implementare a unor noi modele de business ca să putem rămâne Banca pentru România.

Oamenii sunt centrul culturii noastre organizaţionale şi de aceea ne-am ascultat şi respectat întotdeauna angajaţii reuşind să creăm o echipă unită şi o atmosferă plăcută, în care făcând lucruri interesante, să nu simţi că munceşti. În acest context, banii au o altă valoare, iar recompensa materială devine mai mult de atât.

ENGIE


ENGIE Romania este filiala locală a Grupului ENGIE, unul dintre principalii actori globali din domeniul energetic și al serviciilor cu emisii reduse de dioxid carbon.

Alătură-te echipei noastre de peste 4.200 de profesioniști!

Fie că ești la început de drum sau că îți dorești o schimbare în carieră, te așteptăm în echipa noastră.

EY Romania

At EY, we bring extraordinary people, like you, together to build a better working world.

We’re change agents and cyber gurus. Performance improvers and problem solvers. Data scientists and growth hackers. Risk managers and confidence builders. We're unicorn makers and bot builders.

We’re 270,000 global perspectives ready to welcome yours. In Romania, EY has been a leader on the professional services market since 1992.

Our over 850 employees in Romania and Moldova provide seamless assurance, tax, transactions, and advisory services to clients ranging from multinationals to local companies.

Our offices are based in BucharestCluj-NapocaTimisoaraIasi and Chisinau.

Finastra

Scopul nostru la Finastra este sa dezvaluim puterea lumii financiare si redefinim finantele pentru a face bine. Oferim solutii de top de imprumuturi pietelor de servicii financiare la nivel global.Suntem una dintre cele mai mari companii de Fintec, lucram cu peste 9000 de clienti, printer care 90 din primele 100 de banci la nivel Mondial.

Suntem maim ult decat un loc de munca, suntem o companie responsabila care crede ca facand bine face bine (doing well by doing good -  maybe you have a better translation for that). Acum este momentul sa acceptam noi provicari, sa gasim noi oportunitati si sa ne lasam amprenta. Oamenii sunt bunul nostru cel mai de pret. Angajamentul nostru fata de oameni este promisiunea noastra fata de oameni in schimbul capabilitatilor si valorilor pe care le aduc ei. Acest angajament are 3 directlii:

Viitorul tau este deschis -  Esti avid dupa cunoastere si dornic sa iti depasesti limitele – noi suntem o companie bazata de competente si ne asiguram ca beneficiezi de evolutie in cariera.

Cultura noastra este deschisa – esti in cautarea unui loc de munca in care sa te simti inclus, care valorizeaza perspectivele diferite. Alatura-te culturii noastre deschise unde poti fi tu si unde poti devein ce vrei tu.

Oportunitatile tale sunt deschise – esti gata sa fii provocat, sa iti asumi responsabilitatea si sa iti lasi amprenta? Noi te inspiram cu sarcini complexe si interesante.

Alatura-te noua si fii DESCHIS IMPREUNA cu noi.

Nestle Romania

La Nestlé vei descoperi o lume bazata pe respect – respectul ghideaza toate deciziile noastre si contureaza experienta pe care o oferim fiecarui angajat. Cand te alaturi echipei Nestlé, te alaturi unui mediu de lucru colaborativ, agil, care te provoaca sa gandesti dincolo de limite si care incurajeaza inovatia si spiritul antreprenorial.  

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor mai multa bucurie, sa contribuim la o sanatate mai buna, sa le punem la dispozitie alternativele nutritionale potrivite pentru fiecare etapa din viata lor, protejand, in acelasi timp, resursele naturale

Afla mai multe despre mediul de lucru si oportunitatile Nestlé, viziteaza-ne pe https://www.nestle.ro/jobs

PENNY.

PENNY România este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintrecei mai activi retaileri din România. Pe piața românească, PENNY este prezent cu peste 376 magazine, 4 centre logistice, având peste 6.000 de angajați și aflându-se în continuă expansiune.Prezenti în România încă din 2005, ne-am îndreptat constant eforturile spre atragerea unor noi colegi ambițioși, talentați și energici. Asta pentru că, la PENNY, angajații constituie pilonul central al activității de zi cu zi. La PENNY, asigurăm un mediu de lucru sigur, dinamic și încurajăm dezvoltarea constantă. Structura organizațională flexibilă ajută foarte mult în acest proces, pentru că are posibilitatea de a oferi șanse de promovare în mod egal tuturor, fie femei sau bărbați, fie tineri sau cei cu multă experienta de viață. Eforturile noastre sunt canalizate în directia construirii unui sistem de motivare și beneficii substanțiale pentru angajați, iar beneficiile sunt gândite pentru a oferi o varietate cât mai mare, atât colegilor din magazine, cât și celor care se ocupă de logistică sau care lucrează în sediul central. Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să te alaturi echipei Penny, acceseaza cariere.penny.ro si lasă-ne aplicatia ta!

Vodafone Romania

Vodafone Romania este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii si tehnologie din lume, cu o vasta experienta in comunicatii si Internet of Things, precum si in promovarea serviciilor financiare mobile si transformarea digitala pe pietele emergente.

La Vodafone, credem ca oportunitatile si promisiunile unui viitor digital mai bun ar trebui sa fie accesibile tuturor si ne asiguram ca cei mai vulnerabili nu sunt lasati in urma in calatoria catre acel viitor. Prin intermediul tehnologiei noastre, lucram pentru a elimina diferentele existente si pentru a ajuta oamenii sa contribuie in mod egal si pe deplin la societate.

De ce Vodafone?
Ne preocupam sa fim o companie dedicata diversitatii ca motor al schimbarii; Ne dorim o lume mai conectata, mai incluziva si mai durabila; Folosim tehnologia pentru a reduce emisiile de carbon; Provocam si inovam pentru a conecta oameni, companii si comunitati din intreaga lume; Cu noi poti sa fii tu insuti, sa impartasesti inspiratie, sa imbratisezi noi oportunitati, sa prosperi si sa faci o diferenta reala.

Vodafone se angajeaza sa atraga, sa dezvolte si sa retina cei mai buni oameni, oferind un loc de munca motivant si incluziv, in care talentul este cu adevarat recunoscut si recompensat. Ne angajam sa promovam incluziunea pentru toti cu convingerea ca diversitatea joaca un rol important in succesul companiei noastre. Ii incurajam in mod activ pe toti sa ia in considerare posibilitatea de a face parte din calatoria noastra.

Alatura-te astazi companiei Vodafone Romania!

Together we can!

Decathlon Romania


Decathlon este dе peste 13 ani pe piața dе retail sportiv din România, fiind actual lider dе piața, avand la nivel mondial 97.000 de colaboratori fantastici, pasionați de sport si plini de viața. Dintre aceștia, peste 1500 sunt in România, care activează în peste 11 domenii de activitate (retail, marketing, IT, producție, logistică, etc.), toți fiind uniți de o dorință comună, aceea de a face inimile oamenilor să bată pentru sport.

E.ON Romania

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 7000 de colegi în România, de 18 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Scopul nostru este conectarea tuturor la energie bună.