Cele mai noi programe de internship&trainee din Timisoara

 

 

Esti in Timisoara si te afli in cautarea unui program de internship sau trainee care sa iti raspunda nevoilor tale? Un program de internship sau trainee poate insemna primul pas spre o cariera de succes. Alege-ti programul potrivit si care iti poate oferi o experienta de neuitat!

 


Vezi lista companiilor din Timisoara carora te poti alatura:

 

                VALEO LIGHTING INJECTION propune un program trainee tinerilor cu backgroung tehnic si care detin drept atuu limba engleza.

Trainee @VALEO LIGHTING INJECTION

 

Esti student sau masterand? Fa primul pas spre o cariera de succes! Adient Timisoara iti ofera oportunitatea de a invata de la o echipa de profesionisti ce va fi alaturi de tine de la primii tai pasi in companie.

Internship platit in domeniul tehnic @Adient Timisoara

 

Esti in cautarea unei provocari pe care sa o tii minte pe parcursul intregii cariere? Dalli Group te invita sa faci parte dintr-o companie care iti apreciaza skill-urile te sustine sa inveti lucruri noi, iti recunoaste performanta si te recompenseaza pntru asta.

Internship @Dalli Group

 

MAHLE, partener international de top in dezvoltarea si furnizarea de produse pentru industria automobilelor, precum si un pionier pentru o mobilitate a viitorului, isi mareste echipa avand deschis un program de internship.

Internship in Inginerie @MAHLE

 

Fie ca esti pasionat de contabilitate – finante, de achizitii – logistica – aprovizionare sau de Customer – Service, Frigoglass are 3 programe de trainee care se pot potrivi dorintelor tale.

Accountant Trainee (2 positions) @Frigoglass

Logistics Trainee @Frigoglass

Central Order Desk Trainee @Frigoglass

 

Bosch Service Solutions cauta tineri dinamici si dedicati care sunt pregatiti sa faca fata taskurilor zilnice dintr-un mediu international si inovativ. Daca aceste caracteristici se numara printre ale tale, atunci tu poti fi  unul dintre noii interni ai lor.

Internship Learning and Development @Bosch Service Solutions

Internship for Accounts Payable @ Bosch Service Solutions

Internship for RPA Developer @Bosch Service Solutions

Internship for Accounts Receivable @Bosch Service Solutions

Bosch for Beginners @Bosch Service Solutions

Internship for Intercompany @Bosch Service Solutions

Junior System Administrator - Internship @Bosch Service Solutions

Internship for PR & Marketing Assistant@Bosch Service Solutions

 

HeidelbergCement Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate de pe piata locala, isi doreste tineri cu rezultate academice deosebite si care viseaza la cariera in aceasta industrie:

Trainee tehnic (inginer de sistem) Chişcădaga @HeidelbergCement Romania

Trainee tehnic (inginer mecanic)_Chişcădaga @HeidelbergCement Romania

Intern_Inginer de proces_Chişcădaga @HeidelbergCement Romania

Intern_Inginer electric_Chişcădaga @HeidelbergCement Romania

Martisorul tau de primavara aceasta poate fi chiar programul de internship menit sa-ti creioneze viitoarea cariera. Nu mai sta pe ganduri si aplica la unul dintre programele din Timisoara. 

Urmareste-ne pe Instagram si fii la curent cu noutatile!