Catalyst Solutions are in portofoliu Hipo, o platforma de cariera ce include portalul de joburi dar si cele mai mari de evenimente de cariera din Romania:
 
Angajatori de TOP este cel mai mare targ de cariera din Romania care atrage anual peste 150 companii participante si un numar de 15,000 de vizitatori la fiecare editie. Evenimentul ofera beneficii care tin de recrutare si de promovarea brandului de angajator catre un target format din specialisti, absolventi si studenti.
 
Top Talents identifica anual, printr-un proces complex de selectie, 300 de tineri cu potential care doresc sa isi inceapa cariera in cadrul companiilor partenere. Finalistii sunt invitati intr-o retea online care in acest moment este cea mai mare baza de date cu tineri talentati din Romania catre care sunt promovate cele mai importante oportunitati de cariera de pe piata.
 
HIPO.ro este un portal de joburi care se adreseaza profesionistilor si tinerilor cu studii superioare carora le pune la dispozitie, de multe ori exclusiv, oportunitati de cariera de pe piata la cei mai doriti angajatori. HIPO are peste 320,000 de utilizatori. 
 
Dev Talks - un eveniment pentru 350 de software developeri & profesionisti IT interesati de evolutia tehnologiilor din zonele web, mobile, cloud computing si big data;
 
Alte proiecte Hipo: Think Leadership, Consulting Days, Targul Virtual pentru Absolventi, Ghidul Angajatorilor, targul de joburi Angajatori de TOP Virtual, Career Innovation Week;
 
 
Alaturi de aceste proiecte, Catalyst Solutions deruleaza anual peste 50 campanii de recrutare si employer branding pentru companii mari din Romania. Printre clientii cu care lucram sunt: IBM, Oracle, Microsoft, Deloitte, EY Romania, Mondelez Romania, KING, HP, Bergenbier, Hilti, Unilever, BRD Groupe Societe Generale, P&G, Coca-Cola HBC, L'Oreal.    
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Catalyst Solutions

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Catalyst Solutions

Companie Oras(e) Data