Câteva cuvinte despre Casa Whopper-ului

Știați că, în fiecare zi, peste 11 milioane de oaspeți vizitează restaurantele noastre la nivel global? Ei bine, suntem al doilea cel mai mare lanț de restaurante fast-food de burgeri din lume. Derulați înapoi până în 1954 și este clar de ce - James McLamore și David Edgerton au introdus în lume gustul prăjit la flacără și nu ne-am uitat niciodată înapoi. Originalul "Home of the Whopper", angajamentul nostru față de ingredientele de calitate superioară, rețetele și experiențele culinare în familie ne definesc brandul de peste 60 de ani.


Din 2019, AmRest a adus Burger King în România și de atunci conuam să creștem împreună în stilul legendary, characteristic nouă. La fel de legendar ca este motto-ul nostru "Have it your way". Credem că fiecare are dreptul de a fi el însuși, indiferent de ceea ce cred ceilalți. Pur și simplu, fie că mănânci la noi sau lucrezi pentru noi, credem că ar trebui să ți se permită să fii tu însuți.

Burger King, în felul tău.
 
PE CINE CĂUTĂM?

BURGER KING este un paradis pentru toți iubitorii de burgeri - aceasta este CASA lui WHOPPER®! Știați că WHOPPER® are peste 50 de ani, este mai bătrân decât Rolling Stones, a supraviețuit Beatles și încă se descurcă de minune? Timp de mai bine de jumătate de secol, a fost burgerul emblematic al Americii și preferatul restului lumii. Se distinge nu doar prin metoda de preparare (grătar pe foc), ci și prin posibilitatea de a personaliza ingredientele, în conformitate cu filosofia HAVE IT YOUR WAY® .

Exact aceeași filozofie ne ghidează în fiecare zi la locul de muncă - nu numai că ne putem urmări pasiunea la Burger King, dar putem fi 100% noi înșine. Așadar, dacă iubești burgerii, alătură-te nouă și lucrează în felul tău! În spatele succesului nostru se află oamenii - zâmbitori, plini de energie pozitivă, cărora le plac contactele cu ceilalți.
De aceea, căutăm membri de echipă care înțeleg că împreună putem face mai mult!

Dacă ești așa, nu mai sta pe gânduri, APLICĂ!


DE CE SĂ LUCRezi CU NOI?

Să lucrezi la Burger King înseamnă să lucrezi într-o atmosferă cu adevărat regală, cu oameni cool, înnebuniți după burgeri, într-un loc unde oportunitățile de dezvoltare sunt demne de un rege (sau de o regină).

Ne concentrăm pe o comunicare deschisă și sinceră. Datorită acestui lucru, la Burger King poți fi pur și simplu tu însuți :) Și știi - când te simți tu însuți, te simți bine și dai mai mult. Așa că și noi dăm mai mult - îți apreciem angajamentul prin bonusuri, premii și oportunități de promovare.

Avem cei mai buni burgeri din lume :) Și exact aceeași echipă - oameni grozavi care lucrează pentru un singur obiectiv și se distrează împreună cu ceilalți. Atmosfera din restaurantul nostru este, pe lângă burgerii excelenți, un alt motiv pentru care suntem vizitați de milioane de clienți în fiecare zi.
 

FLEXIBILITATE

Înțelegem că jobul este doar o parte din viața ta. Vrem să ai timp să îți urmezi pasiunile și aspirațiile. Datorită faptului că restaurantele noastre sunt deschise în fiecare zi, putem adapta programul de lucru la nevoile tale.

DEZVOLTARE

Să lucrezi la Burger King este o alegere excelentă pentru a-ți începe și continua cariera. Peste 80% dintre managerii din restaurantele noastre provin din promovări interne! Totul depinde de tine!

ATMOSFERĂ

Cu noi poți fi tu însuți! Echipa noastră este formată din oameni plini de energie, zâmbitori și dornici de provocări, cărora le place să petreacă timp împreună. De aceea, pur și simplu te simți bine la Burger King.

STABILITATE

Este clar pentru noi că respectăm toate prevederile Legii muncii. Prin urmare, puteți fi sigur că te angajăm în conformitate cu normele care rezultă din contract și că îți primești întotdeauna salariul la timp. Suntem un brand care evoluează în mod constant, așa că, alături de noi, nu trebuie să îți faci griji cu privire la ceea ce se va întâmpla mâine. Viitorul tău la Burger King depinde doar de tine :)

BUCURESTI
FMCG

Joburi Burger King:

Burger King nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

ServiceNow Engineer/Developer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

GCP Cloud Engineer with AI skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Azure Cloud Engineer with AI skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Consultant with English- Constanta

Computer Generated Solutions Romania

Aplica fara CV

Client Advisor with English -Arges (remote)

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

Client Advisor with English - Arad (remote)

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

Client Advisor with English - Oradea (Remote)

Computer Generated Solutions Romania
Job national
Aplica fara CV

Senior Business Systems Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Remote

German Speakers | Sebes

SalesConsulting

Aplica fara CV

Locuri de munca Burger King

Angajari Burger King