Suntem prezenți pe piața de consultanță privind soluțiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, implementări care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

Ne diferențiază portofoliul diversificat de clienți, metodologia proprie de vânzare, implementare și suport orientată spre client, echipa profesionistă de consultanți, sistemul performant de suport tehnic, pachetul complet de soluții informatice care acoperă atât nevoile IMM-urilor, cât și așteptările marilor companii și, de asemenea, parteneriatele strategice cu producătorii de softuri și furnizorii de servicii.

Metodologia dezvoltată de Soft Net Consulting abordează profesionist și transparent întregul proces de vânzare, implementare și suport. Înțelegem bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economiștilor și inginerilor, și știm să transformăm nevoile clienților în cerințe și funcționalități ale sistemului informatic.

Prin soluția personalizată și livrată la cheie asigurăm rezolvarea tuturor cerințelor clienților cuprinse în scopul și obiectivele proiectului de implementare, cu implicarea utilizatorilor cheie în toate etapele critice, de la colectarea informațiilor, la analiza proceselor și fluxurilor și definirea cerințelor funcționale, și până la testarea funcționalităților dezvoltate și implementate.

Cu o echipă dedicată de suport Soft Net Consulting oferă asistență tehnică online, prin portal, telefonic și la fața locului pentru peste 400 de contracte active de service, asigurând update-uri, dezvoltări personalizate și răspunsuri prompte la sesizările și problemele clienților apărute în utilizarea soluțiilor informatice.

Canalele de acces la service și suport sunt variate, disponibilitatea la aceste servicii este adaptată programului clientului, iar intervențiile noastre sunt rapide și eficiente, fiind rezolvate în funcție de prioritatea și urgența problemelor ridicate.
Clienții apreciază la consultanții Soft Net Consulting flexibilitatea, adaptabilitatea și disponibilitatea lor de comunicare, soluțiile clare oferite la problemele lor și răspunsurile prompte și precise.

Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste soluții informatice integrate în business-ul dumneavoastră constau atât în optimizarea și eficientizarea proceselor interne de business, cât și a relațiilor externe ale companiei cu clienții dumneavoastră. Mai exact, este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activității și rezultatelor acesteia, urmărirea comenzilor, costurilor și consumurilor, gestionarea eficientă a resurselor, creșterea performanței afacerii sau diminuarea volumului și timpului de muncă necesar pentru elaborarea rapoartelor și analizelor.

Pe lângă funcționalitățile standard ale produselor software aflate în portofoliul nostru, programatorii din departamentul nostru de dezvoltare pot personaliza soluția aleasă la specificul activității fiecărui client și fiecărei industrii.

Prin parteneriatul dezvoltat cu InfoMentor vă oferim acces la cea mai populară aplicație ERP din România, WinMENTOR®, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața românească și cu peste 45.000 de utilizatori.

Suntem cel mai important distribuitor al Alfa Software, una dintre cele mai puternice firme autohtone de software, producătorul sistemului informatic integrat de ERP, ASiS Ria, sistem care se adaptează flexibil la specificul oricărei activități.

Disponibilitatea și siguranța datelor vă este garantată prin pachetul de servicii integrate și platforma de virtual private cloud oferite de Soft Net Consulting în parteneriat cu Orange Business Services.

În 2017 am decis schimbarea strategiei, vizând acoperirea națională și diversificarea portofoliului de produse pentru acoperirea completă a nevoilor companiilor din industriile pe care le deservim. În scopul realizării acestor obiective în perioada 2017 - 2019 am reușit dezvoltarea parteneriatelor strategice cu TELEKOM România și ORANGE România, produsele și serviciile companiei noastre fiind introduse în oferta generală a celor doi parteneri.

Pentru extinderea portofoliului de produse am semnat două parteneriate strategice cu CAS Software Germania pentru distribuția soluției CAS CRM și cu Danubius EXIM pentru vânzarea și întreținerea aparatelor fiscale DATECS.

În 2018 Soft Net Consulting a achiziționat divizia de ERP a companiei Berg Computers, reușind astfel creșterea portofoliului de clienți cu 20%.

Punem accent pe creșterea calității serviciilor și oferim clienților pachete de suport cu program extins și specific activității din fiecare industrie în parte, prin atenta monitorizare a SLA-urilor angajate cu clienții.

Anul 2019 ne-a adus ca și partener pe CAS Software AG, companie clasată pe locul 2 în Top 100 Cele mai inovative companii din Germania. La scurt timp distanță am devenit primul CAS Gold Partner din România, distincție pe care ne-am păstrat-o și astăzi pentru al doilea an consecutiv. CAS CRM oferă soluții pentru gestionarea digitală a vânzărilor și clienților: contacte, calendar și întâlniri, lead-uri și oportunități, oferte, documente și contracte, istoricul achizițiilor etc.

2021 ne-a adus certificarea Zebra în calitate de furnizor independent de software (ISV), certificare care ne onorează și ne validează interoperabilitatea soluției software ASiSMobile cu toate dispozitivele Zebra.

Cu o atitudine proactivă în procesul de consultanță, ne propunem să devenim cea mai puternică companie din zona de vest a țării, precum și unul dintre jucătorii cei mai importanți din domeniul implementării soluțiilor informatice de management al afacerilor. Această viziune se datorează și echipei noastre care este în creștere, precum și a planurilor noastre de extindere organizațională, având până în prezent reprezentare în Timișoara, București, Cluj, Iași și Chișinău.

Mai multe informații găsești pe www.softnetconsulting.ro sau în videoclipul de prezentare al companiei noastre: https://youtu.be/hcc5DgQU9kg
BUCURESTI, Timisoara
IT&C Software

Joburi Soft Net Consulting:

Locuri de munca Soft Net Consulting