Joburi Soft Net Consulting



Suntem prezenÈ›i pe piaÈ›a de consultanță privind soluÈ›iile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reuÈ™ite pe diverse industrii, implementări care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor È™i fluxurilor informaÈ›ionale de afaceri.

Ne diferenÈ›iază portofoliul diversificat de clienÈ›i, metodologia proprie de vânzare, implementare È™i suport orientată spre client, echipa profesionistă de consultanÈ›i, sistemul performant de suport tehnic, pachetul complet de soluÈ›ii informatice care acoperă atât nevoile IMM-urilor, cât È™i aÈ™teptările marilor companii È™i, de asemenea, parteneriatele strategice cu producătorii de softuri È™i furnizorii de servicii.

Metodologia dezvoltată de Soft Net Consulting abordează profesionist È™i transparent întregul proces de vânzare, implementare È™i suport. ÎnÈ›elegem bine procesele de business, vorbim pe limba contabililor, economiÈ™tilor È™i inginerilor, È™i È™tim să transformăm nevoile clienÈ›ilor în cerinÈ›e È™i funcÈ›ionalități ale sistemului informatic.

Prin soluÈ›ia personalizată È™i livrată la cheie asigurăm rezolvarea tuturor cerinÈ›elor clienÈ›ilor cuprinse în scopul È™i obiectivele proiectului de implementare, cu implicarea utilizatorilor cheie în toate etapele critice, de la colectarea informaÈ›iilor, la analiza proceselor È™i fluxurilor È™i definirea cerinÈ›elor funcÈ›ionale, È™i până la testarea funcÈ›ionalităților dezvoltate È™i implementate.

Cu o echipă dedicată de suport Soft Net Consulting oferă asistență tehnică online, prin portal, telefonic È™i la faÈ›a locului pentru peste 400 de contracte active de service, asigurând update-uri, dezvoltări personalizate È™i răspunsuri prompte la sesizările È™i problemele clienÈ›ilor apărute în utilizarea soluÈ›iilor informatice.

Canalele de acces la service È™i suport sunt variate, disponibilitatea la aceste servicii este adaptată programului clientului, iar intervenÈ›iile noastre sunt rapide È™i eficiente, fiind rezolvate în funcÈ›ie de prioritatea È™i urgenÈ›a problemelor ridicate.
Clienții apreciază la consultanții Soft Net Consulting flexibilitatea, adaptabilitatea și disponibilitatea lor de comunicare, soluțiile clare oferite la problemele lor și răspunsurile prompte și precise.

Avantajul competitiv pe care vi-l pot aduce aceste soluÈ›ii informatice integrate în business-ul dumneavoastră constau atât în optimizarea È™i eficientizarea proceselor interne de business, cât È™i a relaÈ›iilor externe ale companiei cu clienÈ›ii dumneavoastră. Mai exact, este vorba despre controlul deplin asupra afacerii, activității È™i rezultatelor acesteia, urmărirea comenzilor, costurilor È™i consumurilor, gestionarea eficientă a resurselor, creÈ™terea performanÈ›ei afacerii sau diminuarea volumului È™i timpului de muncă necesar pentru elaborarea rapoartelor È™i analizelor.

Pe lângă funcÈ›ionalitățile standard ale produselor software aflate în portofoliul nostru, programatorii din departamentul nostru de dezvoltare pot personaliza soluÈ›ia aleasă la specificul activității fiecărui client È™i fiecărei industrii.

Prin parteneriatul dezvoltat cu InfoMentor vă oferim acces la cea mai populară aplicaÈ›ie ERP din România, WinMENTOR®, cu o experiență de peste 25 de ani pe piaÈ›a românească È™i cu peste 45.000 de utilizatori.

Suntem cel mai important distribuitor al Alfa Software, una dintre cele mai puternice firme autohtone de software, producătorul sistemului informatic integrat de ERP, ASiS Ria, sistem care se adaptează flexibil la specificul oricărei activități.

Disponibilitatea È™i siguranÈ›a datelor vă este garantată prin pachetul de servicii integrate È™i platforma de virtual private cloud oferite de Soft Net Consulting în parteneriat cu Orange Business Services.

În 2017 am decis schimbarea strategiei, vizând acoperirea naÈ›ională È™i diversificarea portofoliului de produse pentru acoperirea completă a nevoilor companiilor din industriile pe care le deservim. În scopul realizării acestor obiective în perioada 2017 - 2019 am reuÈ™it dezvoltarea parteneriatelor strategice cu TELEKOM România È™i ORANGE România, produsele È™i serviciile companiei noastre fiind introduse în oferta generală a celor doi parteneri.

Pentru extinderea portofoliului de produse am semnat două parteneriate strategice cu CAS Software Germania pentru distribuÈ›ia soluÈ›iei CAS CRM È™i cu Danubius EXIM pentru vânzarea È™i întreÈ›inerea aparatelor fiscale DATECS.

În 2018 Soft Net Consulting a achiziÈ›ionat divizia de ERP a companiei Berg Computers, reuÈ™ind astfel creÈ™terea portofoliului de clienÈ›i cu 20%.

Punem accent pe creÈ™terea calității serviciilor È™i oferim clienÈ›ilor pachete de suport cu program extins È™i specific activității din fiecare industrie în parte, prin atenta monitorizare a SLA-urilor angajate cu clienÈ›ii.

Anul 2019 ne-a adus ca È™i partener pe CAS Software AG, companie clasată pe locul 2 în Top 100 Cele mai inovative companii din Germania. La scurt timp distanță am devenit primul CAS Gold Partner din România, distincÈ›ie pe care ne-am păstrat-o È™i astăzi pentru al doilea an consecutiv. CAS CRM oferă soluÈ›ii pentru gestionarea digitală a vânzărilor È™i clienÈ›ilor: contacte, calendar È™i întâlniri, lead-uri È™i oportunități, oferte, documente È™i contracte, istoricul achiziÈ›iilor etc.

2021 ne-a adus certificarea Zebra în calitate de furnizor independent de software (ISV), certificare care ne onorează È™i ne validează interoperabilitatea soluÈ›iei software ASiSMobile cu toate dispozitivele Zebra.

Cu o atitudine proactivă în procesul de consultanță, ne propunem să devenim cea mai puternică companie din zona de vest a țării, precum È™i unul dintre jucătorii cei mai importanÈ›i din domeniul implementării soluÈ›iilor informatice de management al afacerilor. Această viziune se datorează È™i echipei noastre care este în creÈ™tere, precum È™i a planurilor noastre de extindere organizaÈ›ională, având până în prezent reprezentare în TimiÈ™oara, BucureÈ™ti, Cluj, IaÈ™i È™i ChiÈ™inău.

Mai multe informaÈ›ii găseÈ™ti pe www.softnetconsulting.ro sau în videoclipul de prezentare al companiei noastre: https://youtu.be/hcc5DgQU9kg
BUCURESTI, Timisoara
IT&C Software

Joburi Soft Net Consulting:

Locuri de munca Soft Net Consulting

Angajari Soft Net Consulting