COMPEC

Orase: BUCURESTI
Industrie: Retail

Site https://www.compec.ro/


Aurocon COMPEC este un furnizor de componente electronice, electrice, automatizare, cabluri, conectori, produse mecanice și scule, prezent pe piață de 20 de ani care activeaza preponderent pe segmentul B2B. Produsele oferite de COMPEC sunt adresate tuturor firmelor de pe teritoriul Romaniei, care au nevoie de produse tehnice pentru dezvoltarea proiectelor, productia de prototipuri si serii mici, modernizarea liniilor de productie mentenanta utilajelor, inginerilor proiectanti din domeniile electric, electronic sau automatizare care realizeaza propriile aplicatii din pasiune.
Partenerul initial a fost RS Components (Marea Britanie) care pana astazi funizeaza peste 75% din volumul produselor vandute pe piata romaneaseca. Ceilalti parteneri din portfoliul nostru au fost adaugati incepand cu anul 2000, STASTO (Austria) pentru hidraulica, pneumatica si armatura industriala, SICK (Germania) pentru senzori, safety solutions si sisteme de identificare si vision, MURR (Germania) pentru solutii de conectica si HITACHI (Japonia-Germania) pentru echipamente de automatizare industriala.
Echipa COMPEC este formata din persoane specializate, ingineri care sunt pregatiti sa acorde ajutor si informarii clientilor pe tot parcursul procesului de cumparare, incepand cu plasarea comenzii si pana cand produsele ajung la adresa stabilita pentru livrare, cat si sfaturi pentru eficientizarea productiei, consultanta tehnica sau suport aplicatii după livrare.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca COMPEC

Companie Oras(e) Data
Operator/Specialist Back Office

full-timepeste 5 ani experienta

Menține contactul cu departamentele Comercial si Operational pentru a facilita activitățile necesare pentru a respecta obligațiile asumate față de clienți.

COMPEC BUCURESTI
16.06.2021
Business Development Manager

full-timeManager

Responsible for improving and growing businesses by finding new opportunities by establishing and developing relationships with potential customers, suppliers and other partners, appointments for sales executives.

COMPEC BUCURESTI
16.06.2021
Gestionar

full-timepeste 5 ani experienta

Receptie, pregatire, ambalare si livrare, ocazional transport marfa

COMPEC BUCURESTI
16.06.2021
Colaborator Copywriter

proiect special0 - 1 an experienta

Îți dorești un job cu un program flexibil, fără bătăi de cap, în care poți lucra de oriunde? COMPEC îți oferă această oportunitate.

COMPEC Job national14.06.2021

Joburi COMPEC

Companie Oras(e) Data