Expert Serv

Orase: Ploiesti
Industrie: Energie & PetrolCompania a fost înființată în 1994, pornind cu o echipă formată din doi ingineri proiectanți, specialiști cu experiență în lucrări de proiectare foraj sonde (adâncime mică, medie și mare), pe toate structurile ce aparțin Ministerului Petrolului precum și sonde de foraj în Platforma Continentală a Mării Negre.
Pe măsura desfășurării activității de proiectare, am observat faptul că cerințele clienților noștri sunt în continuă schimbare, motiv pentru care am diversificat, dezvoltat și adaptat lucrările noastre de proiectare pentru: amenajarea platformelor tehnologice în vederea amplasării instalațiilor de foraj, amenajarea drumurilor de acces la platformele sondelor, echiparea de suprafață a sondelor, conducte de transport până la parcurile de producție, alimentarea cu energie electrică a instalațiilor de suprafață cu energie de mică și medie tensiune precum și pentru posturi de transformare care să asigure puterea necesară funcționarii instalațiilor electrice la locația sondei. Astfel, datorită bunei calități a lucrărilor de proiectare executate, Expert Serv a cunoscut o dezvoltare rapidă, reușind să formeze o echipă de profesioniști, având în prezent un număr de peste 65 de angajați.
Astăzi, echipa EXPERT SERV este formată din proiectanți specialiști cu experiență în activitatea petrolieră, având cu un sistem de logistică modernă (computere de ultimă generație, soft-uri specializate, tehnică de editare – multiplicare, mijloace de transport și comunicații proprii). De-a lungul celor 26 de ani de experiență EXPERT SERV a elaborat peste 3.000 de proiecte de specialitate și peste 60 de studii de zăcământ pentru principalii clienți.
atisfacția clienților este misiunea noastră principală. Lucrând sistematic și implicând întreaga echipă, dorim să furnizăm servicii de înaltă calitate, respectând cu strictețe cerințele legale de calitate, mediu, sănătatea și securitatea în muncă.
Acordăm cea mai mare atenție calității serviciilor furnizate. Îmbunătățim constant modul de lucru cu scopul de a elimina, reduce sau menține sub control atât impactul asupra mediului cât și riscurile privind sănătatea și securitatea personalului.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Expert Serv

Companie Oras(e) Data
INGINER TOPOGRAF

full-time0 - 1 an experienta

Angajam persoane dinamice, dispuse sa invete si sa se perfectioneze. Candidatul ideal ar trebuii sa detina cunostinte juridice solide ,detinere autorizatie ANCPI -categoria B Reprezinta un avantaj utilizarea aparaturii 3D ,prelucrarea softului 3D(ideal aparatura FARO )

Expert Serv Ploiesti
19.06.2021
TEHNICIAN TOPOGRAF

full-time1 - 5 ani experienta

Angajam persoane dinamice ,dispuse sa invete si sa se perfectioneze . Candidatul ideal ar trebuii sa detina experienta de lucru cu aparatura topo, minim 3 ani (ideal aparatura LEICA ) si GPS-uri,cunostinte si capacitatea de a folosii AUTOCAD si TOPOLT.

Expert Serv Ploiesti
19.06.2021
INGINER CONSTRUCTII CIVILE

full-timepeste 5 ani experienta

Angajam persoane dinamice ,dispuse sa invete si sa se perfectioneze . a)Nivelul de studii: Studii superioare tehnice de specialitate :FACULTATEA CONSTRUCTII CIVILE INDUSTRIALE SI AGRICOLE ,specializarea INGINERIE CIVILA Limbă străină – Engleza;Carnet conducere-cat B

Expert Serv Ploiesti
19.06.2021
INGINER AUTOMATIST

full-time1 - 5 ani experienta

Angajam persoane dinamice ,dispuse sa invete si sa se perfectioneze . Nivelul de studii: Studii superioare tehnice de specialitate :AUTOMATIZARI INDUSTRIALE ,AUTOMATICA ,ELECTRONICA APLICATA

Expert Serv Ploiesti
19.06.2021
INGINER PROIECTANT ELECTRIC

full-timepeste 5 ani experienta

Angajam persoane dinamice ,dispuse sa invete si sa se perfectioneze. Candidatul ideal este aboslvent al unei facultati tehnice ,specializare( ELECTRIC ,ELECTROTEHNIC ,ELECTROMECANIC )

Expert Serv Ploiesti
19.06.2021

Joburi Expert Serv

Companie Oras(e) Data