CUM?
sau modul în care abordăm lucrurile
Pentru a așeza fiecare nou parteneriat pe drumul optim, trecem, împreună cu clientul nostru, prin trei etape:


Clarificăm de la bun început obiectivele noastre:
• Preluarea provocărilor financiar-contabile și fiscale ale companiilor cu care lucrăm
• Securizarea cadrului legal și financiar în care antreprenorii pot lua cele mai bune decizii
• Susținerea acordată companiilor, pe domeniul nostru de expertiză, astfel încât managerii să-și împlinească viziunea pe care o au asupra propriei afaceri.
Activitatea noastră și recomandările pe care le oferim elimină obstacole și aduc atât rezolvări creative, cât și avantaje:
• Soluții economice și financiar-contabile sigure și potrivite contextului
• Asumare prin preluarea de către noi a riscului fiscal
• Optimizare a taxelor
• Informare financiară clară, rapoarte adaptate la evidența proprie a afacerii
• Un sistem de raportare inteligent și inteligibil
• Capacitate de a planifica și decide pe baza unei viziuni economice

CUI?

sau cine poate beneficia de serviciile noastre
Avem o promisiune acordată fiecărui client. Aceea că vom fi partenerul prietenos și mereu prezent, cu soluții la orice provocare, căruia îi încredințează relaxat partea financiar-contabilă și fiscală a companiei sale.
Ne sunt clienți:
• Manageri – care doresc să crească sănătos afacerea și să o ducă la un alt nivel
• Owneri – în căutare de suport legislativ, consultanță și creativitate
• Antreprenori – care au nevoie de siguranța celor mai potrivite soluții.



WE’RE HIRING!


Are you looking for a journey in the tax field with a professional team?


For the beginning, we need you to have:

  • University degree in Finance or Economics
  • Basic accounting knowledge and a lot of curiosity
  • Excel and English knowledge
  • Minimum one year of experience in accounting

We are a young and friendly team, ready to find solutions to every challenge for companies that decide to entrust their human resources, financial, accounting and tax activity. 


Ana Cernescu - Accountess Tax Manager & Managing Partner


We are looking for a Senior Payroll Consultant
 

Are you an experienced Payroll Advisor, looking for new opportunities to use and build your skills?

If yes, it’s a match!
 

As Accountess Payroll Consultant, you will be expected to manage the payrolls and HR admin processes for our clients.

What you'll need to succeed

You will need at least 3 years experience within a similar dynamic role, knowledge of Romanian Labour legislation, Payroll legislation and procedures, advanced Microsoft Office skills and good interpersonal and customer relations skills.
Also, knowledge of English at intermediate level or above it’s a must.


What you'll get in return

  • Great working conditions & dynamic people
  • Career Advancement Opportunities
  • Exciting location
  • Private health insurance
  • Meal vouchers
  • Team buildings


 

 



DE CE?
sau motive pentru care activăm în această industrie:

   Avem un privilegiu: venim la birou cu plăcere. Poate că sună neobișnuit, dar dacă îi veți întreba pe cei peste 25 de specialiști care lucrează la Accountess, ei vor susține această afirmație. Suntem o echipă de profesioniști cu experiență serioasă în consultanță financiar-contabilă și fiscală, evidență contabilă, salarizare și audit. Și facem asta din 2003, cu plăcerea de a găsi soluții la orice provocare și satisfacția de a contribui la dezvoltarea companiilor pentru care lucrăm.

  Iar atunci când îți place ceea ce faci, vii la birou cu plăcere. Asta se vede în modul nostru de lucru și, mai departe, în rezultatele clienților noștri. Rezultate pe care le influențăm pozitiv, prin contribuția adusă pe domeniile noastre de expertiză.
 

 

Ne sustinem colegii atat in crearea unui plan de cariera, cat si pentru participarea la cursuri si calificari menite sa ii ajute in parcursul lor profesional - Angela Stoica @ Accountess


  Suntem o echipa prietenoasa de profesionisti in consultanta financiar-contabila si fiscala, evidenta contabila, salarizare si audit. Facem asta din 2003, cu placerea de a gasi solutii la orice provocare si satisfactia de a contribui la dezvoltarea companiilor pentru care lucram.

   Iar atunci cand iti place ceea ce faci, vii la birou cu placere. Asta se vede in modul nostru de lucru si, mai departe, in rezultatele clientilor nostri. Rezultate pe care le influentam pozitiv prin contributia adusa pe domeniile noastre de expertiza.

 

2. Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)?

Cultura noastra este construita in sensul promovarii si asigurarii echilibrului dintre viata privata si realizarea profesionala a fiecaruia dintre noi.

Pentru noi este important sa lucram in echipa cu diviziunea clara a sarcinilor si cu delegare responsabila pentru a obtine libertatea personala concomitent cu recompensele profesionale.

 

3. Cum va poate impresiona un candidat in timpul interviului?

Ne plac oamenii hotarati sa accepte provocarile carierei de consultant, curajosi si cu pasiune pentru domeniul pe care l-au ales. Tenacitatea si curiozitatea sunt de asemenea binevenite.

Ni se pot alatura atat persoane carieriste cat si persoane care vor un job bine delimitat, atata timp cat privesc realist si cu multa sinceritate atat provocarile cat si recompensele planului de cariera ales.

 

4. Cum masurati performanta in cazul unui angajat la voi?

Evaluam performanta angajatilor prin propriul lor nivel de satisfactie in raport cu obiectivele propuse impreuna si de asemenea, prin nivelul de multumire al clientilor.

Este important sa gasim in oameni proactivitate, curiozitate si responsabilitate.

Acceptam erorile daca vin din dorinta de dezvoltare continua, insa nu evaluam pozitiv teama de a accepta provocari sau de a lua decizii.

 

5. Ce parametrii urmariti pentru evaluarile angajatilor?

Ne ghidam atat dupa rezultatele livrabile, cat si dupa dezvoltarea abilitatilor comportamentale si de lucru in echipa. Printre cele mai importante pentru noi sunt:
  • Capacitatea de a fi consultant;
  • Gestionarea proiectelor complexe;
  • Productivitatea si calitatea muncii;
  • Dezvoltarea continua si calificarile obtinute;
  • Cunoasterea limbii engleze;
  • Abilitati de delegare a sarcinilor si de implementare a obiectivelor;
  • Impartasirea cunostintelor.
     

6. Care sunt planurile companiei pentru anul 2020?

Ne propunem cresterea cotei proiectelor de consultanta si due diligence. Nu am planificat o crestere in volum, ci mai degraba in valoarea proiectelor gestionate si in provocarile cu care vin la pachet.

De asemenea, ne propunem sa aducem in echipa si sa pastram oameni pregatiti, pasionati si dornici sa aduca un impact pozitiv pentru business-uri si societate.

 

7. Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

Majoritatea colegilor fac parte din echipa inca de la etapa de juniorat, ocupand acum roluri de senior, consultant, manager sau partener.

Ne sustinem colegii atat in crearea unui plan de cariera, cat si pentru participarea la cursuri si calificari menite sa ii ajute in parcursul lor profesional.

 

8. Cum va implicati in mentinerea echilibrului din viata personala si cea profesionala a angajatilor?

Credem ca aceasta responsabilitate revine in egala masura atat angajatului cat si angajatorului, este o relatie in care fiecare are nevoie de celalalt pentru a reusi.

In acest sens, o parte dintre masurile alese de echipa noastra includ:
  • Conturarea portofoliilor in functie de nevoile fiecarui coleg
  • Oferirea libertatii aplicarii rationamentului profesional al fiecaruia
  • Lucrul de acasa si flexibilitate in stabilirea programului de lucru
  • Cat mai multa automatizare
  • Asigurari de sanatate
  • Facilitarea accesarii unor servicii wellness
     

9. Cum se deruleaza procesul de recrutare si ce instrumente folositi de obicei?

Dupa selectia CV-urilor, prima etapa consta intr-o discutie telefonica in care detaliem rolul si raspundem intrebarilor candidatilor, urmata de completarea unui formular de aplicare ce vine cu informatii suplimentare CV-ului.

Ultima etapa este intalnirea cu specialistul in recrutare si managerul direct pentru o discutie libera si o serie de teste de personalitate si teste specifice postului.

Candidatii pot ajunge la noi prin aplicarea la anunturile din platformele de recrutare, prin contactare directa pe mail sau telefonic sau din recomandarile clientilor, colegilor si partenerilor.

 

Angela Stoica HR Generalist @ Accountess

Mi-am inceput activitatea profesionala la Accountess in 2017, dupa o experienta de 6 ani in domeniul medical.

Dupa 6 luni de activitate in zona administrativa am pasit in departamentul de Payroll & HR din care fac parte acum. Rolul de HR Generalist imi permite sa particip la toate procesele de HR si ma ajuta sa am o viziune de ansamblu asupra acestora.

Daca ar trebui sa rezum in cateva cuvinte experienta mea Accountess, acestea ar fi: dinamism, dezvoltare si oameni minunati.
Imi place sa ma inconjor cu oameni care ma inspira si sa pot invata de la fiecare cate ceva, iar asta m-a determinat intotdeauna sa merg cu drag la lucru si sa ma implic in proiecte faine.
 

Pay It Forward: răspândim fapte bune între companii

“Binele este alcătuit dintr-o cantitate infinită de lucruri mărunte, care, puse cap la cap, poate că vor reuşi să schimbe, până la urmă, lumea.” (Marc Levy)
 

    Cum ar fi dacă fiecare dintre noi am face un gest frumos, fără a cere în schimb ceva, personal? Și să o facem nu doar la nivel individual, ci și la nivel de business-uri?

Pornind de la filmul “Pay It Forward” (pe care, apropo, vă recomandăm să-l vedeți), in noiembrie 2020 am pornit o inițiativă prin care să susținem alte companii și să creăm un efect de solidaritate, în mediul de afaceri.

    În această perioadă de incertitudine, dacă ne sprijinim reciproc, putem răspunde mai bine la provocările pe care prezentul ni le aduce, în plan economic și social.

   Așadar, pornim un “lanț” de fapte bune și ne dorim alături cât mai multe alte companii!
 

In perioada Octombrie- Decembrie 2020 am oferit GRATUIT 3 pachete de Evaluare a riscului financiar

către 3 companii dornice să dea mai departe acest gest altruist.
 

Cum s-a desfășurat procesul?

  1. Reprezinți un S.R.L. sau un S.A. și ai nevoie de o Evaluare a riscului financiar? Trimite-ne un email la contact@accountess.ro până pe 30.11.2020, în care să ne spui de ce îți dorești ca organizația ta să fie parte din această inițiativă și ce fapte bune poți face mai departe, pentru alte companii.
  2. 3 companii vor beneficia de câte o sesiune de consultanță de o oră cu doi dintre specialiștii Accountess. Reprezentanții companiei vor putea adresa întrebări din zona financiar-contabilă și fiscală și vor primi recomandări personalizate (îți vom solicita înainte de întâlnire câteva documente financiar-contabile, pentru ca specialiștii noștri să poată analiza în prealabil situația companiei tale la nivel financiar, fiscal și legal).
  3. Fiecare dintre cele 3 companii va transmite mai departe acest gest, oferind către alte 3 companii produse sau servicii gratuite din domeniul propriu de activitate. Și, astfel, “valul faptelor bune” continuă să crească.

   Ne-am dori ca acest mesaj să ajungă la cât mai multe companii, așa că te rugăm să-l dai mai departe către cunoscuți, distribuind articolul în rețelele de socializare sau prin mesaje private.

   Dacă reprezinți o companie și vrei să pornești la rândul tău o astfel de inițiativă, te încurajăm să o faci!

  
   
Îți mulțumim pentru implicare și dorința de a contribui la binele nostru, al tuturor!

BUCURESTI
Asigurari - Intermedieri financiare, , Consultanta

Joburi ACCOUNTESS:

ACCOUNTESS nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

ServiceNow Engineer/Developer

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

GCP Cloud Engineer with AI skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Azure Cloud Engineer with AI skills

Randstad Digital Romania
Remote
Job national
Aplica fara CV

Consultant with English- Constanta

Computer Generated Solutions Romania

Aplica fara CV

Client Advisor with English -Arges (remote)

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

Client Advisor with English - Arad (remote)

Computer Generated Solutions Romania
Remote

Aplica fara CV

Client Advisor with English - Oradea (Remote)

Computer Generated Solutions Romania
Job national
Aplica fara CV

Senior Business Systems Analyst

Euro-Testing Software Solutions
Remote

German Speakers | Sebes

SalesConsulting

Aplica fara CV

Electrician mentenanță

Randstad România

Aplica fara CV

Locuri de munca ACCOUNTESS

Angajari ACCOUNTESS