Regency Company


Regency Company a luat nastere din pasiunea pentru calitate, urmarind satisfacerea celor mai exigente gusturi si necesitati. De aceea ne-am orientat spre parteneriate strategice cu furnizori din tari cu traditie in industria mobilei cum ar fi: Germania, Austria, Spania, Ungaria, Italia, Turcia, Cehia, Slovenia, Polonia, Grecia, Belgia etc.

Din 2003 am devenit un importator serios de pal melaminat, blaturi de bucatarie, PFL, panouri MDF lucios, MDF brut si hidrofugat, o gama larga de accesorii de mobilier, cum ar fi balamale, sisteme de glisare, manere, cuiere si butoni, folie cant si multe altele. Pe langa gama variata de pal melaminat si accesorii, Regency Company asigura servicii de debitare pa la dimensiunile dorite de dvs., precum si cantuirea acestuia cu ajutorul masinilor specializate. Ne bazam pe o echipa bine instruita orientata catre client, functionand in acord cu standardele de calitate in toate departamentele. 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Regency Company

Companie Oras(e) Data
Stock Controller

full-time1 - 5 ani experienta

Regency Company este in cautarea unui coleg pentru pozitia de Stock Controller cu disponibilitate la deplasari si dorinta de a asimila cunostinte noi Daca ai cunostinte de specialitate si vrei sa faci parte din echipa noastra, trimite ne CV ul tau si abia asteptam sa ne cunoastem.

Regency Company BUCURESTI
15.12.2019
specialist resurse umane

full-time1 - 5 ani experienta

Regency Company este in cautarea unui coleg/a pentru departamentul de Resurse Umane.Daca ai cunostinte de specialitate si vrei sa faci parte din echipa noastra trimite CV ull tau si abia asteptam sa ne cunoastem.

Regency Company BUCURESTI
15.12.2019
agent vanzari

full-time1 - 5 ani experienta

Regency Company Constanta
11.12.2019
Facturista

full-time1 - 5 ani experienta

Angajam Operator Facturare Abilitati de operare PC si a pachetului MS Office;

Regency Company BUCURESTI
10.12.2019
Specialist Resurse Umane - Admin&Payroll

full-time1 - 5 ani experienta

Regency Company BUCURESTI
03.12.2019

Joburi Regency Company

Companie Oras(e) Data