Info World

Orase: Cluj Napoca Craiova Iasi Oradea Timisoara
Industrie: IT&C Software Consultanta

Site https://www.infoworld.ro
Facebook https://www.facebook.com/Info-World-135520659868906/


Compania Info World furnizează soluții informatice integrate pentru sectorul de sănătate compatibile cu cerințele tuturor prestatorilor de servicii medicale. Incă de la înființarea sa în anul 2000, Info World  este cel mai important producător de software medical din România, fiind recunoscut ca o forță inovativă pe piața națională și internațională.

La nivel național, compania  operează în peste 250 de unități sanitare din sistemul public și privat, aplicațiile Info World fiind instalate pe un număr de 8.000 de stații de lucru, deservind peste 30.000 de utilizatori.Ca membru fondator al Asociației Nationale HL7  România, Info World este singura companie din România certificată în interoperabilitate la IHE Connectathon.

La nivel internațional, Info World este membru al organizatiei HL7 International și certificată Meaningful Use Stage 2 în S.U.A.. De asemenea, menține parteneriate cu diverse companii și organizații de top, fiind implicată în peste 10 proiecte finanțate de către Uniunea Europeană.

În cei peste 15 ani de activitate în domeniul software-ului medical, Info World și-a menținut constant poziția de lider, impunând prin produsele și serviciile sale noi standarde de calitate și excelență.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Info World

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Info World

Companie Oras(e) Data