Joc Responsabil

Orase: BUCURESTI
Industrie: Educational

Site https://jocresponsabil.ro/despre-program/


Despre Program

Joc Responsabil este singurul program dedicat persoanelor ce se confruntă cu probleme de joc si care oferă un ajutor real acestora. Acesta are ca scop prevenirea, identificarea și asistarea jucătorilor cu probleme legate de jocurile de noroc și propune un program de intervenție eficient, nu doar pentru persoanele care se confruntă cu acest fenomen, ci și pentru familiile acestora.

Ce oferă programul Joc Responsabil?

  • O linie telefonică gratuită de tip TEL-VERDE 0800.800.099, prin intermediul căreia jucătorii au posibilitatea de a lua legătura cu un psiholog și de a primi consiliere telefonică gratuită.
  • Ședințe gratuite de evaluare și consiliere la unul dintre cabinetele programului. În urma discuțiilor telefonice, persoanele interesate pot cere să fie redirecționate către psihologii cei mai apropiați din București, Iași sau Cluj.
  • Auto-testare online prin intermediul site-ului dedicat jocresponsabil.ro.
  • Materiale de informare în sălile de joc.
  • Cursuri de instruire cu angajații din sălile de joc susținute de către psihologii implicați în program.

„Joc Responsabil” are în spate o echipă formată din cei mai buni psihologi din România în tratarea acestor probleme. Programul este coordonat de către Dr. Psiholog şi Psihoterapeut Leliana Valentina Pârvulescu şi de Dr. Psiholog Conferenţiar Universitar Steliana Rizeanu. Din echipă mai fac parte psihologul și psihoterapeutul Colceriu Gabriel Bogdan din Cluj și psihologul clinician și psihoterapeutul Cristian Petrescu din Iași. Alături de echipa de specialişti a programului “Joc Responsabil ” se regăseşte, în calitate de consultant, şi reputatul Dr. Psiholog şi psihiatru Cristian Andrei.

Programul „Joc Responsabil” a fost iniţiat şi este derulat de ROMSLOT – Asociaţia Organizatorilor de Sloturi din România şi Romanian Bookmakers – Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România.

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Joc Responsabil

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Joc Responsabil

Companie Oras(e) Data