Tradeville

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site www.tradeville.euSuntem societatea de servicii de investitii financiare cu o istorie de succes de 20 de ani pe piata de capital din Romania. Sub numele Vangurd pana in 2009, am lansat primul serviciu de tranzactionare online pe piata romaneasca de capital in 1999 si de atunci ne-am consolidat an de an pozitia de lider in online trading pe piata din Romania, apoi am oferit publicului larg marile piete financiare ale lumii.

Expertiza in tranzactionarea online, platforme adaptate profilului tau investitional

Tradeville ofera o gama larga de servicii de investitii financiare, care se pot tranzactiona prin platforme sigure si rapide in versiune web, desktop si mobile – potrivite atat pentru investitori activi, dar si pentru cei de experienta medie sau incepatori. Dispunem de cea mai vasta experienta in brokeraj online, resursele si cunostintele necesare pentru a veni in intampinarea necesitatilor investitionale.

Oferta complexa de produse financiare: actiuni, obligatiuni, derivate, ETF-uri

Tradeville a facut primul pas spre a deveni cel mai important broker de tranzactionare online din Europa de Sud-Est, oferind acces la cele mai importante piete internationale financiare de la nivel global.

Inovatie si dinamism

Creativitatea si cunostintele echipei Tradeville sunt in permanenta dedicate dezvoltarii de servicii noi, care aduc valoare clientilor si contribuie la educarea investitionala a celor interesati
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Tradeville

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Tradeville

Companie Oras(e) Data