All Media Company SRL

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Publicitate & Media, ,

Site https://superbebe.ro/


Misiune Super Bebe

Salutare tuturor! Noi suntem echipa Superbebe si va scriem in calitate de prieteni, dar si de actuali si viitori parinti. Suntem redactori, psihologi, educatori, medici alopati, homeopati sau pedagogi. Unii dintre noi sunt yoghini, profesori de balet, inot, arte martiale, desen sau muzica, iar impreuna formam un nucleu dinamic de persoane interesate de tot ce este vechi si nou in arta cresterii copilului. Echipa Superbebe este, asadar, formata din specialisti din domenii diverse care se intersecteaza cu vasta si minunata lume a parentingului.

Superbebe a vazut pentru prima data lumina zilei in anul 2004. Avem, deci, o istorie bogata, de-a lungul careia am adunat in jurul revistei noastre o comunitate puternica, careia obisnuiam sa ii dam periodic intalnire in cadrul evenimentelor de amploare. Plecam impreuna cu prietenii nostri in lungul si-n latul tarii, dar ne intalneam si in mediul online, prin site-ul dedicat. In anul 2014, in plina criza financiara a presei romanesti, am decis, insa, trecerea in conservare a brand-ului, asteptand cu optimism vremuri mai bune.

Anul 2017 ne-a prins insa curajosi, asa ca am decis ca a venit momentul sa ne intoarcem la ce ne place mai mult. O echipa formata din tineri si din mai putin tineri, parinti cu experienta mai mare sau mai mica, in devenire sau in asteptare, unchi si matusi, a pus sufletul si priceperea in relansarea site-ului Superbebe.ro, facand tot posibilul ca dumneavoastra, cititorii nostri, sa aveti parte de o experienta cat mai bogata.

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca All Media Company SRL

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi All Media Company SRL

Companie Oras(e) Data