Ete

Orase: BUCURESTI
Industrie: IT&C Software

Site http://www.ete.ro/


Companiile moderne, indiferent de marimea si domeniul de activitate, se bazeaza pe IT. Aceasta inseamna ca este o legatura foarte stransa intre buna desfasurare a activitatii si compania de suport IT cu care colaborati. Noi intelegem ca timpul dumneavostra trebuie investit in dezvoltarea afacerii, nu sa depanati probleme IT. Va putem asigura suport IT pe baza de solutii inovative pentru cerintele in continuaschimbare ale companiilor din ziua de azi.

De ce noi? 

Stabilitate – oferim servicii IT din 2003

Pret fix – ne dorim să fiti mereu în control si nu să vă faceti griji cât de des apelati la serviciile de suport IT

Calitate – fiecare dintre noi este specializat pe un anumit domeniu IT astfel putand oferi suport IT specializat, indiferent de natura problemelor. Toti inginerii nostri sunt de un nivel tehnic avansat rezolvand problemele cu o abordare personala si calduroasa.

Timp de raspuns garantat – oriunde sau oricand aveti probleme, inginerii nostri va stau la dispozitie, rezolvand in timp cat mai scurt, fara a va bloca activitatea.

Prevenire – interventiile noastre de mentenanta, periodice, identifica problemele inainte sa poata aparea si chiar inainte sa va dati seama ca ar putea exista

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ete

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi Ete

Companie Oras(e) Data