Genesis Property

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Real Estate, ,Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 20 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, certificate BREEAM. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

De curând, Genesis a anunțat construcția unei piscine dotată cu o pistă de alergare și roller blading, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, aceasta reprezentând o premieră în cadrul unui complex de birouri din România, Genesis Property extinzând prin această construcție gama de servicii propusă clienților săi.

West Gate Business Park cuprinde 5 clădiri clasa A, cel mai mare campus studențesc privat din România – West Gate Studios și 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spațiu verde ca suprafață, din București.

În prezent, pe langă unitatea de cazare Studio One Accommodation Suites, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătrați spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierea de staţia de metrou Pipera.
 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Genesis Property

Companie Oras(e) Data
Specialist Recrutare

full-time1 - 5 ani experienta

Ce cautam? Pe cineva organizat, careia sa ii placa sa lucreze in echipa, sa aiba o atitudine pozitiva, sa fie proactiva, energica si cu mult entuziasm! Daca te-ai recunoscut in descriere, trimite-ne aplicația ta!

Genesis Property BUCURESTI
25.09.2018
Part Time Front Desk Officer

part-timeStudent/Absolvent

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 20 ani pe piața locală care detine doua parcuri de birouri, West Gate (Preciziei) & Novo Park (Pipera). De asemenea, este dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios.

Genesis Property BUCURESTI
25.09.2018

Joburi Genesis Property

Companie Oras(e) Data