Genesis Property

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Real Estate, ,

Site https://westgatepark.ro/cladiri-de-birouri/


Despre Genesis Property

Genesis Property este o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 20 ani pe piața locală. Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, certificate BREEAM. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

De curând, Genesis a anunțat construcția unei piscine dotată cu o pistă de alergare și roller blading, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, aceasta reprezentând o premieră în cadrul unui complex de birouri din România, Genesis Property extinzând prin această construcție gama de servicii propusă clienților săi.

West Gate Business Park cuprinde 5 clădiri clasa A, cel mai mare campus studențesc privat din România – West Gate Studios și 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spațiu verde ca suprafață, din București.

În prezent, pe langă unitatea de cazare Studio One Accommodation Suites, parcul de birouri pune la dispoziția comunității de business (formată din peste 10.000 oameni de business și studenți) o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 metri pătrați spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. În prezent, companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale excelente (în nordul Bucureştiului) și apropierea de staţia de metrou Pipera.
 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Genesis Property

Companie Oras(e) Data
Specialist salarizare si administrare

full-time> 5 ani experienta

Ce cautam? O persoana cu mult entuziasm, energica, careia sa ii faca placere sa lucreze in echipa, motivata sa urmeze o cariera in domeniul salarizarii si administrarii de personal. Daca te-ai recunoscut in descriere, trimite-ne aplicația ta!

Genesis Property BUCURESTI
20.11.2018
Specialist achizitii-aprovizionare (sisteme si echipamente cladiri)

full-time1 - 5 ani experienta

Achizitii-aprovizionare (sisteme si echipamente cladiri)

Genesis Property BUCURESTI
Ilfov
14.11.2018
Marketing Specialist

full-time> 5 ani experienta

As a Marketing Specialist you will be part of a young team of marketing professionals, where your passion, motivation, enthusiasm and curiosity have no boundaries! If your creativity is out of the box, you have good knowledge of graphic design and eyes for details, then you are a perfect fit.

Genesis Property BUCURESTI
14.11.2018

Joburi Genesis Property

Companie Oras(e) Data